Schnitzer Steel Industries, Inc.

Laatste koersupdate: 31 aug. 23 23:00 GMT

Koers:
33,20 US$
Open:
33,54 US$
Vorige sluiten:
33,39 US$
Dagbereik:
33,13 US$ - 33,92 US$
Jaarbereik:
25,96 US$ - 36,64 US$
Winst per aandeel:
0,38
Koers-winstverhouding:
87,37
52 weken Prijsvork:
30,87 US$
Volume:
81.712,00 US$
Gemiddeld volume:
184.065,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Schnitzer Steel Industries, Inc.

Schnitzer Steel Industries, Inc. logo

Schnitzer Steel Industries, Inc. is een van de toonaangevende recycling- en productiebedrijven ter wereld. Het bedrijf bestaat al meer dan een eeuw en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest gerespecteerde bedrijven in de recyclingindustrie. Schnitzer Steel Industries, Inc. verwerft, verwerkt en recyclet afgedankte voertuigen, treinwagons, huishoudelijke apparaten, industriële machines, fabricageschroot en bouw- en sloopschroot. De onderneming koopt ook afgedankte voertuigen en verkoopt bruikbare gebruikte auto-onderdelen van deze voertuigen via haar 50 zelfbedieningszaken voor auto-onderdelen in de Verenigde Staten en West-Canada. Daarnaast produceert Schnitzer Steel Industries, Inc. diverse afgewerkte staalproducten op basis van ijzerhoudend gerecycled metaal en andere grondstoffen, alsmede halffabrikaten, waaronder knuppels; en afgewerkte producten bestaande uit betonstaal, opgerold betonstaal, walsdraad, handelsstaven en andere speciale producten.

Schnitzer Steel Industries, Inc. produceert en verkoopt ook een verscheidenheid aan non-ferroproducten, waaronder gemengde metaalverbindingen die uit het shredderproces worden teruggewonnen, zoals zorba, zurik, aluminium, koper, roestvrij staal, nikkel, messing, titanium, lood en legeringen voor hoge temperaturen. Het bedrijf verkoopt ook katalysatoren aan gespecialiseerde verwerkers die de non-ferro edele metalen, waaronder platina, palladium en rhodium, extraheren. Schnitzer Steel Industries, Inc. verkoopt ook ferro- en non-ferro gerecycleerde metaalproducten aan staalfabrieken, gieterijen, raffinaderijen, smelterijen, groothandelaars en verwerkers van gerecycleerde metalen. De klanten van het bedrijf zijn voornamelijk staalservicecentra, onderaannemers in de bouwsector, staalfabrikanten, draadtrekkers en grote leveranciers van landbouw- en houtproducten.

Schnitzer Steel Industries, Inc. is al meer dan een eeuw een pionier in de recycling- en productie-industrie en werd als eerste bedrijf in de Verenigde Staten door het Institute of Scrap Recycling Industries (ISRI) gecertificeerd als duurzaam recycler. Bovendien is het bedrijf lid van de United States Green Building Council (USGBC) en heeft het een LEED Gold-certificaat behaald voor zijn hoofdkantoor in Portland, Oregon. Het bedrijf zet zich ook in om zijn milieuvoetafdruk te verkleinen en heeft een aantal initiatieven genomen om zijn koolstofvoetafdruk te verkleinen, energie en water te besparen en afval te verminderen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Basismaterialen
Industrieën:
Staal
Ticker:
SCHN
CIK:
912603
ISIN:
US8068821060
Website:
https://www.schnitzersteel.com
Telefoon:
503 224 9900
Herkomst:
United States
Medewerkers:
3.471