Phunware, Inc.

Laatste koersupdate: 21 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
0,26 US$
Open:
0,28 US$
Vorige sluiten:
0,29 US$
Dagbereik:
0,26 US$ - 0,28 US$
Jaarbereik:
0,07 US$ - 1,02 US$
Winst per aandeel:
-0,37
Koers-winstverhouding:
-0,71
52 weken Prijsvork:
0,20 US$
Volume:
29.135.994,00 US$
Gemiddeld volume:
118.543.555,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Phunware, Inc.

Phunware, Inc. logo

Phunware, Inc., samen met haar dochterondernemingen, is een toonaangevende leverancier van een geïntegreerd softwareplatform dat bedrijven voorziet van de producten, oplossingen en diensten om hun mobiele applicatieportfolio’s te betrekken, beheren en te gelde te maken in de Verenigde Staten en internationaal. Opgericht in 2009, is het bedrijf gevestigd in Austin, Texas en is sindsdien uitgegroeid tot een vertrouwde leverancier van bedrijfsklare mobiele oplossingen.

De producten en diensten van het bedrijf omvatten cloud-gebaseerde mobiele software die licenties in Software Development Kits (SDK’s) vormt die worden gebruikt in mobiele applicaties, zoals analytics die gegevens leveren met betrekking tot applicatiegebruik en betrokkenheid; contentbeheer waarmee applicatiebeheerders app-content kunnen maken en beheren in een cloud-gebaseerd portaal; meldingen en berichtgeving; marketingautomatisering die locatie-gebaseerde berichten en workflow mogelijk maakt; reclame; en locatiegebaseerde diensten zoals mapping, navigatie, wayfinding, workflow, assetbeheer en beleidsuitvoering. Daarnaast biedt het bedrijf de integratie van zijn SDK-licenties in bestaande applicaties die door zijn klanten worden onderhouden, evenals aangepaste applicatieontwikkeling en ondersteuningsdiensten; levering van cloud-gebaseerde verticale oplossingen voor gezondheidszorg, detailhandel, sport, luchtvaart, vastgoed, horeca, onderwijs en andere toepassingen; aanbieden van applicatietransacties, inclusief terugkerende en eenmalige transactionele mediakopen voor applicatieontdekking, gebruikersacquisitie en publieksopbouw, publieksbetrokkenheid en publieksmonetisatie; en voorgepakte en op maat gemaakte high-end computersystemen voor gaming, streaming en cryptocurrency mining liefhebbers.

Phunware, Inc. is een pionier in de mobiele software-industrie en zet zich in om de best mogelijke oplossingen te bieden aan haar klanten. Het bedrijf heeft een sterke klantenbasis van meer dan 1.000 klanten wereldwijd, waaronder toonaangevende merken zoals Coca-Cola, Marriott en Walmart. Het is ook het enige bedrijf ter wereld dat een compleet mobiel softwareplatform heeft dat alle vijf de belangrijkste mobiele platforms omvat, waaronder iOS, Android, Windows, Blackberry en HTML5. Verder heeft het bedrijf een robuust portfolio van meer dan 200.000 mobiele applicaties en is het door Gartner erkend als een leider in de markt voor mobiele applicatieontwikkelingsplatformen (MADP).

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Software
Ticker:
PHUN
CIK:
0001665300
ISIN:
US71948P1003
Website:
https://www.phunware.com
Telefoon:
512 693 4199
Herkomst:
United States
Medewerkers:
120