Quest Resource Holding Corporation

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
7,01 US$
Open:
6,96 US$
Vorige sluiten:
6,99 US$
Dagbereik:
6,96 US$ - 7,02 US$
Jaarbereik:
5,00 US$ - 8,01 US$
Winst per aandeel:
-0,42
Koers-winstverhouding:
-16,69
52 weken Prijsvork:
6,97 US$
Volume:
8.772,00 US$
Gemiddeld volume:
33.057,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Quest Resource Holding Corporation

Quest Resource Holding Corporation logo

Quest Resource Holding Corporation is een toonaangevende leverancier van afval- en recyclingoplossingen in de Verenigde Staten. Via haar dochterondernemingen biedt het bedrijf een uitgebreid dienstenpakket aan dat zich richt op het hergebruik, de recycling en de verwijdering van verschillende afvalstromen en recycleerbare materialen. Haar diensten omvatten motorolie en autosmeermiddelen, oliefilters, afvalbanden, oliehoudend water, vernietiging van goederen, voedselafval, vleesslib, bakolie en afval van vetafscheiders, plastic, karton, metaal, glas, gemengd papier, bouwafval en ander gereguleerd en niet-gereguleerd vast, vloeibaar en gasafval. Daarnaast biedt het bedrijf stortplaatsverwijderingsdiensten, antivries en ruitensproeiervloeistof, dumpers en verdichtingsapparatuur en andere minder belangrijke nevendiensten.

Quest Resource Holding Corporation bedient verschillende sectoren, waaronder de automobielsector, de verwerkende industrie, de horeca en de detailhandel, de bouw en sloop, en het beheer van commercieel en meergezinsvastgoed. Het bedrijf verkoopt zijn diensten aan grote winkelketens, kruideniers en andere detailhandelaren; auto-onderhoud, quick lube, dealers en schadeherstel; transport, logistiek en interne wagenparkbeheerders; fabrieken; meergezinswoningen en commercieel vastgoed; restaurantketens en levensmiddelenbedrijven; en bouw- en sloopprojecten.

Quest Resource Holding Corporation werd opgericht in 2002 en is gevestigd in The Colony, Texas. Het bedrijf was voorheen bekend als Infinity Resources Holdings Corp. en veranderde zijn naam in Quest Resource Holding Corporation in oktober 2013. Sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van afval- en recyclingoplossingen in de Verenigde Staten, met meer dan 400 werknemers en meer dan 50 locaties in het hele land. Het heeft ook strategische partnerschappen gesloten met enkele van de beste bedrijven in de sector, waardoor het zijn diensten kan aanbieden aan een grote verscheidenheid aan klanten.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Afvalverwerking
Ticker:
QRHC
CIK:
0001442236
ISIN:
US74836W2035
Website:
https://www.qrhc.com
Telefoon:
972 464 0004
Herkomst:
United States
Medewerkers:
188