Redwire Corporation

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
3,41 US$
Open:
3,52 US$
Vorige sluiten:
3,52 US$
Dagbereik:
3,40 US$ - 3,56 US$
Jaarbereik:
2,35 US$ - 4,79 US$
Winst per aandeel:
-0,73
Koers-winstverhouding:
-4,67
52 weken Prijsvork:
3,52 US$
Volume:
141.447,00 US$
Gemiddeld volume:
248.025,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Redwire Corporation

Redwire Corporation logo

Redwire Corporation is een ruimte infrastructuur bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en verkopen van missiekritieke ruimteoplossingen en componenten voor nationale veiligheid, civiele en commerciële ruimtemarkten over de hele wereld. Redwire is opgericht in 2006 en is gevestigd in Jacksonville, Florida en heeft vestigingen in Luxemburg, Duitsland, Zuid-Korea en Polen.

De kernoplossingen van het bedrijf omvatten geavanceerde sensoren en componenten zoals zonnepanelen, composietboomstammen, radiofrequentie-antennes, payloadadapters, ruimtegekwalificeerde camera-systemen en sterrensporen en zonnesensoren. Redwire biedt ook een eigen enterprise software suite, een cloudgebaseerd Software as a Service Business Model dat digitale engineering mogelijk maakt en de generatie van interactieve modellen en simulaties van individuele componenten, gehele ruimteschepen en volledige constellaties.

Naast zijn kernproducten en -diensten biedt Redwire ook on-orbit servicering, montage en fabricageoplossingen, evenals low-earth orbit commercialisering, digitaal ontworpen ruimteschepen en ruimtedomeinbewustzijn- en weerbaarheidstechnologieoplossingen.

Redwire heeft een indrukwekkende lijst met klanten, waaronder Airbus, Boeing, het Amerikaanse ministerie van Defensie, de Europese Ruimtevaartorganisatie, de Britse Ruimtevaartorganisatie, de Canadese Ruimtevaartorganisatie en vele andere prominente lucht- en ruimtevaartorganisaties. Het bedrijf is actief betrokken bij de ontwikkeling van geavanceerde technologieoplossingen zoals Cubesat-projecten, on-orbit refuelingservices en asteroïdenmissies.

Redwire is voortdurend innovatief en heeft zich ontwikkeld tot een leider in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Het bedrijf is de ontvanger geweest van tal van awards, waaronder het benoemen tot één van de Florida Trend’s 2020 Florida Companies to Watch, winnaar van de 2019 Space Technical Innovation Challenge en winnaar van de 2019 Space Pitch Day Competition. In 2020 werd het bedrijf genoemd als één van de Colorado Companies to Watch en ontving het de 2020 Corporate Vision Award voor innovaties in ruimtediensten. Redwire blijft de grenzen van de ruimteverkenning verleggen en aan de top van de industrie blijven staan.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
RDW
CIK:
1819810
ISIN:
US75776W1036
Website:
https://www.redwirespace.com
Telefoon:
650 701 7722
Herkomst:
United States
Medewerkers:
606