Perma-Fix Environmental Services, Inc.

Laatste koersupdate: 29 mei 24 23:00 GMT

Koers:
10,41 US$
Open:
10,14 US$
Vorige sluiten:
10,42 US$
Dagbereik:
10,14 US$ - 10,54 US$
Jaarbereik:
6,51 US$ - 14,17 US$
Winst per aandeel:
-0,16
Koers-winstverhouding:
-65,06
52 weken Prijsvork:
11,59 US$
Volume:
64.473,00 US$
Gemiddeld volume:
89.211,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Perma-Fix Environmental Services, Inc.

Perma-Fix Environmental Services, Inc. logo

Perma-Fix Environmental Services, Inc. is een beursgenoteerde onderneming die in de Verenigde Staten actief is als milieu- en technologiebedrijf. Via haar dochterondernemingen is zij actief in drie segmenten: Behandeling, Diensten en Medisch. Het segment Behandeling levert diensten voor de behandeling van nucleair, laagradioactief, gemengd afval, gevaarlijk en niet-gevaarlijk afval, en verwerking en verwijdering via behandelings- en opslagfaciliteiten. Het is ook betrokken bij onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten om afvalverwerkingstechnieken voor problematische afvalstromen te identificeren, ontwikkelen en implementeren.

Het segment Diensten levert technische diensten, zoals professionele radiologische metingen en locatieonderzoek van overheids- en commerciële installaties; geïntegreerde diensten op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk; en advies, engineering, project- en afvalbeheer, milieu, ontsmetting en ontmanteling (D&D) op het terrein, technische diensten, afvalbeheerdiensten ter plaatse, en managementpersoneel en -diensten. Dit segment biedt ook nucleaire diensten aan, waaronder op technologie gebaseerde diensten op het gebied van engineering, D&D, specialiteit, bouw, logistiek, transport, verwerking en verwijdering; sanering van nucleaire faciliteiten met vergunning en federale faciliteiten, evenals sanering van nucleaire erfenislocaties; en is eigenaar van een laboratorium voor het kalibreren en onderhouden van apparatuur dat instrumenten voor gezondheidsfysica, industriële hygiëne en aangepaste nucleaire, milieu- en arbeidsveiligheid en -gezondheid onderhoudt, kalibreert en van bronnen voorziet. Het medische segment houdt zich bezig met onderzoek en ontwikkeling van technologie voor de productie van medische isotopen.

Perma-Fix Environmental Services, Inc. levert haar diensten aan onderzoeksinstellingen, commerciële bedrijven, openbare nutsbedrijven en overheidsinstellingen via directe verkoop aan klanten of via tussenpersonen. Het bedrijf is actief in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Puerto Rico en heeft zijn hoofdkantoor in Atlanta, Georgia. Het heeft een netwerk van meer dan 20 faciliteiten, waaronder behandelings-, verwijderings- en opslagfaciliteiten, en kantoren in verschillende staten en provincies. Het bedrijf is sinds 1994 genoteerd aan de NASDAQ en wordt verhandeld onder het symbool PESI. Het is lid van de Russell 2000 Index, die de prestaties meet van de 2.000 kleinste bedrijven in de Russell 3000 Index, en de S&P SmallCap 600 Index, die is ontworpen om het small-cap segment van de Amerikaanse aandelenmarkt te meten.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Industrie
Industrieën:
Afvalverwerking
Ticker:
PESI
CIK:
891532
ISIN:
US7141572039
Website:
https://www.perma-fix.com
Telefoon:
770 587 9898
Herkomst:
United States
Medewerkers:
275