Seven Hills Realty Trust

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
12,72 US$
Open:
12,87 US$
Vorige sluiten:
12,58 US$
Dagbereik:
12,58 US$ - 12,87 US$
Jaarbereik:
9,01 US$ - 14,08 US$
Winst per aandeel:
1,77
Koers-winstverhouding:
7,19
52 weken Prijsvork:
12,62 US$
Volume:
51.192,00 US$
Gemiddeld volume:
54.353,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Seven Hills Realty Trust

Seven Hills Realty Trust logo

Seven Hills Realty Trust is een vastgoedbeleggingsfonds dat zich voornamelijk richt op het verkrijgen en investeren in eerste hypothecaire leningen gedekt door middensegment en overgangscommerciale vastgoed in de Verenigde Staten. Opgericht in 2008 en gevestigd in Newton, Massachusetts, heeft het bedrijf gekozen om belast te worden als een vastgoedbeleggingsfonds. Dit profiteert hen door hen in staat te stellen vrijgesteld te blijven van vennootschapsbelasting op de meerderheid van hun aan aandeelhouders uitgekeerde nettowinst.

Seven Hills Realty Trust wordt beheerd en geadviseerd door RMR Advisors LLC, een dochteronderneming van The RMR Group LLC. The RMR Group LLC is een alternatief beheermaatschappij die sinds 1990 actief is en momenteel meer dan 31 miljard dollar aan activa onder beheer heeft. RMR Advisors is de adviseur van alle openbaar geregistreerde niet-verhandelde REITs van Seven Hills Realty Trust, waaronder Seven Hills REIT I, II, III en IV. RMR Advisors LLC biedt ook andere diensten aan Seven Hills Realty Trust, waaronder asset- en vastgoedbeheer, acquisitie- en verkoopdiensten en kapitaalmarktdiensten.

De Seven Hills Realty Trust heeft beleggers een verscheidenheid aan aantrekkelijke investeringen geboden in een breed scala aan leningen voor middensegment en overgangscommerciale vastgoed. Ze hebben sinds 2008 meer dan 5 miljard dollar aan eerste hypothecaire leningen verkregen en geïnvesteerd, over verschillende branches en over de hele Verenigde Staten. Hun portefeuille is gediversifieerd en bevat een mix van kortlopende brugleningen, langlopende leningen met vaste rente en leningen met variabele rente.

Het vertrouwen heeft ook voordeel van de ondersteuning van RMR Advisors LLC, evenals een verscheidenheid aan particuliere en institutionele beleggers. Het vertrouwen heeft meer dan 1 miljard dollar aan privékapitaal opgehaald van beleggers, waaronder enkele van de grootste familiekantoren, private equity-fondsen, pensioenfondsen, fondsen, stichtingen en andere gekwalificeerde beleggers. Deze beleggers hebben Seven Hills Realty Trust’s sterke staat van dienst op het gebied van opportunistisch beleggen erkend en het potentieel om aantrekkelijke rendementen te genereren.

Seven Hills Realty Trust heeft voortgang geboekt in zijn focus op het investeren in commercieel vastgoedleningen. Het vertrouwen is toegewijd om kansen te benutten die de expertise van RMR Advisors LLC en het kapitaal van particuliere en institutionele beleggers benutten om opportunistisch te investeren in leningen voor middensegment en overgangscommerciale vastgoed.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Vastgoed
Industrieën:
REIT
Ticker:
SEVN
CIK:
0001452477
ISIN:
US81784E1010
Website:
https://sevnreit.com
Telefoon:
617 332 9530
Herkomst:
United States
Medewerkers:
0