Northwest Biotherapeutics, Inc.

Laatste koersupdate: 16 feb. 24 22:59 GMT

Koers:
0,56 US$
Open:
0,56 US$
Vorige sluiten:
0,56 US$
Dagbereik:
0,55 US$ - 0,57 US$
Jaarbereik:
0,40 US$ - 1,09 US$
Winst per aandeel:
-0,06
Koers-winstverhouding:
-9,37
52 weken Prijsvork:
0,65 US$
Volume:
1.365.310,00 US$
Gemiddeld volume:
1.712.181,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Northwest Biotherapeutics, Inc.

Northwest Biotherapeutics, Inc. logo

Northwest Biotherapeutics, Inc. is een biotechnologiebedrijf dat gepersonaliseerde immuuntherapieën voor kanker ontwikkelt in de Verenigde Staten en internationaal. Opgericht in 1996 en gevestigd in Bethesda, Maryland, richt het bedrijf zich op zijn platformtechnologie, genaamd DCVax, die geactiveerde dendritische cellen gebruikt om het eigen immuunsysteem van een patiënt te mobiliseren om kanker aan te vallen.

Het belangrijkste product van het bedrijf, DCVax-L, heeft fase III klinische proeven voltooid om Glioblastoma multiforme hersenkanker te behandelen. Dit product is ontworpen om de specifieke tumorantigenen van de patiënt te richten, en is getoond een aanzienlijke verbetering in de algemene overlevingspercentages te bieden vergeleken met de standaardzorg. Daarnaast ontwikkelt Northwest Biotherapeutics ook DCVax-Direct, dat zich in fase I/II klinische proeven bevindt om inoperabele vaste tumoren te behandelen.

Northwest Biotherapeutics heeft een sterke toewijding aan zijn onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, en heeft zwaar geïnvesteerd in zijn klinische proefprocessen. Het bedrijf heeft een aantal lopende klinische proeven in de Verenigde Staten en Europa, en heeft samenwerkingen opgezet met vooraanstaande academische instellingen en kankercentra. Northwest Biotherapeutics heeft ook strategische partnerschappen gevormd met andere biotechnologiebedrijven om zijn producten te ontwikkelen en te commercialiseren.

Het bedrijf is succesvol geweest in het werven van fondsen om zijn activiteiten te ondersteunen, en in 2018 rondde het een privéplaatsing van $30 miljoen af. Daarnaast heeft Northwest Biotherapeutics subsidiefinanciering ontvangen van het National Cancer Institute en andere overheidsinstanties. Het heeft ook financiering ontvangen van particuliere stichtingen en filantropische organisaties.

Northwest Biotherapeutics is toegewijd aan het bevorderen van zijn gepersonaliseerde kankertherapieën, en is gericht op het bieden van innovatieve behandelingen die het leven van kankerpatiënten kunnen verbeteren.

Beurzen:
PNK
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Biotechnologie
Ticker:
NWBO
CIK:
1072379
ISIN:
US66737P6007
Website:
https://www.nwbio.com
Telefoon:
240 497 9024
Herkomst:
United States
Medewerkers:
22