Novo Resources Corp.

Laatste koersupdate: 18 jul. 24 18:26 GMT

Koers:
0,08 US$
Open:
0,08 US$
Vorige sluiten:
0,08 US$
Dagbereik:
0,08 US$ - 0,08 US$
Jaarbereik:
0,07 US$ - 0,20 US$
Winst per aandeel:
-0,11
Koers-winstverhouding:
-0,69
52 weken Prijsvork:
0,09 US$
Volume:
139.600,00 US$
Gemiddeld volume:
132.203,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Novo Resources Corp.

Novo Resources Corp. logo

Novo Resources Corp. is een in Canada gevestigd exploratiebedrijf met een focus op goudafzettingen. Het bedrijf werd opgericht in 2009 en heeft zijn hoofdkantoor in Vancouver, Canada. Novo Resources Corp. heeft activiteiten in Canada, Australië en de Verenigde Staten en is gericht op het evalueren, verwerven, exploreren en ontwikkelen van natuurlijke hulpbronnen. Novo Resources Corp. is voornamelijk bezig met de exploratie van goudafzettingen. Het vlaggenschipbezit is het Beatons Creek eigendom gelegen in de Pilbara-regio van West-Australië.

Het Beatons Creek eigendom is een groot landpakket dat meer dan 6.500 hectare beslaat en bevindt zich in de Pilbara-regio van West-Australië. Novo Resources Corp. heeft uitgebreid exploratiewerk uitgevoerd op het eigendom, waaronder cartografie, geochemische bemonstering en boren. Het bedrijf heeft een aantal goudhoudende structuren op het eigendom geïdentificeerd, waaronder de Beatons Creek Shear Zone, die het meest geavanceerd is van de doelen. De Beatons Creek Shear Zone heeft bemoedigende resultaten opgeleverd en Novo Resources Corp. voert momenteel verder exploratiewerk uit op het eigendom.

Novo Resources Corp. is ook betrokken bij de exploratie en ontwikkeling van goud eigendommen in de Verenigde Staten en Canada. In de Verenigde Staten heeft het bedrijf het Gold Range eigendom verworven, gelegen in Nevada, en voert het exploratiewerk uit op het eigendom. In Canada heeft Novo Resources Corp. het Karr eigendom verworven, gelegen in het Yukon Territory, en voert het exploratiewerk uit op het eigendom.

Novo Resources Corp. is toegewijd aan verantwoorde exploratie en ontwikkeling van natuurlijke hulpbronnen. Het bedrijf heeft een aantal initiatieven geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat zijn activiteiten op een milieuvriendelijke manier worden uitgevoerd. Deze initiatieven omvatten het gebruik van beste praktijken in exploratie en ontwikkeling, de implementatie van een uitgebreid milieubeheersysteem en de ontwikkeling van een milieumonitoringsprogramma. Het bedrijf werkt ook nauw samen met lokale gemeenschappen om ervoor te zorgen dat zijn activiteiten op een milieuvriendelijke manier worden uitgevoerd.

Beurzen:
PNK
Sector:
Basismaterialen
Industrieën:
Goud
Ticker:
NSRPF
CIK:
0001536674
ISIN:
CA67010B1022
Website:
https://www.novoresources.com
Telefoon:
Herkomst:
Canada
Medewerkers:
75