Pearson plc

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
12,14 US$
Open:
12,06 US$
Vorige sluiten:
12,18 US$
Dagbereik:
12,04 US$ - 12,14 US$
Jaarbereik:
9,29 US$ - 12,51 US$
Winst per aandeel:
0,51
Koers-winstverhouding:
23,80
52 weken Prijsvork:
12,16 US$
Volume:
293.772,00 US$
Gemiddeld volume:
336.293,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Pearson plc

Pearson plc logo

Pearson plc is een internationaal leerbedrijf dat educatieve cursussen, beoordelingen en diensten aanbiedt in meer dan 70 landen en gebieden over de hele wereld. Opgericht in 1844, is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van educatieve producten en diensten en ’s werelds grootste educatieve uitgever. Pearson plc is actief in vijf belangrijke segmenten: Assessment & Qualifications, Virtual Learning, English Language Learning, Higher Education en Workforce Skills.

Het segment Assessment & Qualifications biedt Pearson VUE, Amerikaanse studentenbeoordeling, klinische beoordeling, Britse GCSE, A-niveaus en internationale academische kwalificaties. Het segment Virtueel Leren biedt virtuele scholen en diensten voor online programmabeheer. Het segment English Language Learning biedt Pearson test of English, institutionele courseware en Engelse online oplossingen. Het Hoger Onderwijs segment biedt de VS, Canada en internationale hoger onderwijs courseware bedrijven. Het segment Workforce Skills biedt BTEC, GED, TalentLens, Faethm, Pearson college en stages.

Pearson plc heeft een lange en voorname geschiedenis van innovatie in het onderwijs. Het was de eerste uitgever die in de jaren negentig digitale leerproducten introduceerde en is sindsdien toonaangevend geworden in de ontwikkeling van digitale leeroplossingen. Het bedrijf is ook een leider in de ontwikkeling en levering van beoordelingen en kwalificaties, en heeft een reeks producten en diensten ontwikkeld ter ondersteuning van het beoordelings- en kwalificatieproces. Pearson plc heeft ook een reeks producten en diensten ontwikkeld ter ondersteuning van de ontwikkeling van Engelse taalvaardigheden, en heeft een netwerk van Engelse taalleercentra over de hele wereld opgezet.

Pearson plc streeft ernaar zijn klanten hoogwaardige onderwijsproducten en -diensten aan te bieden. Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk van kantoren, onderzoekscentra en partnerorganisaties opgezet en zet zich in om samen met zijn partners innovatieve, effectieve en duurzame oplossingen te leveren aan de wereldwijde onderwijsmarkt. Het bedrijf heeft ook een reeks initiatieven voor maatschappelijk verantwoord ondernemen opgezet, waaronder het Pearson Affordable Learning Fund, dat is gewijd aan het bieden van toegang tot kwaliteitsonderwijs voor minderbedeelde bevolkingsgroepen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Uitgeverij
Ticker:
PSO
CIK:
938323
ISIN:
US7050151056
Website:
https://plc.pearson.com
Telefoon:
44 20 7010 2000
Herkomst:
United Kingdom
Medewerkers:
21.350