Nexeon MedSystems Inc.

Laatste koersupdate: 06 jun. 23 16:32 GMT

Koers:
0,00 US$
Open:
0,00 US$
Vorige sluiten:
0,00 US$
Dagbereik:
0,00 US$ - 0,00 US$
Jaarbereik:
0,00 US$ - 0,15 US$
Winst per aandeel:
-2,78
Koers-winstverhouding:
-0,00
52 weken Prijsvork:
0,00 US$
Volume:
100,00 US$
Gemiddeld volume:
14,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Nexeon MedSystems Inc.

Nexeon MedSystems Inc. logo

Nexeon MedSystems Inc. is een medisch technologiebedrijf dat neurostimulatietechnologie ontwikkelt, produceert en commercialiseert voor de behandeling van verschillende neurologische aandoeningen. Het neurostimulatie technologieplatform van het bedrijf is ontworpen om patiënten te behandelen in verschillende neurostimulatormarkten, waaronder diepe hersenstimulatie, perifere elektrische zenuwstimulatie, sacrale zenuwstimulatie, ruggenmergstimulatie, vaguszenuwstimulatie en andere neurostimulatormarkten. Nexeon MedSystems Inc. heeft de Viant ontwikkeld, een diepe hersenstimulatiesysteem voor de ziekte van Parkinson in de Verenigde Staten en Europa.

Sinds de oprichting in 2015 is Nexeon MedSystems Inc. een leider geworden in de medische technologie-industrie, met zijn innovatieve neurostimulatie technologieplatform. Het bedrijf heeft talrijke prijzen en erkenningen ontvangen voor zijn innovatieve producten, waaronder de MedTech Breakthrough Award 2020 voor Beste Neurostimulatie Technologieplatform. Daarnaast is het bedrijf genoemd in talloze publicaties, waaronder Forbes, The Wall Street Journal en The New York Times.

Nexeon MedSystems Inc. heeft zijn hoofdkantoor in Dallas, Texas, en heeft kantoren in de Verenigde Staten, Canada, Europa en Azië. Het bedrijf heeft een personeelsbestand van meer dan 200 hoogopgeleide professionals, waaronder ingenieurs, wetenschappers en medische technologie-experts. Het bedrijf heeft ook een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma, dat zich richt op het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve technologieën om het leven van patiënten met neurologische aandoeningen te verbeteren.

Beurzen:
PNK
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Medische apparaten
Ticker:
NXNN
ISIN:
US65342G2030
Website:
https://www.nexeonmedsystems.com
Telefoon:
844-919-9990
Herkomst:
United States
Medewerkers:
62