Palantir Technologies Inc.

Laatste koersupdate: 21 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
22,74 US$
Open:
22,30 US$
Vorige sluiten:
23,40 US$
Dagbereik:
22,29 US$ - 22,93 US$
Jaarbereik:
7,19 US$ - 25,52 US$
Winst per aandeel:
0,09
Koers-winstverhouding:
252,67
52 weken Prijsvork:
18,46 US$
Volume:
55.339.425,00 US$
Gemiddeld volume:
69.471.570,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Palantir Technologies Inc.

Palantir Technologies Inc. logo

Palantir Technologies Inc. bouwt en implementeert softwareplatforms voor de inlichtingengemeenschap in de Verenigde Staten om te helpen bij antiterrorismeonderzoeken en -operaties. Het bedrijf levert palantir gotham, een softwareplatform waarmee gebruikers diep in datasets verborgen patronen kunnen identificeren, variërend van bronnen voor signaalinformatie tot rapporten van vertrouwelijke informanten, en waarmee de overdracht tussen analisten en operationele gebruikers wordt vergemakkelijkt, zodat operators reacties in de echte wereld kunnen plannen en uitvoeren op bedreigingen die binnen het platform zijn geïdentificeerd. Het biedt ook palantir foundry, een platform dat de manier waarop organisaties werken verandert door een centraal besturingssysteem voor hun gegevens te creëren; en stelt individuele gebruikers in staat de gegevens die zij nodig hebben op één plaats te integreren en te analyseren. Daarnaast biedt het apollo, een software waarmee klanten hun eigen software virtueel in elke omgeving kunnen implementeren. Palantir Technologies Inc. werd opgericht in 2003 en is gevestigd in Denver, Colorado.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Technologie
Industrieën:
Software
Ticker:
PLTR
CIK:
0001321655
ISIN:
US69608A1088
Website:
https://www.palantir.com
Telefoon:
720 358 3679
Herkomst:
United States
Medewerkers:
3.712

Palantir Technologies Inc. Nieuws

7 tuimelende technologieaandelen die nog veel verder moeten dalen

7 tuimelende technologieaandelen die nog veel verder moeten dalen

InvestorPlace

De beursrally van dit jaar stuwt de aandelenkoersen weer omhoog, waardoor het dringender wordt om na te gaan welke tech-aandelen moeten worden verkocht. Het marktsentiment drijft kortetermijnrally's aan, waardoor beleggers worden voorbereid op mogelijke teleurstellingen.

Oekraïne gebruikt software van Palantir voor 'targeting', zegt CEO

Oekraïne gebruikt software van Palantir voor 'targeting', zegt CEO

Reuters

Data-analysebedrijf Palantir is "verantwoordelijk voor het grootste deel van de targeting in Oekraïne", zei Chief Executive Alex Karp woensdag, waarbij hij inging op het werk van het Amerikaanse bedrijf met Kiev sinds de invasie van Rusland vorig jaar.

Palantir CEO over het "falen" van Silicon Valley

Palantir CEO over het "falen" van Silicon Valley

Bloomberg Technology

Palantir CEO Alex Karp zit bij Ed Ludlow om te praten over de groei van het bedrijf van militaire naar commerciële klanten, zijn visie op investeerders en zijn boodschap aan Silicon Valley. -------- Vind je deze video leuk?

3 AI-aandelen om te kopen nu Biden dubbel inzet op kunstmatige intelligentie

3 AI-aandelen om te kopen nu Biden dubbel inzet op kunstmatige intelligentie

InvestorPlace

Kunstmatige intelligentie (AI) wordt nu al de bepalende markttrend van 2023. Eind 2022 veroverde OpenAI de wereld stormenderhand toen het ChatGPT uitbracht, een gratis chatbot die al snel de publieke fascinatie veroverde omdat het vele industrieën ontwrichtte.

Deze 5 bekende 'Strong Buy' aandelen onder $10 hebben een enorm opwaarts potentieel.

Deze 5 bekende 'Strong Buy' aandelen onder $10 hebben een enorm opwaarts potentieel.

24/7 Wall Street

Hoewel het grootste deel van Wall Street zich richt op large-cap en mega-cap aandelen, omdat deze een zekere mate van veiligheid en liquiditeit bieden, zijn veel beleggers beperkt in het aantal aandelen dat zij kunnen kopen.

Palantir Technologies Inc. Persberichten

Cardinal health werkt samen met palantir aan een klinisch geïntegreerde supply chain oplossing

Het platform zal datasets combineren en analyseren ter ondersteuning van live aankoopbeslissingen voor geneesmiddelen dublin, ohio en denver , jan. 26, 2023 prnewswire cardinal health ( nyse cah) kondigde vandaag aan dat het een strategische samenwerking is aangegaan met palantir technologies inc. ( palantir) ( nyse pltr), een toonaangevende bouwer van besturingssystemen voor de moderne onderneming, om een oplossing te ontwerpen die gezondheidssystemen en ziekenhuizen dynamische inzichten geeft in aankoopbeslissingen om zo snel hun resultaat te verbeteren. de cardinal health oplossing, die zal worden geïntegreerd in foundry, het toonaangevende besturingssysteem van palantir, zal kunstmatige intelligentie ( ai) en MAC hine learning ( ml) inzetten om diagnose en klinische gegevens samen te brengen met realtime aankoop en verbruiksgegevens van klanten voor farmaceutische producten met de beste gegevens en privacybescherming in zijn klasse.

Cleveland CLI NIC en palantir technologies werken samen om ziekenhuisprestaties te verbeteren via virtueel commandocentrum

Denver en cleveland , jan. 19, 2023 prnewswire palantir technologies inc. ( nyse pltr) (" palantir"), een toonaangevende bouwer van besturingssystemen voor de moderne onderneming, en cleveland CLI NIC hebben vandaag een meerjarige samenwerking aangekondigd om een operationeel " virtueel commandocentrum" te leveren voor cleveland CLI nic. het virtuele commandocentrum biedt een innovatieve aanpak voor het stimuleren van operationele uitmuntendheid en het verbeteren van de toegang tot PAT iënten door datagestuurde besluitvorming en toewijzing van middelen in de frontlinie van het ziekenhuis mogelijk te maken.

Palantir kondigt strategisch partnerschap aan met cloudflare gericht op cloudkostenoptimalisatie

Denver , jan. 10, 2023 prnewswire palantir technologies inc. ( nyse pltr) heeft vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd met cloudflare, inc. ( nyse net), het bedrijf voor beveiliging, prestaties en betrouwbaarheid dat helpt een beter internet te bouwen, om organisaties te helpen cloudkosten te verlagen, de controle te vergroten en de voorspelbaarheid over multi cloud workloads te verbeteren. inzicht in clouduitgaven is complex, vooral in omgevingen waar klanten meerdere cloudleveranciers gebruiken.

Integrity tool & mold selecteert palantir om zijn groei te ondersteunen

Denver en windsor, on , dec. 16, 2022 prnewswire palantir technologies inc. (" palantir," nyse pltr), een toonaangevende bouwer van besturingssystemen voor de moderne onderneming en integrity mold & tool (" integrity"), een wereldwijde pionier in de gereedschaps en matrijzenindustrie, hebben vandaag een partnerschap aangekondigd om palantir foundry in te zetten in alle bedrijfsfuncties bij integrity om de groei van het bedrijf te helpen ondersteunen en zijn leidende positie in de markt te verstevigen. deze meerjarige overeenkomst ter waarde van meerdere miljoenen dollars zal helpen de activiteiten van integrity te optimaliseren, van de fabrieksvloer tot verkoop, productontwerp, planning en engineering, en een revolutie teweegbrengen in de manier waarop het bedrijf werkt en de leiders het bedrijf leiden.

Palantir en crisis24, een bedrijf van gardaworld, kondigen een nieuw partnerschap aan voor een revolutie op het gebied van beveiliging en risicobeheer in de 21 e eeuw.

Montreal en denver , dec. 9, 2022 prnewswire palantir technologies inc. ( nyse pltr, " palantir"), een toonaangevende bouwer van besturingssystemen voor de moderne onderneming, kondigde vandaag een strategisch partnerschap aan met het toonaangevende geïntegreerde risicobeheerbedrijf crisis24, een gardaworld bedrijf, om beveiliging en risicobeheer te transformeren met de kracht van ai. dit strategisch partnerschap voor meerdere miljoenen dollars zal helpen om beveiliging en risicobeheer opnieuw vorm te geven door gebruik te maken van kritieke informatie om klanten te voorzien van innovatieve oplossingen, datagestuurde inzichten voor resultaatgerichte besluitvorming die hun dagelijkse uitdagingen aangaan.

Cdc en palantir werken samen om een " gemeenschappelijk operationeel beeld" te leveren voor een betere paraatheid op het gebied van de volksgezondheid

Denver , dec. 7, 2022 prnewswire palantir technologies inc. ( nyse pltr) kondigde vandaag aan dat het centers for disease control and prevention ( cdc) zijn samenwerking met het bedrijf heeft verlengd om toonaangevende SOF tware en digitale mogelijkheden te blijven leveren om de NAT ionale volksgezondheidsinfrastructuur te moderniseren. met behulp van het palantir platform kan het agentschap schaalbare technologie inzetten voor het plannen, beheren en reageren op toekomstige uitbraken en volksgezondheidsincidenten.

Palantir technologies inc. ( pltr) aandelenkennisgeving robbins llp onderzoekt palantir technologies inc. ( pltr) namens aandeelhouders

San diego ( business wire ) de klasse advocatenkantoor voor aandeelhoudersrechten robbins llp onderzoekt de functionarissen en directeuren van palantir technologies inc. ( nyse pltr) en haar functionarissen en directeuren om vast te stellen of zij fiduciaire verplichtingen hebben geschonden of de effectenwetgeving hebben overtreden. palantir bouwt en implementeert SOF twareplatforms om de amerikaanse inlichtingendiensten te helpen bij onderzoeken en operaties op het gebied van terrorismebestrijding.

Palantir class action levi & korsinsky herinnert palantir technologies inc. investeerders op de hangende class action rechtszaak met een lead plaintiff deadline van 14 november 2022 pltr

New york, new york ( newsfile corp. 14 november 2022) levi & korsinsky, llp stelt beleggers in palantir technologies inc. (" palantir" of het " bedrijf") ( nyse pltr) op de hoogte van een class action effectenrechtszaak. de rechtszaak namens palantir beleggers is aangespannen in de united states district court voor het district colorado.

Laatste deadline bronstein, gewirtz & grossman, llc, a prominent firm, moedigt aandeelhouders aan actief deel te nemen aan palantir technologies inc. ( pltr) class action

New york ( business wire ) bronstein, gewirtz & grossman, LLC informeert beleggers dat er een class action lawsuit is aangespannen tegen palantir technologies inc. (" palantir" of het " bedrijf") ( nyse pltr) en bepaalde van haar functionarissen, namens alle personen en entiteiten die palantir effecten hebben gekocht of anderszins hebben verworven tussen 9 november 2019 en 6 mei 2022, beide data inbegrepen ( de " class period"). dergelijke beleggers worden aangemoedigd om zich bij deze zaak aan te sluiten door de site van de firma te bezoeken www. bgandg. com pltr.

Deadline vandaag het schall advocatenkantoor moedigt investeerders in palantir technologies inc. met verliezen van 500.000 om contact op te nemen met het kantoor

Los angeles, california ( newsfile corp. 14 november 2022) the schall law firm, een NAT ionaal kantoor voor geschillen over aandeelhoudersrechten, herinnert beleggers aan een class action lawsuit tegen palantir technologies inc. (" palantir" of " het bedrijf") ( nyse pltr) wegens schendingen van §§10( b) en 20( a) van de securities exchange act van 1934 en rule 10 b 5 afgekondigd daaronder door de u. s. securities and exchange commission.