SIA Engineering Company Limited

Laatste koersupdate: 29 mei 24 12:06 GMT

Koers:
2,30 SGD
Open:
2,31 SGD
Vorige sluiten:
2,31 SGD
Dagbereik:
2,30 SGD - 2,32 SGD
Jaarbereik:
2,18 SGD - 2,52 SGD
Winst per aandeel:
0,09
Koers-winstverhouding:
25,56
52 weken Prijsvork:
2,27 SGD
Volume:
106.000,00 SGD
Gemiddeld volume:
233.054,00 SGD

Bedrijfsprofiel voor SIA Engineering Company Limited

SIA Engineering Company Limited logo

SIA Engineering Company Limited is een toonaangevende leverancier van onderhouds-, reparatie- en revisiediensten (MRO) aan luchtvaartmaatschappijen en fabrikanten van luchtvaartapparatuur wereldwijd. Opgericht in 1982 en gevestigd in Singapore, is het bedrijf actief in twee segmenten: Airframe en lijnonderhoud, en motoren en componenten.

Het segment Airframe en lijnonderhoud levert programma’s voor onderhoud van casco’s, lijnonderhoud en vlootbeheer. De diensten omvatten gepland routineonderhoud en revisie, gespecialiseerd en niet-routinematig onderhoud, en wijzigings- en renovatieprogramma’s; vliegtuigcertificering en technische en niet-technische gronddiensten, zoals push-back en slepen, alsmede de levering van grondapparatuur voor vliegtuigen en herstelwerkzaamheden; en technisch beheer van de vloot en diensten op het gebied van voorraadbeheer, waaronder de levering van engineering- en MRO-oplossingen.

Het segment motoren en componenten biedt revisie van onderdelen en reparatie- en revisiediensten voor motoren. SIA Engineering Company vervaardigt ook cabineonderdelen en werktuigen voor de luchtvaartindustrie; en levert reparatie- en revisiediensten voor hydromechanische apparatuur voor vliegtuigen. Daarnaast biedt het motoronderhoud, onderdelenreparatie, opslag en bewaring, materiaalbeheer, on-wing en motortestdiensten.

SIA Engineering Company is een dochteronderneming van Singapore Airlines Limited en is wereldwijd aanwezig met dochterondernemingen in Australië, China, India, Indonesië, Japan, Maleisië, Thailand en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft een team van meer dan 3.000 ervaren medewerkers, waaronder ingenieurs, technici en monteurs, en exploiteert een netwerk van meer dan 20 onderhoudsbases in 11 landen. Het is ook gecertificeerd door verschillende luchtvaartautoriteiten, waaronder de Civil Aviation Authority van Singapore, de Federal Aviation Administration van de Verenigde Staten en het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart.

Beurzen:
EURONEXT
Sector:
Industrie
Industrieën:
Luchthavens & Luchtdiensten
Ticker:
S59.SI
ISIN:
SG1I53882771
Website:
https://www.siaec.com.sg
Telefoon:
65 6541 5152
Herkomst:
Singapore
Medewerkers:
6.253