Park Aerospace Corp.

Laatste koersupdate: 08 dec. 23 23:00 GMT

Koers:
15,36 US$
Open:
15,20 US$
Vorige sluiten:
15,15 US$
Dagbereik:
14,95 US$ - 15,40 US$
Jaarbereik:
10,80 US$ - 16,92 US$
Winst per aandeel:
0,51
Koers-winstverhouding:
30,12
52 weken Prijsvork:
15,01 US$
Volume:
32.151,00 US$
Gemiddeld volume:
59.485,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Park Aerospace Corp.

Park Aerospace Corp. logo

Park Aerospace Corp. is een toonaangevende technologie- en productiemaatschappij die gespecialiseerd is in het leveren van geavanceerde composietmaterialen en composietstructuren voor de luchtvaartmarkt in Noord-Amerika, Azië en Europa. Het bedrijf is opgericht in 1954 en heeft een lange geschiedenis van het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige composietmaterialen, waaronder filmlijmen, bliksemafleiders, ablatables en radome-materialen. Deze geavanceerde composietmaterialen worden gebruikt om composietstructuren te produceren voor een breed scala aan toepassingen, zoals straalmotoren, grote en regionale transportvliegtuigen, militaire vliegtuigen, onbemande luchtvaartuigen, zakenjets, algemene luchtvaartuigen en roterende vleugelvliegtuigen.

Park Aerospace Corp. biedt ook speciale fabricage-services zoals productie van composietonderdelen en -structuren, evenals de fabricage van gereedschap met een lage oplage. Hun veelzijdige verwerkingsmogelijkheden en gespecialiseerde materialen stellen hen in staat om complexe producten te produceren die voldoen aan de strenge eisen van de luchtvaartmarkt.

Park Aerospace Corp. is toegewijd om klanten te helpen bij het voldoen aan steeds strengere milieu- en prestatie-eisen. Het bedrijf heeft precieze kwaliteitscontrolesystemen geïmplementeerd en heeft certificeringen zoals ISO 9001 en AS9100 behaald, evenals milieunormen zoals REACH en RoHS. Park Aerospace Corp. werkt ook samen met een reeks partners en leveranciers om de bedrijfsvoering soepel te laten verlopen, waardoor de diensten en producten voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Het bedrijf is een actieve deelnemer aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en materialen voor de luchtvaartindustrie. Park Aerospace Corp. is een leider in de branche in de ontwikkeling van lichtgewicht en efficiënte composietmaterialen, evenals de ontwikkeling van geavanceerde lijmen en coatings voor de luchtvaartindustrie. Bovendien heeft het bedrijf een gededicateerd onderzoek- en ontwikkelingsdepartement dat voortdurend bezig is met het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten om aan de veranderende eisen van de luchtvaartmarkt te voldoen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Ruimtevaart en Defensie
Ticker:
PKE
CIK:
0000076267
ISIN:
US70014A1043
Website:
https://www.parkaerospace.com
Telefoon:
631 465 3600
Herkomst:
United States
Medewerkers:
110