SATS Ltd.

Laatste koersupdate: 29 mei 24 12:15 GMT

Koers:
2,63 SGD
Open:
2,64 SGD
Vorige sluiten:
2,64 SGD
Dagbereik:
2,60 SGD - 2,64 SGD
Jaarbereik:
2,40 SGD - 2,95 SGD
Winst per aandeel:
0,01
Koers-winstverhouding:
263,00
52 weken Prijsvork:
2,54 SGD
Volume:
4.326.700,00 SGD
Gemiddeld volume:
3.454.203,00 SGD

Bedrijfsprofiel voor SATS Ltd.

SATS Ltd. logo

SATS Ltd. is een investeringsholding die gateway-diensten en voedingsoplossingen aanbiedt in Singapore, Japan en internationaal. Met meer dan vier decennia ervaring in de sector opereert het bedrijf via drie hoofdsegmenten: Food Solutions, Gateway Services en Overige.

Het segment Food Solutions biedt inflight en institutionele catering, voedselverwerking, distributiediensten en wasserijdiensten voor luchtvaartmaatschappijen. Het segment Gateway Services levert luchthavendiensten zoals luchtvrachtafhandelingsdiensten, passagiersdiensten, luchtvaartbeveiligingsdiensten, bagageafhandelingsdiensten en platformdiensten. Daarnaast beheert en exploiteert het bedrijf het marine bay cruise center en levert het verhuur en andere diensten. Het segment Overige diensten biedt luchtvracht, travel retail, beveiliging, passagiers- en privéjetdiensten, linnengoed en wasserij, voedingsdiensten-oplossing en distributie, commerciële, institutionele en luchtvaartcatering.

SATS Ltd. levert aan luchtvaartmaatschappijen, horeca, gezondheidszorg, voeding, onderwijs en overheidsinstellingen; en luchtvracht en logistiek. Het bedrijf werd opgericht in 1972 en heeft zijn hoofdkantoor in Singapore. Het was voorheen bekend als Singapore Airport Terminal Services Limited en veranderde zijn naam in SATS Ltd. in juli 2010.

De afgelopen jaren heeft SATS Ltd. aanzienlijk geïnvesteerd in technologie en automatisering om haar capaciteiten te versterken en concurrerend te blijven in de sector. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in automatisering voor zijn voedselverwerkings- en distributiediensten, zoals de installatie van geautomatiseerde sorteersystemen en robotarmen. Daarnaast heeft het ook geïnvesteerd in geautomatiseerde bagageafhandelingssystemen om zijn luchthavendiensten te verbeteren.

Als maatschappelijk verantwoordelijke organisatie heeft SATS Ltd. ook verschillende initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen genomen, zoals de SATS Community Garden, die verse producten levert aan de minderbedeelden in de gemeenschap. Het bedrijf werkt ook nauw samen met het Singapore Food Agency om ervoor te zorgen dat de processen en activiteiten voldoen aan de hoogste voedselveiligheidsnormen.

Beurzen:
EURONEXT
Sector:
Industrie
Industrieën:
Luchthavens & Luchtdiensten
Ticker:
S58.SI
ISIN:
SG1I52882764
Website:
https://www.sats.com.sg
Telefoon:
65 6542 5555
Herkomst:
Singapore
Medewerkers:
11.100