Plug Power Inc.

Laatste koersupdate: 27 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
3,55 US$
Open:
3,17 US$
Vorige sluiten:
3,04 US$
Dagbereik:
3,15 US$ - 3,63 US$
Jaarbereik:
2,26 US$ - 15,08 US$
Winst per aandeel:
-1,60
Koers-winstverhouding:
-2,22
52 weken Prijsvork:
3,99 US$
Volume:
53.025.306,00 US$
Gemiddeld volume:
44.986.472,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Plug Power Inc.

Plug Power Inc. logo

Plug Power Inc. is een in 1997 opgericht Amerikaans bedrijf met hoofdkantoor in Latham, New York, dat gespecialiseerd is in waterstof- en emissievrije brandstofceloplossingen voor toepassingen in de toeleveringsketen en logistiek, elektrische wegvoertuigen, stationaire energiemarkten en meer. Het bedrijf ontwikkelt en produceert producten die ontworpen zijn om de overgang naar duurzame energiebronnen voor klanten gemakkelijker te maken. Het bedrijf staat bekend om zijn GenDrive, GenFuel en GenSure brandstofceloplossingen die schone, betrouwbare en kosteneffectieve energie bieden. Plug Power heeft ook een lange geschiedenis van samenwerking met toonaangevende bedrijven zoals Airbus, Lhyfe, Edison Motors, Phillips 66, Apex Clean Energy, BAE Systems en Universal Hydrogen Co.

De producten van Plug Power worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder scheepvaart en logistiek, vervoer, telecommunicatie, brandstofcel materiaalverwerking en stationaire energie. Hun GenDrive brandstofcellen zijn de energiebron bij uitstek voor elektrische transportvoertuigen, terwijl hun GenFuel systemen vloeibare waterstof leveren. De ProGen brandstofcelstacks en -motoren van het bedrijf worden gebruikt in mobiele en stationaire brandstofcelsystemen en in elektrische bestelwagens. Plug Power biedt ook geïntegreerde turn-key oplossingen voor de overgang naar brandstofcelvoeding met hun GenKey product. Bovendien zijn hun GenFuel Electrolyzers geoptimaliseerd voor efficiënte waterstofproductie.

Het bedrijf wil momenteel zijn ecosysteem voor groene waterstof uitbreiden met de productie, opslag en levering van groene waterstof en de opwekking van energie voor mobiele en stationaire toepassingen. Met een sterke focus op duurzaamheid baant Plug Power de weg voor de toekomst van groene energie. Dankzij hun uiteenlopende producten en technologieën zijn zij een leider geworden in schone energieoplossingen in Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Elektrische apparatuur en onderdelen
Ticker:
PLUG
CIK:
1093691
ISIN:
US72919P2020
Website:
https://www.plugpower.com
Telefoon:
518 782 7700
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.249