Rocket Lab USA, Inc.

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
4,18 US$
Open:
4,31 US$
Vorige sluiten:
4,39 US$
Dagbereik:
4,15 US$ - 4,32 US$
Jaarbereik:
3,47 US$ - 8,05 US$
Winst per aandeel:
-0,39
Koers-winstverhouding:
-10,72
52 weken Prijsvork:
3,97 US$
Volume:
6.089.443,00 US$
Gemiddeld volume:
7.662.229,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Rocket Lab USA, Inc.

Rocket Lab USA, Inc. logo

Rocket Lab USA, Inc. is een toonaangevende aanbieder van lanceerdiensten en satellietdiensten, wiens missie is om de manier waarop toegang tot de ruimte wordt verkregen te revolutioneren. Opgericht in 2006 en gevestigd in Long Beach, Californië, is Rocket Lab aan de voorhoede van de ruimte-industrie, waar nieuwe technologieën en missiecapaciteiten worden ontwikkeld om wereldwijde wetenschap en exploratie te ondersteunen.

Rocket Lab USA, Inc. is een technologie- en geavanceerde productiebedrijf dat lanceerdiensten en ruimtesysteemoplossingen aanbiedt voor de ruimte- en defensie-industrie. Het bedrijf biedt een verscheidenheid aan diensten, zoals lanceerdiensten, ruimtevaartuigengineering en -ontwerp, ruimtevaartuigcomponenten, ruimtevaartuigfabricage, oplossingen voor het beheer in de baan, constellatiebeheerservices, ontwerpen, fabriceren en verkopen Electron kleine orbitale lanceerwagens en andere Photon satellietplatforms. Het ontwikkelt ook de Neutron 8-ton ladingklasse lanceerwagen, voert afstandslanceringen uit en ontwerpt en fabriceert een reeks componenten en subsystemen voor de Photon-familie van ruimtevaartuigen en bredere handelsruimtevaartuigcomponenten.

Rocket Lab biedt ook turnkey missieoplossingen die de operationele behoeften van haar klanten aanspreken door volledige engineering, ontwerp en missieondersteuning te bieden. Het team bestaat uit ervaren ingenieurs en professionals die een diepgaand begrip hebben van de exploratie- en luchtvaartindustrie. Met een indrukwekkend portfolio van succesvolle lanceringen en klanten over de hele wereld, heeft Rocket Lab een dominante positie in de moderne ruimte-industrie.

Sinds haar oprichting heeft Rocket Lab verschillende eerste en mijlpalen bereikt die het bedrijf hebben gevestigd als technologisch leider. Rocket Lab was het eerste bedrijf dat ooit een raketmotor met 3D-printen in de baan heeft gebracht. Zijn unieke Electron-raket was de eerste die met succes twee keer op één dag werd gelanceerd, wat een toename van frequentie en draaicapaciteit aantoonde. In 2019 lanceerde Electron de eerste commerciële beeldsatelliet, wat de eerste lancering van een satelliet voor aardobservatie in een baan om de aarde was op een Electron-raket. Rocket Lab maakte ook geschiedenis toen het de eerste lading naar de maan stuurde op zijn Electron-raket en opnieuw op zijn Neutron-raket, wat de eerste grote lading was die naar de maan werd gelanceerd.

Vandaag is Rocket Lab gewijd aan het verder verkennen van de grenzen van de ruimte-exploratie dan ooit tevoren, met als missie om uiteindelijk de ruimte toegankelijk te maken voor iedereen. Met al verschillende succesvolle lanceringen op zak en ambitieuze doelen voor de toekomst, is het bedrijf goed geplaatst om haar missie van het revolutioneren van de toegang tot de ruimte te verwezenlijken.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
RKLB
CIK:
1819994
ISIN:
US7731221062
Website:
https://www.rocketlabusa.com
Telefoon:
714 465 5737
Herkomst:
United States
Medewerkers:
758