Invitae Corporation

Laatste koersupdate: 14 feb. 24 22:59 GMT

Koers:
0,02 US$
Open:
0,02 US$
Vorige sluiten:
0,03 US$
Dagbereik:
0,02 US$ - 0,02 US$
Jaarbereik:
0,01 US$ - 2,34 US$
Winst per aandeel:
-5,36
Koers-winstverhouding:
-0,00
52 weken Prijsvork:
0,46 US$
Volume:
22.459.258,00 US$
Gemiddeld volume:
12.701.614,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Invitae Corporation

Invitae Corporation logo

Invitae Corporation is een medisch genetica bedrijf, gevestigd in San Francisco, Californië, dat gespecialiseerd is in de integratie van genetische informatie in de reguliere geneeskunde om de gezondheidszorg van mensen in de Verenigde Staten, Canada en internationaal te verbeteren. Het bedrijf biedt genetische tests aan in diverse klinische gebieden, waaronder erfelijke kanker, cardiologie, neurologie, kindergeneeskunde, oncologie, metabole aandoeningen en zeldzame ziekten. Daarnaast biedt Invitae Corporation ook digitale gezondheidsoplossingen en gezondheidsdataservices aan haar patiënten, zorgverleners, biofarmaceutische bedrijven en andere partners.

Het bedrijf werd opgericht in 2010 als Locus Development, Inc. en veranderde zijn naam in 2012 in Invitae Corporation. Sindsdien is Invitae Corporation uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van genetische tests en diensten. Het bedrijf biedt zijn diensten aan meer dan 1.000 zorgverleners en biofarmaceutische bedrijven en heeft zijn diensten uitgebreid naar meer dan 25 landen wereldwijd. Invitae Corporation heeft ook geïnvesteerd in onderzoeks- en ontwikkelingsinitiatieven om zijn aanbod uit te breiden en nieuwe technologieën te ontwikkelen om de patiëntenzorg te verbeteren.

Invitae Corporation zet zich in om het veld van de genetica te bevorderen en genetische tests toegankelijker en betaalbaarder te maken. In dat kader heeft het bedrijf een aantal initiatieven ontwikkeld, waaronder een genetische counseling service, een goedkoop genetisch testprogramma en een platform voor het delen van genetische gegevens. Invitae Corporation werkt ook actief aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën om de patiëntenzorg te verbeteren, zoals een cloudgebaseerd platform voor het opslaan en delen van genetische gegevens.

Invitae Corporation is toegewijd aan het verbeteren van de gezondheidszorg voor mensen over de hele wereld. Het bedrijf is erkend voor zijn inzet voor patiëntenzorg en heeft talloze prijzen ontvangen, waaronder de Frost & Sullivan Award voor Customer Value Leadership in Genetic Testing, de U.S. News and World Report Best Genetics Lab, en de American College of Medical Genetics and Genomics 2017 Clinical Laboratory Improvement Award.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Ticker:
NVTA
CIK:
0001501134
ISIN:
US46185L1035
Website:
https://www.invitae.com
Telefoon:
415 374 7782
Herkomst:
United States
Medewerkers:
1.700