Oppenheimer Holdings Inc.

Laatste koersupdate: 21 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
39,26 US$
Open:
39,44 US$
Vorige sluiten:
39,34 US$
Dagbereik:
38,87 US$ - 39,73 US$
Jaarbereik:
32,82 US$ - 45,18 US$
Winst per aandeel:
2,59
Koers-winstverhouding:
15,16
52 weken Prijsvork:
39,67 US$
Volume:
21.139,00 US$
Gemiddeld volume:
43.471,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Oppenheimer Holdings Inc.

Oppenheimer Holdings Inc. logo

Oppenheimer Holdings Inc. is een wereldwijd financiële dienstverleningsbedrijf dat sinds 1881 producten en diensten aanbiedt in de Amerika’s, Europa, het Midden-Oosten en Azië. Het bedrijf biedt een volledig scala aan diensten en producten, variërend van effectendiensten die de handel in beursgenoteerde en over-the-counter bedrijfsequity- en schuldbeveiligingen, geldmarktinstrumenten, beursgenoteerde opties en futurescontracten, gemeentelijke obligaties, beleggingsfondsen, beursgenoteerde fondsen, eenheidinvesteringsfondsen en financiële planningdiensten omvatten, tot beleggingsbeheerservices zoals apart beheerde rekeningen, beleggingsfondsenbeheerde rekeningen, discretionele portefeuillebeheerprogramma’s, niet-discretionele beleggingsadvies- en consultatiediensten, alternatieve beleggingen, portefeuilleversterkingsprogramma’s en institutionele belastbare vaste inkomstenportefeuillebeheerstrategieën. en oplossingen.

Oppenheimer Holdings Inc. biedt ook investeringsbankdiensten, waaronder strategisch adviesdiensten en kapitaalmarktproducten, en fusie- en overname-, aandelenkapitaalmarkt- en schuldkapitaalmarktproducten en -diensten. Het biedt ook institutionele aandelenverkoop en -handel, aandelenonderzoek, aandelenderivaten en indexopties, omwisselbare obligaties en eigenhandel en investeringsactiviteiten. Daarnaast biedt het bedrijf diensten zoals institutionele vaste inkomstenverkoop en -handel, vaste inkomstenonderzoek, openbare financiering en gemeentelijke handelsservices, terugkoopovereenkomsten en effectenleningdiensten en onderwritings-, marktmaking-, trust- en kortingsdiensten.

Het bedrijf richt zich op een breed scala aan klanten, van high-net-worth-personen en families, corporate executives, publieke en private bedrijven, instellingen en bedrijven, overheden, financiële sponsors en binnenlandse en internationale beleggers. Oppenheimer Holdings Inc. heeft zijn hoofdkantoor in New York City en heeft ook een uitgebreid netwerk van kantoren in belangrijke financiële centra over de hele wereld, waaronder Londen, Tokyo, Hongkong en Singapore.

Naast zijn traditionele diensten biedt Oppenheimer Holdings Inc. ook een verscheidenheid aan technologische oplossingen, zoals online toegang tot handelsrekeningen en marktgegevens, evenals mobiele applicaties voor handel. Het bedrijf biedt ook een verscheidenheid aan onderzoeksdiensten, zoals industrieonderzoek, aandelenonderzoek en vaste inkomstenonderzoek. Het biedt ook private bankingdiensten, zoals trustdiensten, beleggingsadviesdiensten en erfrechtadvies.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
OPY
CIK:
791963
ISIN:
US6837971042
Website:
https://www.oppenheimer.com
Telefoon:
212-668-8000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.889