Nano Dimension Ltd.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
2,46 US$
Open:
2,44 US$
Vorige sluiten:
2,47 US$
Dagbereik:
2,44 US$ - 2,54 US$
Jaarbereik:
2,06 US$ - 3,35 US$
Winst per aandeel:
-0,22
Koers-winstverhouding:
-11,18
52 weken Prijsvork:
2,73 US$
Volume:
758.897,00 US$
Gemiddeld volume:
1.808.208,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Nano Dimension Ltd.

Nano Dimension Ltd. logo

Nano Dimension Ltd. is een toonaangevende leverancier van additieve elektronica op de wereldmarkt. Het bedrijf heeft revolutionaire technologie ontwikkeld zoals het DragonFly IV-systeem, waarmee klanten hoogwaardige elektronische apparaten kunnen fabriceren met behulp van eigen geleidende en diëlektrische materialen. Bovendien kan het DragonFly IV-systeem in-situ condensatoren, antennes, spoelen, transformatoren en elektromechanische componenten bevatten. Verder maakt het FLIGHT-softwareplatform van het bedrijf het 3D-ontwerp van elektrische en mechanische onderdelen mogelijk, en levert het bedrijf een reeks op nanotechnologie gebaseerde geleidende en diëlektrische inkten.

Nano Dimension heeft zich stevig gevestigd als een belangrijke leverancier aan meerdere industrieën, waaronder defensie, auto’s, consumentenelektronica, halfgeleiders, ruimtevaart en medisch. Het bedrijf werd in 2012 opgericht door Eitan Pilosof, Amit Dror en Simon Fried, die de groeiende behoefte aan een technologische oplossing in de additieve elektronica-industrie vaststelden. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Ness Ziona, Israël, en is genoteerd aan de beurs van Tel Aviv.

Als gevolg van zijn innovatieve technologieën heeft Nano Dimension honderden miljoenen aan financiering ontvangen en is het bedrijf opgenomen in de prestigieuze Forbes Israel’s Most Promising Companies-lijst. Het bedrijf heeft een aantal opmerkelijke partnerschappen, met name met Motorola Solutions, BDNA en Microsoft, en het bedrijf heeft ook talrijke baanbrekende producten en diensten gelanceerd, waaronder DragonFly 2020 en het Additively Certification Program. Daarnaast heeft het bedrijf strategische relaties ontwikkeld met toonaangevende universiteiten en technologieparken uit de hele wereld, waaronder het Technion Institute of Technology en het Haifa Technology Park. Recentelijk heeft het bedrijf zich gericht op de ontwikkeling en commercialisering van hoogwaardige 3D-geprinte elektronica, waarbij het een partnerschap met NCMS aankondigde en het eerste bedrijf werd dat een UL-certificaat ontving voor een 3D-geprint elektronicaprototype.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Computer hardware
Ticker:
NNDM
CIK:
0001643303
ISIN:
US63008G2030
Website:
https://www.nano-di.com
Telefoon:
972 7 375 09142
Herkomst:
Israel
Medewerkers:
345