Raymond James Financial, Inc.

Laatste koersupdate: 18 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
111,10 US$
Open:
113,18 US$
Vorige sluiten:
113,36 US$
Dagbereik:
110,27 US$ - 114,34 US$
Jaarbereik:
91,67 US$ - 131,19 US$
Winst per aandeel:
8,28
Koers-winstverhouding:
13,42
52 weken Prijsvork:
121,60 US$
Volume:
2.183.674,00 US$
Gemiddeld volume:
1.116.654,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Raymond James Financial, Inc.

Raymond James Financial, Inc. logo

Raymond James Financial, Inc. is een gediversifieerde financiële dienstverlener die particuliere klantengroepen, kapitaalmarkten, beheer van activa, bankieren en andere diensten biedt aan individuen, bedrijven en gemeenten in de Verenigde Staten, Canada en Europa. Het bedrijf werd opgericht in 1962 en heeft zijn hoofdkantoor in St. Petersburg, Florida.

Het Private Client Group-segment van Raymond James Financial is een zeer uitgebreid aanbod dat een breed scala aan investeringsdiensten en portefeuillebeheerservices biedt, waaronder verzekerings- en spaarproducten, betrouwbare beleggingsfondsen, margekredieten en effectenleningen en -leningsdiensten. Het Private Client Group biedt ook ondersteuning bij verkoop en marketing aan derde partij-productpartners, evenals distributie, boekhouding en administratieve diensten.

Het Capital Markets-segment van Raymond James Financial biedt investeringsbankdiensten in de vorm van aandelenonderwriting, schuldonderwriting en adviesdiensten voor fusies en overnames. Het Capital Markets-segment biedt ook effecten- en aandelenmakelaardijdiensten aan zijn cliënten.

Het Asset Management-segment van Raymond James Financial biedt uitgebreide activabeheerservices, portefeuillebeheerservices en gerelateerde administratieve diensten aan zowel particuliere als institutionele cliënten. Dit segment biedt ook administratieve ondersteuningsdiensten zoals administratie.

Het Raymond James Bank-segment biedt verzekerde deposito-rekeningen, commerciële en industriële, commerciële onroerendgoed (CRE) en CRE-bouw, vrijgestelde, residentiële, gebaseerde op effecten en andere leningen, evenals leningensyndicatiediensten.

Het andere segment is betrokken bij private equity-investeringen, waaronder verschillende directe en derde partij private equity-investeringen, evenals investeringen in legacy private equity-fondsen.

Naast zijn kernfinanciële diensten werkt Raymond James Financial ook aan het maken van een verschil in de gemeenschappen waar het actief is door middel van zijn filantropie. Raymond James richtte in 1998 de Raymond James Charitable Endowment Fund op, die miljoenen dollars aan subsidie en hulp heeft verstrekt aan duizenden organisaties, zowel lokaal in Florida als wereldwijd. In 2020, ondanks de pandemie, heeft Raymond James meer dan 20 miljoen dollar aan goede doelen en non-profitorganisaties geschonken om degenen die getroffen zijn te helpen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
RJF
CIK:
0000720005
ISIN:
US7547301090
Website:
https://www.raymondjames.com
Telefoon:
727 567 1000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
17.000