Stronghold Digital Mining, Inc.

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
4,64 US$
Open:
4,75 US$
Vorige sluiten:
4,71 US$
Dagbereik:
4,49 US$ - 4,79 US$
Jaarbereik:
3,46 US$ - 12,50 US$
Winst per aandeel:
-325,76
Koers-winstverhouding:
-0,01
52 weken Prijsvork:
5,93 US$
Volume:
496.282,00 US$
Gemiddeld volume:
1.255.018,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Stronghold Digital Mining, Inc.

Stronghold Digital Mining, Inc. logo

Stronghold Digital Mining, Inc. is een cryptomijnbedrijf dat in 2021 is opgericht en gevestigd is in New York, VS. Ze specialiseren zich in het mijnen van Bitcoin, de meest populaire en meest gebruikte digitale valuta, en ze exploiteren ook afvalenergiecentrales.

Het bedrijf heeft een sterk team van professionals uit verschillende achtergronden samengesteld. Ze hebben een team van experts op het gebied van software engineering, blockchain, mijnbouw en energiebeheer. Dit stelt hen in staat om geavanceerde mijnoplossingen te bieden en het mijnen te optimaliseren voor hun klanten. Bovendien heeft Stronghold Digital Mining, Inc. geavanceerde samenwerkingsverbanden met andere toonaangevende mijnbouwbedrijven over de hele wereld opgezet om een ​​constante toevoer van Bitcoin voor hun klanten te garanderen.

Op het gebied van energiebeheer maakt Stronghold Digital Mining, Inc. gebruik van technologieën voor afval-naar-energie-conversie om hun mijnbouwactiviteiten te voeden. Ze hebben verschillende afvalenergiecentrales in de VS die steenkoolafval omzetten in elektriciteit, die vervolgens wordt gebruikt om hun rigs te voeden. Dit is een unieke en innovatieve aanpak die bijdraagt ​​aan het engagement van het bedrijf voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Bovendien werkt het bedrijf ook actief samen met academische en onderzoeksinstellingen in de VS en andere delen van de wereld om nieuwe technologieën te identificeren en te ontwikkelen die de mijnbouwactiviteiten nog verder kunnen verbeteren. Dit omvat het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen op basis van kunstmatige intelligentie en blockchain-technologieën, die kunnen helpen om het mijnen te optimaliseren en efficiënter te maken.

Stronghold Digital Mining, Inc. is toegewijd aan het aanbieden van haar klanten de beste mijnervaring. Ze blijven voortdurend innoveren en nieuwe technologieën ontwikkelen om ervoor te zorgen dat hun klanten de beste rendementen krijgen voor hun investeringen. Het bedrijf is ook toegewijd aan het ondersteunen van de cryptogemeenschap en het bijdragen aan de ontwikkeling van een duurzamere en veiligere omgeving voor digitale transacties.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
SDIG
CIK:
1856028
ISIN:
US86337R1032
Website:
https://www.strongholddigitalmining.com
Telefoon:
212 967 5294
Herkomst:
United States
Medewerkers:
16