PJT Partners Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
104,49 US$
Open:
102,94 US$
Vorige sluiten:
103,34 US$
Dagbereik:
102,79 US$ - 104,49 US$
Jaarbereik:
66,29 US$ - 107,35 US$
Winst per aandeel:
3,67
Koers-winstverhouding:
28,47
52 weken Prijsvork:
96,35 US$
Volume:
190.633,00 US$
Gemiddeld volume:
279.104,00 US$

Bedrijfsprofiel voor PJT Partners Inc.

PJT Partners Inc. logo

PJT Partners Inc. is een internationale investeringsbank die wereldwijd strategische en kapitaalmarktenadvies, herstructurering, speciale situaties en aandeelhoudersadvies aan bedrijven, financiële sponsors, institutionele beleggers en overheden verstrekt. Het bedrijf is gespecialiseerd in fusies en overnames, spin-offs, activismebescherming, betwiste fusies en overnames, joint ventures, minderheidsinvesteringen, afstotingen, schuld- en acquisitiefinancieringen, gestructureerde productaanbiedingen, openbare aandelenopties, private kapitaalopties, herstructureringen en herkapitalisaties, aansprakelijkheidsbeheer, private fondsadvies en fondsenwervingsdiensten en algemene adviesdiensten.

PJT Partners Inc. werd in 2014 opgericht onder de vorige naam Blackstone Advisory Inc. en nam in maart 2015 de huidige naam aan. Het bedrijf bestaat als een samenwerking tussen Blackstone en haar meest senior adviseurs. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York, New York en heeft kantoren in Londen, Hongkong, San Francisco, Houston en Tokyo. Bovendien zijn er 8 dochterondernemingen in 6 landen, gelegen in Australië, China, het VK, Japan, Hongkong en India.

PJT Partners werkt met een divers klantenbestand, van Fortune 500-bedrijven tot particuliere beleggers en portefeuillebedrijven, die een breed scala aan sectoren vertegenwoordigen, waaronder technologie, media en telecommunicatie, financiële diensten, gezondheidszorg, detailhandel en consumentenproducten. Het team van investeringsbankiers biedt een unieke mix van industrie, structurele en strategische mogelijkheden voor de belangrijkste opdrachten van hun klanten. Samen met de raad van bestuur, managementteams en aandeelhouders levert PJT Partners gepersonaliseerde oplossingen en advies om waardevolle, langdurige waarde te creëren.

PJT Partners Inc. werkt samen met andere prominente financiële bedrijven, zoals Morgan Stanley en Goldman Sachs, om advies te geven over verschillende grote deals en projecten. In augustus 2019 werd PJT Partners ingehuurd om Rite Aid te adviseren bij de aanstaande fusie met Albertsons. De fusie, waarbij PJT Partners als financieel adviseur van Rite Aid optrad, werd gewaardeerd op ongeveer 24 miljard dollar en markeerde de grootste Amerikaanse drogisterijfusie in jaren.

PJT Partners is ook actief betrokken bij ESG-initiatieven (milieu, sociale en governance). Het bedrijf heeft een toenemende focus op ESG-beleggen, waarbij potentiële investeringen worden geëvalueerd op basis van hun ESG-prestaties en bedrijven worden geadviseerd over hun algehele ESG-prestaties en -praktijken. PJT Partners helpt klanten ook actief bij het beheer van hun kapitaalstructuur, waarbij advies en begeleiding wordt gegeven over hoe hun kapitaal te benutten om rendementen te maximaliseren.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
PJT
CIK:
0001626115
ISIN:
US69343T1079
Website:
https://www.pjtpartners.com
Telefoon:
212 364 7800
Herkomst:
United States
Medewerkers:
833