Oatly Group AB

Laatste koersupdate: 22 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
0,95 US$
Open:
0,97 US$
Vorige sluiten:
0,95 US$
Dagbereik:
0,93 US$ - 0,98 US$
Jaarbereik:
0,44 US$ - 2,46 US$
Winst per aandeel:
-0,70
Koers-winstverhouding:
-1,36
52 weken Prijsvork:
1,08 US$
Volume:
1.781.562,00 US$
Gemiddeld volume:
1.820.188,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Oatly Group AB

Oatly Group AB logo

Oatly Group AB, een havermelkbedrijf, biedt een assortiment plantaardige zuivelproducten gemaakt van haver in Zweden. Het bedrijf biedt Barista edition havermelk, havergurts, diepvriesdesserts, ijs en yoghurt; kant-en-klare dranken, zoals cold brew latte, mocha latte, matcha latte, en mini-haverdrank in originele en chocoladesmaken; en bakproducten, waaronder kookroom in reguliere en biologische vorm, crème fraiche, slagroom, vanillecustard en spreads in verschillende smaken. Het bedrijf stond voorheen bekend als Havre Global AB en veranderde zijn naam in maart 2021 in Oatly Group AB. Het bedrijf is opgericht in 1994 en heeft zijn hoofdkantoor in Malmö, Zweden.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Consumenten defensief
Industrieën:
Dranken
Ticker:
OTLY
CIK:
1843586
ISIN:
US67421J1088
Website:
https://www.oatly.com
Telefoon:
46 4 18 47 55 00
Herkomst:
Sweden
Medewerkers:
2.028

Oatly Group AB Nieuws

5 supergewaardeerde aandelen onder $10 met een enorm opwaarts potentieel

5 supergewaardeerde aandelen onder $10 met een enorm opwaarts potentieel

24/7 Wall Street

Hoewel het grootste deel van Wall Street zich richt op large-cap en mega-cap aandelen, omdat deze een zekere mate van veiligheid en liquiditeit bieden, zijn veel beleggers beperkt in het aantal aandelen dat zij kunnen kopen.

3 Penny-aandelen die u in januari moet verkopen voordat ze afbrokkelen

3 Penny-aandelen die u in januari moet verkopen voordat ze afbrokkelen

InvestorPlace

De verandering van de kalender heeft een nieuw sentiment op Wall Street gebracht. Veel van de grootste verliezers van 2022, zoals meme-aandelen, SPAC's en penny-aandelen, beleven plotseling weer sterke rally's.

Oatly Group AB Persberichten

Oatly introduceert etikettering klimaatvoetafdruk in noord amerika; LAN ceert vernieuwde oatgurt lijn

Oatly' s deliciously reformulated oatgurts are the brand' s first north american products to display CLI mate footprint on pack, available now on retail shelves oatly' s deliciously reformulated oatgurts are the brand' s first north american products to display CLI mate footprint on pack, available now on retail shelves

Oatly breidt samenwerking met toonaangevende retailontwikkelaar reitan uit met haverdrank in koffiemachines in de 7 eleven en pressbyrån buurtwinkels in zweden.

Malmö, zweden, jan. 10, 2023 ( globe newswire) oatly group ab ( nasdaq otly) (" oatly" of het " bedrijf"), het oorspronkelijke en grootste haverdrankbedrijf ter wereld, kondigde vandaag een uitbreiding aan van zijn partnerschap met reitan, een toonaangevend retailbedrijf in de noordelijke en baltische regio, om haverdrank beschikbaar te maken in koffiemachines in ongeveer 300 pressbyrån en 90 7 eleven buurtwinkels in heel zweden die eigendom zijn van en geëxploiteerd worden door reitan.

Oatly werkt samen met graduate hotels om havermelk tot een standaardaanbod voor gasten in de vs te maken.

Oatly producten breiden het bereik van de horecacategorie uit en zullen vanaf begin volgend jaar in meer dan 20 hotels in universiteitssteden in de v. s. worden gelanceerd. oatly producten breiden het bereik van de horecacategorie uit en zullen vanaf begin volgend jaar in meer dan 20 hotels in universiteitssteden in de v. s. worden gelanceerd.

Oatly werkt samen met het grootste netwerk van tankstations in duitsland, aral, om haverdrank te LAN ceren in ca. 1.250 aral tankstations in het hele LAN d.

Malmö, zweden, 26 OK tober. 26, 2022 ( globe newswire) oatly group ab ( nasdaq otly) (" oatly" of het " bedrijf"), ' s werelds originele en grootste producent van haverdranken, kondigde vandaag aan dat het zijn oatly barista edition heeft gelanceerd in ongeveer 1.250 vestigingen die eigendom zijn van aral, als onderdeel van een nieuwe samenwerking tussen beide bedrijven. aral is het grootste netwerk van tankstations in duitsland met ongeveer 2.400 verkooppunten in duitsland.

Oatly group ab kondigt resultaten jaarlijkse algemene vergadering 2022 aan

Malmö, zweden, 16 juni 2022 ( globe newswire) oatly group ab ( nasdaq otly) (" oatly" of het " bedrijf"), het oorspronkelijke en grootste haverdrankbedrijf ter wereld, heeft vandaag de resultaten bekendgemaakt van zijn jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders ( de " agm") die werd gehouden op 16 juni 2022.

Oatly voegt elektrische trucks toe aan zijn transportlogistiek in noord amerika

Uitbreiding van het bestaande netwerk van elektrische vrachtwagens naar noord amerika, oatly gaat door op zijn weg naar duurzaam grondtransport uitbreiding van het bestaande netwerk van elektrische vrachtwagens naar noord amerika, oatly gaat door op zijn weg naar duurzaam grondtransport

Oatly LAN ceert bezorging binnen één uur in los angeles en new york city

Samenwerking met reef keukens, oatly breidt uit naar nieuw distributiekanaal om ervoor te zorgen dat geen enkele havermelk hunkering in amerika' s twee grootste steden onbevredigd blijft samenwerking met reef keukens, oatly breidt uit naar nieuw distributiekanaal om ervoor te zorgen dat geen enkele havermelk hunkering in amerika' s twee grootste steden onbevredigd blijft.

Oatly neemt deel aan de 6 e jaarlijkse cowen conferentie over de toekomst van de consument

Malmö, zweden, 18 mei 2022 ( globe newswire) oatly group ab ( nasdaq otly) (" oatly" of het " bedrijf"), het oorspronkelijke en grootste haverdrankbedrijf ter wereld, kondigde vandaag aan dat het zal deelnemen aan een fireside chat op cowen' s 6 e jaarlijkse toekomst van de consumentenconferentie op woensdag 25 mei 2022 om 13.25 uur oostelijke tijd. investeerders en geïnteresseerden hebben toegang tot de webcast van de fireside chat door de website voor investeerders van oatly te bezoeken op HTTP s investors. oatly. com onder " events". de webcast wordt gedurende 30 dagen gearchiveerd.