PFSweb, Inc.

Laatste koersupdate: 23 okt. 23 22:59 GMT

Koers:
7,50 US$
Open:
7,49 US$
Vorige sluiten:
7,49 US$
Dagbereik:
7,48 US$ - 7,50 US$
Jaarbereik:
3,80 US$ - 11,45 US$
Winst per aandeel:
-0,43
Koers-winstverhouding:
-17,43
52 weken Prijsvork:
6,24 US$
Volume:
111.793,00 US$
Gemiddeld volume:
256.217,00 US$

Bedrijfsprofiel voor PFSweb, Inc.

PFSweb, Inc. logo

PFSweb, Inc. is een wereldwijde aanbieder van omnichannel handelsoplossingen. Zij bieden een uitgebreid pakket diensten, waaronder order to cash, orderverwerking, contactcenterdiensten en iCA. PFSweb werkt met cliënten in een verscheidenheid van bedrijfstakken, waaronder modekleding en -accessoires, geur- en schoonheidsproducten, gezondheid, luxegoederen, cosmetica, schoeisel, verpakte consumptiegoederen, huishoudelijke artikelen, munten en verzamelobjecten, sieraden, computer- en kantoorproducten en meer.

PFSweb is opgericht in 1999 en heeft haar hoofdkantoor in Allen, Texas. Het bedrijf heeft kantoren in de Verenigde Staten, België, Bulgarije, het Verenigd Koninkrijk, Canada en India. Zij bieden een scala aan diensten om cliënten te helpen hun online bedrijven te beheren. Dit omvat order to cash-diensten, die voorzien in gedistribueerde orderorkestratie en betalingsverwerking, orderverwerkingsdiensten en contactcenterdiensten.

Het bedrijf levert ook iCA, een toepassing waarmee agenten klantenservice kunnen verlenen, zoals bestellingen plaatsen, bestelstatus controleren, retourzendingen faciliteren, upsell en cross sell initiëren, escalaties beheren en informatie over de stem van de klant verzamelen.

PFSweb zet zich in om hun cliënten te helpen slagen in de hedendaagse omnichannel-wereld. Zij richten zich op het leveren van innovatieve oplossingen en diensten die hun cliënten in staat stellen de verkoop te verhogen, de kosten te verlagen en de klanttevredenheid te verbeteren. Hun team van ervaren professionals biedt de expertise en ondersteuning die nodig is om het succes van hun cliënten te garanderen.

PFSweb biedt ook een scala aan professionele diensten, zoals strategie en advies, technologie en integratie, digitale marketing en analyse. Deze diensten zijn ontworpen om cliënten te helpen hun omnichannel handelsmogelijkheden te maximaliseren en de inzichten en ondersteuning te bieden die nodig zijn om succes te verzekeren.

PFSweb is een ISO 9001:2015 gecertificeerd bedrijf en is lid van het Microsoft Partner Network. Zij zijn ook lid van de Direct Selling Association en de Electronic Retailing Association. Bovendien zijn zij een gecertificeerde leverancier van PCI-DSS-compatibele oplossingen voor betalingsverwerking.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Speciale zakelijke diensten
Ticker:
PFSW
CIK:
1095315
ISIN:
US7170982067
Website:
https://www.pfscommerce.com
Telefoon:
972 881 2900
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.580