Starbucks Corporation

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
80,20 US$
Open:
81,03 US$
Vorige sluiten:
81,33 US$
Dagbereik:
79,59 US$ - 81,70 US$
Jaarbereik:
71,80 US$ - 107,66 US$
Winst per aandeel:
3,63
Koers-winstverhouding:
22,09
52 weken Prijsvork:
81,03 US$
Volume:
9.108.070,00 US$
Gemiddeld volume:
11.405.487,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Starbucks Corporation

Starbucks Corporation logo

De Starbucks Corporation werkt samen met haar dochterondernemingen aan de productie, marketing en verkoop van koffiespecialiteiten over de hele wereld. Dit bedrijf is onderverdeeld in drie afzonderlijke segmenten: Noord-Amerika, Internationaal en Channel Development. In hun winkels kunnen klanten koffie- en theedranken kopen, hele of gemalen koffie, producten voor eenmalig gebruik en vooraf bereide dranken, plus gebak, ontbijtartikelen en lunchopties. De organisatie geeft ook verschillende winkels en eet- en drinkgelegenheden het voorrecht om hun handelsmerken te gebruiken. De producten worden verkocht onder de merknamen Starbucks, Teavana, Seattle’s Best Coffee, Evolution Fresh, Ethos, Starbucks Reserve en Princi. Op 3 oktober 2021 telde het bedrijf 16.826 winkels in Noord-Amerika en 17.007 wereldwijd. Het bedrijf begon in 1971 en het hoofdkantoor is gevestigd in Seattle, Washington.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Restaurants
Ticker:
SBUX
CIK:
829224
ISIN:
US8552441094
Website:
https://www.starbucks.com
Telefoon:
206 447 1575
Herkomst:
United States
Medewerkers:
402.000

Starbucks Corporation Nieuws

CFO Starbucks: Wij zien geen vraagprobleem

CFO Starbucks: Wij zien geen vraagprobleem

Yahoo Finance

Starbucks CFO Rachel Ruggeri sluit zich aan bij Yahoo Finance Live's Brooke DiPalma en Brian Sozzi om te praten over de bedrijfsresultaten, teleurstellende verkopen in China, het effect van prijsverhogingen, het bieden van waarde aan klanten, het stimuleren van groei en de vooruitzichten voor Starbucks.

Starbucks (SBUX) 1e kwartaalcijfers: Hoe de belangrijkste cijfers zich verhouden tot de ramingen van Wall Street

Starbucks (SBUX) 1e kwartaalcijfers: Hoe de belangrijkste cijfers zich verhouden tot de ramingen van Wall Street

Zacks Investment Research

De kerncijfers van Starbucks (SBUX) geven inzicht in de prestaties van het bedrijf in het kwartaal dat eindigde in december 2022, maar het kan de moeite waard zijn om enkele van de belangrijkste cijfers te vergelijken met de ramingen van Wall Street en de cijfers van vorig jaar.

Starbucks en Luckin: Koffieleiders goed gepositioneerd voor seculiere groeitrends en wereldwijde heropening

Starbucks en Luckin: Koffieleiders goed gepositioneerd voor seculiere groeitrends en wereldwijde heropening

Seeking Alpha

Starbucks en Luckin zijn leiders met gerenommeerde merken in een oligopolistische sector waar schaalgrootte belangrijk is, en zijn goed gepositioneerd om te profiteren van de sterke groei van de vraag naar ervaringskoffie van hoge kwaliteit. Belangrijke factoren en maatstaven om in de gaten te houden zijn de opening van nieuwe winkels en de groei van de vergelijkbare omzet. Beide bedrijven openden agressief winkels tijdens de COVID-19 pandemie.

Starbucks Corporation (SBUX) Q1 2023 Earnings Call Transcript

Starbucks Corporation (SBUX) Q1 2023 Earnings Call Transcript

Seeking Alpha

Starbucks Corporation (NASDAQ:SBUX ) Q1 2023 Earnings Conference Call 2 februari 2023 5:00 PM ET Deelnemers van het bedrijf Tiffany Willis - Vice President of Investor Relations Howard Schultz - Interim Chief Executive Officer Brady Brewer - Executive Vice President en Chief Marketing Officer Rachel Ruggeri - Executive Vice President en Chief Financial Officer Belinda Wong - Chairwoman en Chief Executive Officer, Starbucks China Frank Britt - Executive Vice President, Chief Reinvention Officer Michael Conway - Group President of International and Channel Development Sara Trilling - Executive Vice President en President, Starbucks North America Conference Call Deelnemers Jeffrey Bernstein - Barclays Sara Senatore - Bank of America David Palmer - Evercore ISI John Ivankoe - JPMorgan Andrew Charles - Cowen Peter Saleh - BTIG Lauren Silberman - Credit Suisse Danilo Gargiulo - Bernstein Jon Tower - Citigroup Brian Harbour - Morgan Stanley Operator Goedemiddag. Mijn naam is Diego, en ik ben vandaag uw conference operator.

Starbucks Rewards-leden stijgen met 15% in het vierde kwartaal, maar controversiële wijzigingen dreigen

Starbucks Rewards-leden stijgen met 15% in het vierde kwartaal, maar controversiële wijzigingen dreigen

PYMNTS

Starbucks blijft zijn loyaliteitsbestand uitbreiden, maar komende onwelkome veranderingen zouden dat kunnen veranderen. De koffiehuisketen, 's werelds grootste restaurantketen naar omzet, deelde donderdag (2 februari) in zijn financiële resultaten over het eerste kwartaal van 2023 mee dat het aantal actieve leden van het loyaliteitsprogramma over 90 dagen met 15% is gestegen tot 30,4 miljoen.

Starbucks Corporation Persberichten

Starbucks meldt resultaten q1 fiscaal 2023

Seattle ( business wire ) starbucks corporation ( nasdaq sbux) maakte vandaag de financiële resultaten bekend van het eerste fiscale kwartaal van 13 weken dat eindigde op 1 januari 2023. de gaap resultaten in het fiscale jaar 2023 en het fiscale jaar 2022 omvatten posten die zijn uitgesloten van de niet gaap resultaten. voor meer informatie wordt verwezen naar de reconciliatie van gaap maatstaven met niet gaap maatstaven aan het einde van dit persbericht.

Starbucks kondigt driemaandelijks dividend in contanten aan

Seattle ( business wire ) starbucks corporation ( nasdaq sbux) heeft vandaag aangekondigd dat haar raad van bestuur een driemaandelijks dividend in contanten van 0,53 per uitstaand gewoon aandeel heeft goedgekeurd. het dividend zal op 24 februari 2023 in contanten worden uitgekeerd aan aandeelhouders die op 10 februari 2023 in het aandelenregister zijn ingeschreven.

Delta air lines en starbucks LAN ceren loyaliteitspartnerschap

Atlanta & seattle ( business wire) today, delta air lines ( nyse dal) en starbucks coffee company ( nasdaq sbux) kondigden een strategisch partnerschap aan dat leden van delta skymiles en starbucks rewards, twee van amerika' s meest gewaardeerde loyaliteitsprogramma' s, de mogelijkheid biedt om op nog meer manieren beloningen te verdienen bij delta en starbucks.

Starbucks corporation LAN getermijnaandeelhouders van starbucks ( sbux) aangemoedigd om contact op te nemen met kehoe law firm, p. c. onderzoek naar schending van fiduciaire plichten

New york, new york ( newsfile corp. 4 OK tober 2022) kehoe law firm, p. c. onderzoekt of bepaalde directeuren en functionarissen van starbucks corporation (" starbucks") ( nasdaq sbux) hun fiduciaire verplichtingen jegens starbucks en haar aandeelhouders hebben geschonden. starbucks aandeelhouders die mogelijke juridische claims willen bespreken, worden aangemoedigd om hier te klikken om contact op te nemen met kehoe law firm, p. c. en gegevens te verstrekken over hun starbucks aandelenbezit. het onderzoek betreft de vraag of leden van de raad van bestuur van starbucks

Starbucks kondigt verhoging van het driemaandelijks dividend in contanten aan

Seattle ( business wire) starbucks corporation ( nasdaq sbux) heeft vandaag aangekondigd dat haar raad van bestuur een verhoging van het kwartaaldividend in contanten heeft goedgekeurd van 0,49 naar 0,53 per aandeel. deze verhoging gaat in bij de dividenduitkering die op 25 november 2022 wordt uitgekeerd aan aandeelhouders die op 11 november 2022 zijn ingeschreven, en verhoogt het jaarlijkse dividendpercentage van de onderneming tot 2,12 per aandeel. starbucks begon zijn dividend in 2010 en heeft het de afgelopen 1 jaar telkens verhoogd.

Starbucks opent zijn 6.000 e winkel in china

Shanghai ( business wire) starbucks vierde vandaag zijn 6.000 ste winkel op het chinese vasteland, die op 30 september wordt geopend in shanghai lippo plaza, waar het bedrijf meer dan 20 jaar geleden zijn eerste winkel in shanghai opende. de nieuwe winkel markeert starbucks 1.000 ste in shanghai waardoor het de eerste stad ter wereld is die de mijlpaal passeert. de nieuwste toevoeging aan starbucks groeiende portfolio van " groenere winkels" beschikt ook over toonaangevende duurzaamheidsoplossingen en gedigitaliseerde activiteiten. ter herinnering

Artly, de vriendelijke barista bot, komt naar een buurt bij u in de buurt, nu de pre investeringsserie is afgesloten.

Seattle ( business wire) sbux # ai artly kondigt het afsluiten van een 8 m series pre a investeringsronde aan. de financieringsronde maakt verdere investeringen in hun ai barista technologie mogelijk en brengt bekroonde artisanale koffie naar meer locaties. artly is een baanbrekend merk dat de vierde golf koffie definieert. de technologie van artly maakt gespecialiseerde koffie toegankelijker en betaalbaarder. artly maakt gebruik van robotica, computer vision en deep learning in combinatie met de vaardigheden

Starbucks gaat een nieuw tijdperk van groei in, gedreven door een ongeëvenaard heruitvindingsplan

Seattle ( business wire) starbucks ( nasdaq sbux) organiseerde vandaag haar tweejaarlijkse investeerdersdag in seattle, waar interim chief executive officer howard schultz, chief financial officer rachel ruggeri, en starbucks leiders het heruitvattingsplan van het bedrijf presenteerden aan een publiek van meer dan 150 investeerders. de presentaties benadrukten beslissende acties en gerichte investeringen in partners, klanten en winkels die naar verwachting de groei van het bedrijf op de LAN ge termijn zullen versnellen, geleidelijk aan zullen uitbreiden