Seaboard Corporation

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
3.315,11 US$
Open:
3.461,90 US$
Vorige sluiten:
3.465,31 US$
Dagbereik:
3.305,00 US$ - 3.496,54 US$
Jaarbereik:
3.254,88 US$ - 4.080,11 US$
Winst per aandeel:
202,31
Koers-winstverhouding:
16,39
52 weken Prijsvork:
3.571,12 US$
Volume:
3.738,00 US$
Gemiddeld volume:
2.357,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Seaboard Corporation

Seaboard Corporation logo

Seaboard Corporation is een toonaangevend bedrijf in de agrarische sector en het transport dat sinds 1918 actief is. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Merriam, Kansas en het bedient klanten in de Verenigde Staten, evenals in 26 landen in het Caribisch gebied, Centraal- en Zuid-Amerika. Seaboard Corporation opereert via zes segmenten: Varkensvlees, Commodity Trading and Milling (CT&M), Marine, Suiker en Alcohol, Power en Turkije.

Het Varkensvlees-segment van Seaboard Corporation produceert en verkoopt vers en bevroren varkensvleesproducten aan verdere verwerkers, foodservice-operatoren, supermarkten en distributeurs, evenals varkens en biodiesel. Het CT&M-segment koopt, transporteert en verhandelt tarwe, maïs, sojabonen, sojaboonmeel en andere grondstoffen, terwijl het ook tarwemeel, maïsmeel, vervaardigde voer en oliezaadcrush-grondstoffen produceert. Het Marine-segment biedt goederenvervoersdiensten aan en biedt droge, gekoelde en gespecialiseerde containers, evenals ander gerelateerd materieel. Per 31 december 2021 werd dit segment uitgevoerd met een vloot van 20 gecharterde en 4 eigendomsvaartuigen.

Het Suiker- en Alcoholsegment van Seaboard Corporation produceert en verkoopt suiker en alcohol en genereert en verkoopt energie via zijn 51 megawatt cogeneratiekrachtcentrale die wordt gevoed door suikerrietafval, aardgas en ander biomassa. Het Power-segment opereert als een onafhankelijke krachtproducent die elektriciteit levert aan het stroomnet in de Dominicaanse Republiek. Het Turkije-segment produceert en verwerkt biologische kalkoenproducten voor detailhandelswinkels, foodservice-uitgangen en industriële entiteiten, evenals exportproducten naar Mexico en internationaal. Het bedrijf verwerkt ook en verkoopt jalapeño-pepers.

Seaboard Corporation heeft een uitgebreide wereldwijde aanwezigheid en is goed uitgerust om kwaliteitsproducten en -diensten aan zijn klanten te leveren. Het bedrijf exploiteert een netwerk van productie- en distributiefaciliteiten in de VS en 26 landen over de hele wereld, en heeft een netwerk van meer dan 60 onafhankelijke verkoopkantoren wereldwijd. Bovendien heeft het een sterke aanwezigheid in Noord-, Centraal- en Zuid-Amerika, evenals in Europa en het Caribisch gebied.

Bovendien is Seaboard Corporation een leider in technologische innovaties in de landbouwsector. Het bedrijf heeft een aantal technologieën ontwikkeld waarmee zijn klanten hun boerderijen op afstand in realtime kunnen monitoren, volgen en monitoren. Daarnaast heeft het bedrijf een aantal geavanceerde automatiseringstechnologieën ontwikkeld, zoals automatische voerder, die een efficiënte productie van vee- en pluimvee voor zijn klanten mogelijk maken.

Seaboard Corporation is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit producten en diensten aan zijn klanten, waardoor het een betrouwbare en vertrouwde partner is in de ag

Beurzen:
AMEX
Sector:
Industrie
Industrieën:
Conglomeraten
Ticker:
SEB
CIK:
88121
ISIN:
US8115431079
Website:
https://www.seaboardcorp.com
Telefoon:
913 676 8928
Herkomst:
United States
Medewerkers:
13.200