ScanSource, Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
49,73 US$
Open:
48,48 US$
Vorige sluiten:
48,86 US$
Dagbereik:
48,44 US$ - 49,94 US$
Jaarbereik:
26,99 US$ - 50,19 US$
Winst per aandeel:
3,09
Koers-winstverhouding:
16,09
52 weken Prijsvork:
43,30 US$
Volume:
229.416,00 US$
Gemiddeld volume:
219.237,00 US$

Bedrijfsprofiel voor ScanSource, Inc.

ScanSource, Inc. logo

ScanSource, Inc. is een wereldwijde leverancier van technologieproducten en -oplossingen, die een breed scala aan producten biedt voor geïntegreerde gegevensverzameling, point of sale, communicatie en cloudoplossingen in de Verenigde Staten, Canada en internationaal. Het heeft twee segmenten - Specialty Technology Solutions en Modern Communications & Cloud.

Het segment Specialty Technology Solutions biedt een reeks oplossingen vooral voor enterprise mobiele computing, gegevensverzameling, barcodeprinting, POS, betalingen, netwerken, elektronische fysieke beveiliging, cyberbeveiliging en andere technologieën. Het biedt producten om de verzameling, verwerking en communicatie van informatie te automatiseren voor commerciële en industriële toepassingen, zoals detailhandel, distributie, verzending, voorraadbeheer, materiaalbehandeling, magazijnbeheer en voor gezondheidszorgtoepassingen. Het biedt ook elektronische fysieke beveiligingsproducten, waaronder identificatie, toegangscontrole, videobewaking, inbraakgerelateerde en draadloze en netwerkinfrastructuurproducten.

Het segment Modern Communications & Cloud biedt een portfolio aan oplossingen die voornamelijk communicatietechnologieën en -diensten afhandelen, zoals stem, videoconferentie, draadloos, datanetwerken, kabel, unified communications en collaboration, cloud en technologiediensten, evenals IP-netwerken en andere oplossingen voor verticale markten, waaronder onderwijs, gezondheidszorg en overheid. ScanSource bedient ook een reeks industrieën, waaronder productie, magazijn- en distributie, detailhandel en e-commerce, hospitality, transport en logistiek, overheid, onderwijs en gezondheidszorg.

ScanSource, Inc. werd opgericht in 1992 en is gevestigd in Greenville, South Carolina, met locaties in Canada, Mexico, Chili, Brazilië, België, Spanje, Frankrijk en andere landen. Het bedrijf heeft meer dan 8.000 medewerkers en werkt met meer dan 8.400 technologiepartners in zijn wereldwijde netwerk. Het biedt producten van meer dan 1.100 wereldwijde technologieleveranciers, waardoor klanten toegang krijgen tot een breed scala aan technologieoplossingen, van software tot draadloos tot IoT-apparaten. In de loop der jaren heeft ScanSource tal van prijzen gewonnen voor zijn toewijding aan klantenservice en uitmuntendheid, zoals de Microsoft Global Partner of the Year Award, de Ingram Micro Inc. SUPPLYCHAIN Excellence Award en de Fortinet Security All Star Award.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Elektronica & Computer Distributie
Ticker:
SCSC
CIK:
918965
ISIN:
US8060371072
Website:
https://www.scansource.com
Telefoon:
864 288 2432
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.700