NVIDIA Corporation

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
953,86 US$
Open:
935,99 US$
Vorige sluiten:
947,80 US$
Dagbereik:
931,80 US$ - 954,00 US$
Jaarbereik:
298,06 US$ - 974,00 US$
Winst per aandeel:
11,94
Koers-winstverhouding:
79,89
52 weken Prijsvork:
883,87 US$
Volume:
32.215.304,00 US$
Gemiddeld volume:
49.817.508,00 US$

Bedrijfsprofiel voor NVIDIA Corporation

NVIDIA Corporation logo

NVIDIA Corporation biedt grafische, computer- en netwerkdiensten aan in de Verenigde Staten, Taiwan, China en andere landen. Het Graphics-segment van de organisatie levert GeForce grafische verwerkingseenheden (GPU’s) voor gaming en pc’s, plus GeForce NOW game streaming en de bijbehorende constructie, opties voor gaming podia, Quadro/NVIDIA RTX GPU’s voor bedrijfswerkstations, vGPU-programmering voor cloud-gebaseerde visuele en virtuele berekeningen, automobielsystemen voor infotainment en Omniverse-software voor het maken van 3D-plannen en virtuele werelden. Het segment Compute & Networking van de onderneming biedt producten die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen, zoals datacentersystemen en platforms voor Artificial Intelligence (AI), High-Performance Computing (HPC) en versneld computergebruik; onderling verbonden oplossingen van Mellanox; auto AI Cockpit; contracten voor de ontwikkeling van autonoom rijden; oplossingen voor autonome voertuigen; processors voor het delven van cryptocurrency; Jetson voor robotica en andere embedded platforms; NVIDIA AI Enterprise en andere gerelateerde software. Deze producten kennen toepassingen in de segmenten gaming, professionele visualisatie, datacenters en auto’s. NVIDIA Corporation biedt haar producten aan een breed scala van organisaties aan, zoals OEM’s, ODM’s, systeembouwers, AIB-fabrikanten, detailhandelaren/distributeurs, softwareleveranciers, cloud- en internetproviders, autofabrikanten en -leveranciers, cartografische diensten, startups en anderen. Het bedrijf heeft een alliantie met Kroger Co. NVIDIA Corporation werd opgericht in 1993 en is gevestigd in Santa Clara, Californië.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Halfgeleiders
Ticker:
NVDA
CIK:
1045810
ISIN:
US67066G1040
Website:
https://www.nvidia.com
Telefoon:
408 486 2000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
22.473

NVIDIA Corporation Nieuws

Nvidia stijgt omdat beleggers optimistisch zijn over de AI-activiteiten van de chipmaker

Nvidia stijgt omdat beleggers optimistisch zijn over de AI-activiteiten van de chipmaker

MarketBeat

Terwijl de nieuwsmedia begrijpelijkerwijs in de ban zijn van de meest zichtbare toepassingen van kunstmatige intelligentie, waaronder OpenAI's ChatGPT bot, vergeten beleggers niet de implicaties voor chipmakers, waaronder Nvidia Corporation (NASDAQ: NVDA).

Nvidia is het kloppende hart van de AI 'supercyclus': Waarom Altimeter's Gerstner aandelen heeft gekocht in het 'essentiële ingrediënt' voor AI - NVIDIA (NASDAQ:NVDA)

Nvidia is het kloppende hart van de AI 'supercyclus': Waarom Altimeter's Gerstner aandelen heeft gekocht in het 'essentiële ingrediënt' voor AI - NVIDIA (NASDAQ:NVDA)

Benzinga

Met alle gekte rond ChatGPT zijn beleggers op zoek naar manieren om zich bloot te stellen aan kunstmatige intelligentie. Brad Gerstner van Altimeter Capital zegt dat de beste manier om dat te doen is door geld te steken in NVIDIA Corp NVDA, dat in het centrum van de AI-supercyclus zit.

Waarom de legendarische belegger Brad Gerstner inzet op het aandeel Nvidia (NVDA)

Waarom de legendarische belegger Brad Gerstner inzet op het aandeel Nvidia (NVDA)

InvestorPlace

In een zee van groen op de Nasdaq vandaag, is het moeilijk om een aandeel te vinden dat geen materiële stijging kent. Nvidia (NASDAQ: NVDA ) is echter een van de meest bekeken aandelen, ondanks een beweging van slechts 2% in het aandeel NVDA op het moment van schrijven.

De 7 meest veelbelovende baanbrekende technologieaandelen om te kopen in februari

De 7 meest veelbelovende baanbrekende technologieaandelen om te kopen in februari

InvestorPlace

Hoewel het debat over de kans dat de economie in een recessie terechtkomt de krantenkoppen domineert, willen beleggers misschien toch vooruitkijken met baanbrekende technologieaandelen die zij kunnen kopen. Deze ondernemingen liggen aan de basis van enkele van de meest baanbrekende innovaties van onze tijd, waardoor zij mogelijk blijvend relevant zijn.

NVIDIA Corporation Persberichten

Foxconn werkt samen met nvidia aan geautomatiseerde elektrische voertuigen

Foxconn gaat nvidia drive orin computers maken voor wereldwijde automarkt, integratie nvidia drive hyperion sensorarchitectuur voor ev wagenparken foxconn gaat nvidia drive orin computers maken voor wereldwijde automarkt, integratie nvidia drive hyperion sensorarchitectuur voor ev wagenparken

Nvidia ada lovelace doorbreekt energie efficiëntie barrière, supercharged 170 laptop ontwerpen voor gamers en makers

Geforce rtx 40 series laptops leveren prestaties van high end DES ktop pc' s met grootste generatiesprong, dlss 3 en 5 th gen max q technologie geforce rtx 40 series laptops leveren prestaties van high end DES ktop pc' s met grootste generatiesprong, dlss 3 en 5 th gen max q technologie

Nvidia kondigt financiële resultaten aan voor derde kwartaal fiscaal 2023

Santa clara, calif., 16 nov. 2022 ( globe newswire) nvidia ( nasdaq nvda) heeft vandaag voor het derde kwartaal eindigend op 30 OK tober 2022 een omzet gemeld van 5,93 miljard dollar, een daling van 17% ten opzichte van een jaar geleden en een daling van 12% ten opzichte van het voorgaande kwartaal.

Nuance communications en nvidia brengen ai modellen voor medische beeldvorming rechtstreeks naar klinische omgevingen

Mass general brigham een van de eersten die end to end ai modelontwikkeling en inzet in klinische workflows versnelt op het nuance precision imaging network las vegas , nov. 14, 2022 prnewswire hlth nuance communications, inc., en nvidia hebben vandaag een partnerschap aangekondigd dat voor het eerst op ai gebaseerde diagnostische tools rechtstreeks in de handen van radiologen en andere CLI NIC i op schaal brengt, waardoor de levering van verbeterde PAT iëntenzorg tegen lagere kosten mogelijk wordt. het partnerschap brengt de LAN delijke schaal van het nuance precision imaging network een cloud platform met ai technologie dat inzichten in PAT iënten uit diagnostische beeldvorming levert aan klinische en administratieve workflows en monai , een open source en domeinspecifiek ai framework voor medische beeldvorming dat mede is opgericht en versneld door nvidia, samen.

Nvidia h100 en quantum 2 systemen wereldwijd aangekondigd

Nvidia versnelt wetenschappelijke ontdekkingen op microsoft azure cloud en 50 partnersystemen; LAN ceert belangrijke updates voor cuquantum, cuda en bluefield doca acceleration library; breidt omniverse ecosysteem uit naar scientific computing nvidia versnelt wetenschappelijke ontdekkingen op microsoft azure cloud en 50 partnersystemen; LAN ceert belangrijke updates voor cuquantum, cuda en bluefield doca acceleration library; breidt omniverse ecosysteem uit naar scientific computing

Nvidia omniverse opent portalen voor wetenschappers om ons universum te verkennen

3 d simulatie en samenwerkingsplatform ondersteunt nu nvidia a100 en h100 systemen; ecosysteem breidt uit naar hpc met verbindingen naar nvidia modulus, neuralvdb en index en kitware' s paraview om ontdekking op miljoen x schaal te versnellen 3 d simulatie en samenwerkingsplatform ondersteunt nu nvidia a100 en h100 systemen; ecosysteem breidt uit naar hpc met verbindingen naar nvidia modulus, neuralvdb en index en kitware' s paraview om ontdekking op miljoen x schaal te versnellen

Oracle en nvidia werken samen om de invoering van ai voor bedrijven te versnellen

Oracle cloud infrastructuur wordt supercharged met grote gpu uitbreiding die full stack van nvidia ai SOF tware en diensten ondersteunt las vegas , oct. 18, 2022 prnewswire oracle cloudworld oracle en nvidia breiden hun LAN gdurige samenwerking uit en kondigen vandaag een meerjarige samenwerking aan om klanten te helpen zakelijke uitdagingen op te lossen met versnelde computing en ai. de samenwerking is erop gericht om de volledige nvidia accelerated computing stack van gpus tot systemen tot SOF tware naar oracle cloud infrastructure ( oci) te brengen.