Peugeot Invest Société anonyme

Laatste koersupdate: 21 mei 24 18:35 GMT

Koers:
111,40 €
Open:
110,60 €
Vorige sluiten:
110,60 €
Dagbereik:
110,20 € - 111,40 €
Jaarbereik:
88,90 € - 119,60 €
Winst per aandeel:
5,47
Koers-winstverhouding:
20,37
52 weken Prijsvork:
112,62 €
Volume:
4.542,00 €
Gemiddeld volume:
6.167,00 €

Bedrijfsprofiel voor Peugeot Invest Société anonyme

Peugeot Invest Société anonyme logo

Peugeot Invest Société anonyme is een van de eerste ondernemingen die een specifiek investeringsvehikel was. De onderneming, die voorheen bekend stond als FFP Société anonyme, is opgericht in 1929 en heeft haar hoofdkantoor in Parijs, Frankrijk. Het is een particuliere beleggingsmaatschappij die investeert in private equity en vastgoedfondsen, met de nadruk op governance, sociale en milieubescherming.

Peugeot Invest Société anonyme is een vermogensbeheerder en een actieve speler op de Europese en internationale investeringsmarkt. Tot de doelstellingen van de onderneming behoren de selectie en het beheer van beleggingen met het oog op een optimaal rendement en een minimaal risico. De onderneming is gespecialiseerd in een gediversifieerde portefeuille en heeft expertise op het gebied van private equity, durfkapitaal, vastgoed en infrastructuur.

Het bedrijf werkt nauw samen met institutionele beleggers en overheidsinstanties, waarbij het zoekt naar mogelijkheden om waarde te creëren en verantwoord beleggen te bevorderen. Daarbij zet zij zich in voor de beginselen van transparantie, duurzame ontwikkeling en de bevordering van een maatschappelijk verantwoorde bedrijfscultuur.

Peugeot Invest Société anonyme zet zich ook sterk in voor ethische investeringen. De investeringen van de onderneming worden zorgvuldig geëvalueerd op basis van milieu-, sociale en bestuurscriteria. Hierdoor kan het bedrijf investeringen identificeren die duurzaam zijn en die op lange termijn een positieve impact kunnen hebben. Het bedrijf maakt ook deel uit van de door de Verenigde Naties gesteunde Principles for Responsible Investment, een wereldwijd initiatief om duurzame beleggingspraktijken aan te moedigen.

Peugeot Invest Société anonyme biedt naast haar kernactiviteiten op het gebied van investeringen ook deskundig advies en financiële steun aan projecten die duurzame ontwikkeling en sociale vooruitgang willen bevorderen. Het bedrijf houdt zich ook bezig met onderzoek en analyse om inzicht te krijgen in het internationale investeringslandschap en de activamarkten. De missie van Peugeot Invest Société anonyme is om de toonaangevende speler te worden op de private equity- en vastgoedmarkten en tegelijkertijd verantwoord investeren te bevorderen.

Beurzen:
EURONEXT
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Vermogensbeheer
Ticker:
PEUG.PA
ISIN:
FR0000064784
Website:
https://www.peugeot-invest.com
Telefoon:
33 1 84 13 87 20
Herkomst:
France
Medewerkers:
0