RoodMicrotec N.V.

Laatste koersupdate: 15 dec. 23 18:35 GMT

Koers:
0,34 €
Open:
0,33 €
Vorige sluiten:
0,33 €
Dagbereik:
0,33 € - 0,34 €
Jaarbereik:
0,20 € - 0,35 €
Winst per aandeel:
0,03
Koers-winstverhouding:
11,20
52 weken Prijsvork:
0,34 €
Volume:
58.523,00 €
Gemiddeld volume:
73.090,00 €

Bedrijfsprofiel voor RoodMicrotec N.V.

RoodMicrotec N.V. logo

RoodMicrotec N.V. levert, samen met haar dochterondernemingen, diensten op het gebied van toelevering en kwaliteit van halfgeleiders in Nederland en internationaal. Het bedrijf biedt toeleveringsdiensten, wafer- en componententests, kwalificatie- en betrouwbaarheidsonderzoeken en storingsanalyses voor bedrijven die toepassingsspecifieke geïntegreerde schakelingen nodig hebben. Het levert ook supply chain managementdiensten, waaronder engineeringondersteuning, test engineering, wafertest, assemblage, eindtest, back-end, kwalificatie- en betrouwbaarheidsondersteuning, storingsanalyse, field return management, en opslag en logistiek; test engineeringdiensten, zoals design for test, testtijdverkorting, rendementsverbetering en gegevensanalyse voor een reeks apparaten zoals mixed-signal, digitale, analoge en RF IC’s; en wafer- en componententests, waaronder wafertests, componententests, componentprogrammering, rechtzetten en scannen, en end of line of the semiconductor device services. Daarnaast biedt het bedrijf elektrische analysediensten voor de verificatie van de betrouwbaarheid van elektrische en elektronische systemen en afzonderlijke apparaten; validatietestdiensten voor robuustheid; storingsanalyse van defecte apparaten met behulp van fysische, chemische en metallurgische analysemethoden; constructieanalyse en destructieve fysische analysediensten; en doorsnijdingsdiensten. Het bedrijf bedient original equipment manufacturers en fabless bedrijven, evenals anderen in de automobiel-, telecommunicatie-, medische, industriële en elektronische sector. RoodMicrotec N.V. is opgericht in 1969 en gevestigd in Deventer, Nederland.

Beurzen:
AMS
Sector:
Technologie
Industrieën:
Halfgeleiders
Ticker:
ROOD.AS
ISIN:
NL0000440477
Website:
https://www.roodmicrotec.com
Telefoon:
31 570 745 623
Herkomst:
Netherlands
Medewerkers:
92

RoodMicrotec N.V. Persberichten

Roodmicrotec nettoresultaat boekjaar draait uit op verlies van eur 0,07 mln.

Fy totale inkomsten van eur 13,2 miljoen met een ebitda van eur 1,5 miljoen. fy nettoresultaat van eur 0,07 miljoen ( na belastingen). kasstroom uit operationele activiteiten was eur 1,2 miljoen positief aan het einde van het jaar. aangepaste kasstroom uit operationele activiteiten was eur 0.9 miljoen (2018 eur 0,6 miljoen). trekt al zijn eerdere verwachtingen voor 2020 en 2021 in en zal verdere updates geven WAN neer dat nodig is. de gedekte obligatielening van het bedrijf vervalt op 30 juni 2021 en de mogelijkheden om deze te herfinancieren worden ook negatief beïnvloed door covid 19. projecties voor halfgeleidermarkt voor 2020 zijn gemengd, volgens ID c zal jaar op jaar groei van halfgeleidermarkt dalen met 6% ( met een mogelijkheid van 54%). op korte termijn verwacht lagere vraag naar systemen en enige impact op beschikbaarheid van componenten, maar als herstel inzet, verwacht groei terug te keren. met lagere productiviteit en inkomsten heeft management besloten om werktijdverkorting in te voeren en personeelskosten te verminderen.

Roodmicrotec zegt dat meerderheid van obligatiehouders heeft gestemd voor verlenging van huidige looptijd obligatielening met één jaar

De meerderheid van de obligatiehouders stemde voor de verlenging van de huidige looptijd van de obligatielening met één jaar. roodmicrotec krijgt zo voldoende tijd om de herfinanciering van de obligatielening af te ronden en het oorspronkelijke bedrag volledig aan de obligatiehouders terug te betalen.

Roodmicrotec trekt vooruitzichten voor 2020 in

Roodmicrotec kondigt omzet aan voor q1 2020. beperkte impact van covid 19 in eerste kwartaal maar onduidelijke situatie, vandaar outlook voor 2020 ingetrokken. herfinanciering obligatielening, eind juni 2020, niet realistisch gezien ongunstig huidig financieel klimaat door covid 19 crisis. voorstel om huidige looptijd obligatielening met een jaar te verlengen. outlook trekt alle eerdere guidance voor 2020 in. start van 2020 was in lijn met onze verwachtingen en klantprognoses ceo. omzet eerste kwartaal is 4% lager vergeleken met q1 2019, in lijn met wereldwijde halfgeleidermarkt. impact van covid 19 werd zichtbaar in laatste weken van maart maar had beperkte impact op omzet voor q1 van 2020. het is onduidelijk hoe covid 19 situatie de business zal beïnvloeden in 2020 ceo.

Roodmicrotec omzet boekjaar stabiel op 13,2 miljoen euro

Omzet stabiel op eur 13,2 miljoen in 2019 ten opzichte van 2018. verwacht een autonome omzetgroei van 8 tot 12% per jaar met jaarlijks verbeterende positieve nettoresultaten. fy industriële sector toegenomen tot 50% van totale omzet.

Roodmicrotec verwacht nu dat de omzet van 2019 in lijn zal zijn met die van heel 2018

Kondigt omzetupdate voor boekjaar 2019 aan. verwacht dat omzet voor heel 2019 in lijn zal zijn met heel 2018. de stabiele book to bill ratio van meer dan één toont vertrouwen dat de omzet zal groeien, ook al blijft de marktsituatie krap. verwacht een organische omzetgroei van 8 tot 12% per jaar met jaarlijks verbeterende positieve nettoresultaten. vooruitzichten voor komende jaren zijn positief dankzij goede orderontvangst en juiste klantenmix ceo.

Roodmicrotec leidt europees financieringsproject voor geavanceerde verpakking voor fotonica en elektronica

Roodmicrotec neemt leidende rol over in applause, een groot europees financieringsproject voor geavanceerde verpakking voor fotonica en elektronica. het totale budget van 34 miljoen euro voor het driejarige project wordt medegefinancierd door horizon 2020 en NAT ionale financieringsinstanties en industrieën. roodmicrotec zal de komende drie jaar ongeveer 750.000 eur aan financiering ontvangen van de eu en het bmbf. projectpartners zijn kleine en middelgrote ondernemingen, grote ondernemingen en onderzoeks en technologieorganisaties.

Roodmicrotec 9 maands omzet daalt met 6% j j

Trading update roodmicrotec maakt omzet bekend over de eerste negen maanden van 2019. de omzet over de eerste negen maanden was 6% lager vergeleken met 2018. de waarde van de orderportefeuille blijft stijgen. de omzet voor 2020 zal naar verwachting tussen de eur 16 miljoen en eur 18 miljoen liggen.

Roodmicrotec n. v., buitengewone bijzondere aandeelhoudersvergadering, 26 nov. 2019

Roodmicrotec n. v., bijzondere buitengewone aandeelhoudersvergadering, 26 nov. 2019, om 13.00 uur centrale europese standaardtijd. locatie de beurs van amsterdam ( euronext) beursplein 5 amsterdam nederland agenda behandeling van de business update; en behandeling van het voorstel tot verlening van de controleopdracht aan de accountants.