The New York Times Company

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
43,55 US$
Open:
43,34 US$
Vorige sluiten:
43,18 US$
Dagbereik:
43,03 US$ - 43,65 US$
Jaarbereik:
35,06 US$ - 49,87 US$
Winst per aandeel:
1,40
Koers-winstverhouding:
31,11
52 weken Prijsvork:
46,83 US$
Volume:
935.963,00 US$
Gemiddeld volume:
1.331.349,00 US$

Bedrijfsprofiel voor The New York Times Company

The New York Times Company logo

The New York Times Company is een mediagigant die nieuws en informatie verstrekt aan lezers en kijkers over de hele wereld. Het is de uitgever van The New York Times (The Times), een dagelijkse en zondagskrant in de Verenigde Staten en internationale edities. Het bedrijf beheert ook de website NYTimes.com, die artikelen, afbeeldingen en foto’s van The Times en andere publicaties doorstuurt naar ongeveer 1.500 kranten, tijdschriften en websites. Het bedrijf geeft ook licenties voor elektronische databases aan wederverkopers op de zakelijke, professionele en bibliotheekmarkt.

Naast haar uitgeverij- en licentieactiviteiten heeft het bedrijf haar activiteiten gediversifieerd naar live-evenementen, digitale reclamediensten, productbeoordelings- en -aanbevelingsproducten, mobiele toepassingen, het drukken en distribueren van producten voor derden en andere producten en diensten. De live-evenementen van het bedrijf organiseren fysieke en virtuele evenementen om het publiek in contact te brengen met journalisten en thought leaders. De digitale reclamediensten van het bedrijf omvatten rechtstreeks verkochte website-, mobiele applicatie-, podcast-, e-mail- en videoadvertenties. Het bedrijf exploiteert ook Wirecutter, een productbeoordelings- en aanbevelingsdienst, en ontwikkelt mobiele toepassingen, waaronder spelletjes en kookproducten.

The New York Times Company is opgericht in 1851 en heeft zijn hoofdkantoor in New York, New York. Het is een van de oudste continu gepubliceerde kranten in de Verenigde Staten en wordt algemeen beschouwd als een van de meest gerespecteerde en betrouwbare bronnen van nieuws en informatie. Het bedrijf is wereldwijd aanwezig, met kantoren in verschillende steden over de hele wereld, waaronder Londen, Parijs, Hongkong, Tokio en Singapore. Het bedrijf heeft ook een aantal dochterondernemingen, waaronder The New York Times Syndicate, die inhoud van The Times en andere publicaties verspreidt, en The New York Times News Service, die nieuws en reportages levert aan mediakanalen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Uitgeverij
Ticker:
NYT
CIK:
71691
ISIN:
US6501111073
Website:
https://www.nytco.com
Telefoon:
212 556 1234
Herkomst:
United States
Medewerkers:
5.000