SEI Investments Company

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
65,76 US$
Open:
64,76 US$
Vorige sluiten:
64,72 US$
Dagbereik:
64,73 US$ - 65,83 US$
Jaarbereik:
52,20 US$ - 72,54 US$
Winst per aandeel:
3,66
Koers-winstverhouding:
17,97
52 weken Prijsvork:
67,17 US$
Volume:
622.509,00 US$
Gemiddeld volume:
554.257,00 US$

Bedrijfsprofiel voor SEI Investments Company

SEI Investments Company logo

SEI Investments Company is een openbare holding voor vermogensbeheer die haar klanten vermogensbeheer, pensioen- en investeringsoplossingen, vermogensbeheer, vermogensadministratie, outsourcing-oplossingen voor investeringsverwerking, financiële diensten en beleggingsadviesdiensten aanbiedt. Opgericht in 1968 door Al West en met hoofdkantoor in Oaks, Pennsylvania, is de onderneming uitgegroeid tot een wereldleider in de financiële dienstverlening.

SEI Investments Company is aanwezig in meer dan 50 landen, met kantoren in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië. Het bedrijf is genoteerd aan de NASDAQ-beurs en is lid van de S&P 500-index. Zij heeft meer dan 1 biljoen dollar aan activa onder beheer en is daarmee een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld.

Het bedrijf levert een verscheidenheid aan diensten aan zijn klanten, waaronder vermogensbeheer, pensioen- en investeringsoplossingen, vermogensbeheer, vermogensadministratie, oplossingen voor het uitbesteden van de verwerking van investeringen, financiële diensten en beleggingsadviesdiensten. Zij levert deze diensten aan particuliere banken, onafhankelijke financiële adviseurs, institutionele beleggers, beleggingsbeheerders, beleggingsadviseurs, vermogensbeheerorganisaties, bedrijven, sponsors van pensioenregelingen, non-profitorganisaties, hedgefondsbeheerders, geregistreerde beleggingsadviseurs, onafhankelijke makelaar-dealers, financiële planners, levensverzekeringsagenten, toegezegd-pensioenregelingen, toegezegde-bijdrageregelingen, schenkingen, stichtingen en door het bestuur aangewezen fondsen.

SEI Investments Company heeft een lange geschiedenis van kwaliteitsdienstverlening aan haar klanten. Het bedrijf heeft talrijke prijzen gewonnen, waaronder de “Best in Class” prijs van Pensions & Investments in de categorie Retirement Plan Services en de “Best in Class” prijs voor vermogensbeheer van het tijdschrift Financial Planning. Het bedrijf is ook toonaangevend op het gebied van duurzaamheid, met een B+ rating van het Corporate Responsibility Rating Agency.

Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten innovatieve oplossingen en diensten te bieden die voldoen aan hun behoeften. SEI Investments Company investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten en diensten te creëren die haar klanten helpen hun financiële doelen te bereiken. Het bedrijf heeft ook een aantal technologische oplossingen ontwikkeld, waaronder een mobiele app waarmee klanten hun beleggingen onderweg kunnen beheren.

SEI Investments Company streeft ernaar haar klanten het hoogste niveau van dienstverlening en expertise te bieden. Het bedrijf heeft een team van ervaren professionals die zich inzetten om klanten te helpen hun financiële doelen te bereiken. Het bedrijf biedt ook een verscheidenheid aan educatieve middelen, waaronder webinars, seminars en workshops, om klanten te helpen geïnformeerd te blijven en weloverwogen beslissingen te nemen.

SEI Investments Company is een leider in de financiële dienstverlening en streeft ernaar haar klanten het hoogste niveau van dienstverlening en expertise te bieden. Met meer dan 1 biljoen dollar aan beheerd vermogen is het bedrijf goed gepositioneerd om zijn klanten uitstekende diensten te blijven verlenen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Vermogensbeheer
Ticker:
SEIC
CIK:
350894
ISIN:
US7841171033
Website:
https://www.seic.com
Telefoon:
610 676 1000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
4.371