Perella Weinberg Partners

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
13,04 US$
Open:
13,07 US$
Vorige sluiten:
12,94 US$
Dagbereik:
12,95 US$ - 13,20 US$
Jaarbereik:
6,80 US$ - 13,48 US$
Winst per aandeel:
-1,33
Koers-winstverhouding:
-9,80
52 weken Prijsvork:
12,06 US$
Volume:
301.772,00 US$
Gemiddeld volume:
277.370,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Perella Weinberg Partners

Perella Weinberg Partners logo

Perella Weinberg Partners is een onafhankelijk investeringsbankbedrijf met hoofdkantoor in New York City, NY. Sinds de oprichting in 2006 biedt het bedrijf strategische en financiële adviesdiensten aan openbare multinationale ondernemingen, middelgrote openbare en private bedrijven, individuele ondernemers, private en institutionele beleggers, schuldeiserscommissies en overheidinstellingen over de hele wereld.

De hoofdactiviteiten van Perella Weinberg Partners (PWP) zijn adviesdiensten met betrekking tot mission-critical strategische en financiële beslissingen, fusies en overnames, aandeelhouders- en verdedigingsadvies, kapitaalverhoging, herstructurering, kapitaalmarktadvies, energieonderhandelingen en aandelenonderzoek. Ze specialiseren zich in sectoren zoals consumenten- en detailhandel, energie, financiële instellingen, gezondheidszorg, industrie en technologie, media en telecommunicatie.

PWP fungeert ook als investeringsadviseur voor klanten en biedt toegang tot kapitaal door het regelen, onderhandelen en herstructureren van private equity, schuld en grensoverschrijdende transacties. PWP biedt een breed scala aan corporate en persoonlijke bankdiensten, waaronder corporate en persoonlijk vermogensbeheer, beleggingsfondsen en andere investeringen, corporate finance, acquisities, investeringen en transactieadvies. Bovendien biedt PWP een verscheidenheid aan vermogensbeheerdiensten aan hun cliënten, zoals portefeuillebeheer, pensioenplanning, erfrecht en trustdiensten. PWP is trots op haar toewijding aan het leveren van de hoogste kwaliteit advies, afgestemd op de behoeften van elke individuele klant.

Perella Weinberg Partners is toegewijd aan het bevorderen van het hoogste niveau van duurzaamheid voor hun bedrijf, werknemers, klanten en milieu. Het bedrijf heeft een Klimaatveranderingsbeleid geïmplementeerd om het klimaatprobleem aan te pakken. Ze zijn ook gepassioneerd over het welzijn van hun werknemers en bieden een breed scala aan gezondheids- en welzijnsprogramma’s om ervoor te zorgen dat hun werknemers werken, leren en bloeien in een omgeving die hun algehele welzijn ondersteunt. PWP is toegewijd aan het behoud van het milieu en is een ondertekenaar van de VN-Global Compact, een internationale initiatief dat erop gericht is duurzame en verantwoorde praktijken te bevorderen in de zakenwereld. Als zodanig is PWP toegewijd aan het bevorderen van ethische en verantwoorde praktijken onder haar wereldwijde netwerk van klanten, leveranciers, partners en werknemers.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
PWP
CIK:
1777835
ISIN:
US71367G1022
Website:
https://www.pwpartners.com
Telefoon:
212 287 3200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
650