Prologis, Inc.

Laatste koersupdate: 12 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
119,00 US$
Open:
119,99 US$
Vorige sluiten:
120,25 US$
Dagbereik:
118,50 US$ - 120,47 US$
Jaarbereik:
96,64 US$ - 137,52 US$
Winst per aandeel:
3,29
Koers-winstverhouding:
36,17
52 weken Prijsvork:
130,06 US$
Volume:
3.696.532,00 US$
Gemiddeld volume:
3.245.377,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Prologis, Inc.

Prologis, Inc. logo

Prologis, opgericht in 1983 en gevestigd in San Francisco, is een van de toonaangevende eigenaren van industrieel en logistiek vastgoed ter wereld. Prologis is de grootste eigenaar, exploitant en ontwikkelaar van industrieel vastgoed, met meer dan 984 miljoen vierkante voet (91 miljoen vierkante meter) in 19 landen die in eigendom of onder haar beheer en controle zijn. Het bedrijf heeft een klantenbestand van meer dan 5.500 klanten, over een breed scala aan sectoren, waaronder retail/online-vervulling en business-to-business.

Naast zijn kernactiviteiten is Prologis een toonaangevende innovator in de sector voor logistiek vastgoed. Het bedrijf heeft onlangs Industrial Property Trust, Inc. (IPT) overgenomen en is samengegaan met DCT Industrial Trust Inc. (DCT) om de grootste aanbieder van industrieel vastgoed in de Verenigde Staten te vormen. De twee overnames zijn erop gericht het totale vermogen van Prologis te verhogen tot meer dan 80 miljard dollar en zijn eigendom en bedrijfsvoet tot bijna 1,2 miljard vierkante voet (110 miljoen vierkante meter).

Naast zijn operationele verplichtingen heeft Prologis zich ertoe verbonden om zijn koolstofvoetafdruk te verminderen en onlangs beloofd om in 2050 een netto-uitstoot te bereiken in zijn eigendom of beheerde logistieke activa. Prologis heeft al begonnen met het integreren van duurzaamheid in zijn nieuwe ontwikkelingen, met gebouwen die voorzien zijn van lage-stroomwatertoestellen, zonnepanelen en andere groene initiatieven. Het bedrijf heeft ook zijn venture-arm, Prologis Ventures, uitgebreid om te investeren in nieuwe technologieën die duurzame praktijken in de sector voor industrieel vastgoed verder zullen vergemakkelijken.

Om zijn positie als toonaangevende aanbieder van logistiek vastgoed verder te versterken, heeft Prologis strategische partnerschappen aangegaan met toonaangevende spelers in de industrie, zoals Amazon, Microsoft en Tesla, om innovatieve en moderne oplossingen te bieden. Het bedrijf kondigde onlangs een strategisch partnerschap aan met Microsoft om cloudtechnologie-oplossingen te bieden die de efficiëntie en duurzaamheid in industrieel vastgoed zullen verbeteren, terwijl het gezamenlijke initiatief met Tesla zal onderzoeken naar de creatie van een digitaal vracht-ecosysteem. Het bedrijf sloot ook onlangs een strategisch partnerschap met Amazon om een hoogtechnologisch, zeer functioneel distributiecentrum te creëren.

Prologis is ook actief op de wereldwijde uitbreidingsmarkten als onderdeel van zijn langetermijn groeistrategie. Het bedrijf heeft zich uitgebreid naar markten zoals China, Japan, Frankrijk en België, waardoor klanten toegang hebben tot zijn staat van de kunst logistiek vastgoed. Prologis blijft ook nieuwe markten verkennen, zoals India, en zoekt actief naar nieuwe kansen om zijn wereldwijde voetafdruk te vergroten.

Om

Beurzen:
NYSE
Sector:
Vastgoed
Industrieën:
REIT
Ticker:
PLD
CIK:
1045609
ISIN:
US74340W1036
Website:
https://www.prologis.com
Telefoon:
415-394-9000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.053