MicroVision, Inc.

Laatste koersupdate: 21 mei 24 23:00 GMT

Koers:
1,12 US$
Open:
1,14 US$
Vorige sluiten:
1,15 US$
Dagbereik:
1,11 US$ - 1,15 US$
Jaarbereik:
1,11 US$ - 8,20 US$
Winst per aandeel:
-0,47
Koers-winstverhouding:
-2,38
52 weken Prijsvork:
1,62 US$
Volume:
1.945.413,00 US$
Gemiddeld volume:
2.664.853,00 US$

Bedrijfsprofiel voor MicroVision, Inc.

MicroVision, Inc. logo

MicroVision, Inc. ontwikkelt lidarsensoren die worden gebruikt in toepassingen voor de veiligheid van auto’s en autonoom rijden. Zijn technologie voor het scannen van laserstralen is gebaseerd op micro-elektrische mechanische systemen, laserdiodes, opto-mechanica, elektronica, algoritmen en software. Het bedrijf ontwikkelt ook micro-display concepten en ontwerpen voor head-mounted augmented reality (AR) headsets, evenals 1440i MEMS module die AR headsets kan ondersteunen; Interactive Display modules gebruikt in smart speakers en andere apparaten; en Consumer Lidar gebruikt in smart home systemen. Daarnaast levert het bedrijf PicoP, een scantechnologie die vanuit een kleine en dunne module een kleurrijk, contrastrijk en uniform beeld creëert over het gehele gezichtsveld. Verder ontwikkelt het bedrijf de eerste generatie langeafstandsledar. Het bedrijf verkoopt zijn producten voornamelijk aan fabrikanten van originele apparatuur en aan fabrikanten van originele ontwerpen. MicroVision, Inc. werd opgericht in 1993 en heeft zijn hoofdkantoor in Redmond, Washington.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Wetenschappelijke & Technische Instrumenten
Ticker:
MVIS
CIK:
0000065770
ISIN:
US5949603048
Website:
https://www.microvision.com
Telefoon:
425 936 6847
Herkomst:
United States
Medewerkers:
96

MicroVision, Inc. Nieuws

Luminar, Aurora, MicroVision: Wie wint het AV-ADAS touwtrekken?

Luminar, Aurora, MicroVision: Wie wint het AV-ADAS touwtrekken?

Seeking Alpha

Het eerdere optimisme over de commerciële toepassing van volledig autonome niveau 4/niveau 5-technologieën tegen het midden van het decennium is dit jaar alleen maar verder weg komen te liggen. De snel verslechterende macro-economische vooruitzichten hebben de ontwikkeling van kostenintensieve projecten zoals de ontwikkeling van AV, die geen onmiddellijk rendement opleveren, alleen maar in de kiem gesmoord.

7 stuiveraandelen die slimme beleggers met geen mogelijkheid mogen aanraken

7 stuiveraandelen die slimme beleggers met geen mogelijkheid mogen aanraken

InvestorPlace

De explosieve beursrally van 10 november heeft sommige beleggers er wellicht toe aangezet te denken dat deze neergang ten einde loopt. Maar voordat u de overstap maakt van "risk-off" naar "risk-on", zijn er zeker zorgen die u in overweging moet nemen.

MicroVision, Inc. (MVIS) Q3 2022 Earnings Call Transcript

MicroVision, Inc. (MVIS) Q3 2022 Earnings Call Transcript

Seeking Alpha

MicroVision, Inc. (NASDAQ:MVIS ) Q3 2022 Earnings Conference Call 27 oktober 2022 5:00 PM ET Deelnemers van het bedrijf Drew Markham - Vice President, Secretary and General Counsel Sumit Sharma - Chief Executive Officer Anubhav Verma - Chief Financial Officer Conference Call Participants Andres Sheppard - Cantor Fitzgerald Operator Goede dag. En welkom bij de MicroVision Third Quarter 2022 Financial and Operating Results Conference Call.

7 Nasdaq-aandelen om Pronto te verkopen vóór een pijnlijke daling

7 Nasdaq-aandelen om Pronto te verkopen vóór een pijnlijke daling

InvestorPlace

Nu de vrees voor een wereldwijde recessie toeneemt, is het waarschijnlijk het beste om te overwegen bepaalde Nasdaq-aandelen te verkopen. Hoewel de onderliggende technologie-centrische beurs verschillende vernieuwers op de tafel brengt, komen veel van deze ideeën niet overeen met de traditionele sterke punten.

Wat de aandelenmarkt vandaag deed en de beste centen om nu in de gaten te houden

Wat de aandelenmarkt vandaag deed en de beste centen om nu in de gaten te houden

PennyStocks

Hete aandelen om in de gaten te houden & wat er vandaag op de beurs gebeurde. The post Wat de beurs vandaag deed & Top Penny Stocks To Watch Now appeared first on Penny Stocks to Buy, Picks, News and Information | PennyStocks.com.

Penny aandelen kopen: 4 aandelen onder $5 om deze week in de gaten te houden

Penny aandelen kopen: 4 aandelen onder $5 om deze week in de gaten te houden

PennyStocks

Hete aandelen om te kopen voor minder dan $5, maar zijn ze het risico waard? Het bericht Penny aandelen kopen: 4 aandelen onder $5 om deze week in de gaten te houden verscheen eerst op Penny Stocks to Buy, Picks, News and Information | PennyStocks.com.

MicroVision, Inc. Persberichten

Microvision en ibeo bundelen hun krachten

Voltooiing van de overname versnelt oplossingen voor oem' s in de auto industrie en breidt de verkoop op meerdere markten uit overname brengt de best in class mavin hardware van microvision en de best in class perceptiesoftware van ibeo samen en wordt geïntegreerd in de perceptie asic van microvision, waardoor de weg naar een kosteneffectieve, echte " one box solution" die oem' s in de auto industrie nodig hebben voor een geïntegreerd product op het dak, versnelt de gecombineerde inkomstenstromen van het bedrijf uit hardware en SOF twareproducten met prognoses tussen 10 en 15 miljoen in 2023 met een verwachte toekomstige groei SYN ergetisch richt zich op het bestaande klantenbestand dat bestaat uit vooraanstaande duitse en amerikaanse klanten. s. auto onderdelen, en breidt multi marktstrategie uit gericht op de segmenten industrie, slimme infrastructuur, robotica en commerciële voertuigen met ibeo' s flash gebaseerde sensor die de samenwerking met zf friedrichshafen voor bestaande flash gebaseerde sensor en mavin productie in de gevestigde productiefaciliteit verwacht uit te breiden strategische leiding en toezicht blijven bij het management van microvision, onder de voortdurende leiding van ceo sumit sharma redmond, wa accesswire 1 februari 2023 microvision, inc. ( nasdaq mvis), een leider in op mems gebaseerde solid state automotive lidar en advanced driver assistance systems ( adas) oplossingen kondigde vandaag de succesvolle afronding aan van de eerder aangekondigde overname van bepaalde activa van het in hamburg, duitsland gevestigde ibeo automotive systems gmbh. de overname combineert mavin lidar met ibeo perceptiesoftware in de microvision asic voor automotive oems.

Microvision neemt ibeo automotive systems over om oplossingen voor automotive oem te versnellen en de multi market verkoop uit te breiden

Overname brengt de best in class mavin hardware van microvision en de best in class perceptiesoftware van ibeo samen om te worden geïntegreerd in de perceptie asic van microvision, waardoor de weg naar een kosteneffectieve, echte " one box solution" die automotive oem' s nodig hebben voor een geïntegreerd product op het dak, wordt versneld versnelt de gecombineerde inkomstenstromen van het bedrijf uit hardware en SOF twareproducten met een prognose tussen 8 en 15 miljoen in 2023[1] met verwachte toekomstige groei SYN ergetisch het bestaande klantenbestand aanspreken dat bestaat uit vooraanstaande duitse en amerikaanse automotive oem' s. automotive oems, plus uitbreiding multi marktstrategie gericht op industriële, slimme infrastructuur, robotica en commerciële voertuigsegmenten met ibeo' s flashgebaseerde sensor breidt bestaande productiepartnerschap met zf uit, en verwacht de productie van microvision' s mavin lidar product in de gevestigde productiefaciliteit op te nemen strategische leiding en toezicht blijven bij het microvision management, onder de voortdurende leiding van ceo sumit sharma redmond, wa accesswire 1 DEC ember 2022 microvision, inc. ( nasdaq mvis), een leider in op mems gebaseerde solid state automotive lidar en advanced driver assistance systems ( adas) oplossingen kondigde vandaag de ondertekening aan van een overeenkomst voor de overname van bepaalde activa van het in hamburg, duitsland gevestigde ibeo automotive systems gmbh, voor maximaal 15 miljoen euro. de overname combineert mavin lidar met ibeo perceptiesoftware in de microvision asic voor automotive oems.

Microvision begint levering op verkoop van mavin dr dynamic view lidar monsters

Levering van commerciële monsters stelt oem' s en tier 1' s in staat om mavin te testen en te valideren redmond, wa accesswire 11 OK tober 2022 microvision, inc. ( nasdaq mvis), een leider in op mems gebaseerde solid state automotive lidar en advanced driver assistance systems ( adas) oplossingen, kondigde vandaag aan dat het opnieuw een belangrijke mijlpaal heeft bereikt met de levering van monsters van zijn mavin dr dynamic view lidar systeem, waarmee de verkoop aan oem' s en tier 1 leveranciers wordt gerealiseerd. mavin dr, de lidarsensor van microvision met een dynamisch gezichtsveld, is nu wereldwijd beschikbaar voor monsterverkoop aan oem' s, tier 1 leveranciers en andere potentiële klanten.

Microvision' s lidar oplossing ondersteund op nvidia drive autonoom voertuig platform

Microvision' s technologie stelt oems in staat om echte snelweg piloot functionaliteit te bereiken redmond, wa accesswire 13 september 2022 microvision, inc. ( nasdaq mvis), een leider in op mems gebaseerde solid state automotive lidar en geavanceerde bestuurdersassistentiesystemen ( adas) oplossingen, kondigde vandaag aan dat zijn mavin dr dynamisch zicht lidar systeem nu wordt ondersteund op het nvidia drive agx platform. mavin dr, de lidarsensor van microvision met een dynamisch gezichtsveld, levert een hoge resolutie op alle afstanden en met een lage latentie, waardoor nieuwe adas veiligheidsfuncties echte snelweg piloot functionaliteit bereiken, zoals oem' s vragen.

Microvision maakt resultaten tweede kwartaal 2022 bekend

Redmond, wa accesswire july 28, 2022 microvision, inc. ( nasdaq mvis), een leider in op mems gebaseerde solid state automotive lidar en adas oplossingen, kondigde vandaag de resultaten van het tweede kwartaal van 2022 aan. " we zijn blij dat we de LAN cering van onze nieuwe generatie microvision mavin lidar hardware hebben aangekondigd in het tweede kwartaal van 2022.

Microvision publiceert nieuwe video' s van de hogesnelheidstests op het CIR cuit in juni

Redmond, wa accesswire 21 juli 2022 microvision, inc. ( nasdaq mvis), een leider in op mems gebaseerde solid state automotive lidar en adas oplossingen, kondigde de publicatie aan van nieuwe video' s van zijn tweede snelwegsnelheidstest. het bedrijf testte zijn nieuwe mavin lijn van sensoren, waaronder zijn nieuwe dynamische view lidar systeem, mavin dr, in een aantal complexe scenario' s die ontworpen zijn om het rijden in het echte leven na te bootsen.

Microvision toegevoegd aan russell microcap( r) index

Redmond, wa accesswire june 27, 2022 microvision, inc. ( nasdaq mvis), een leider in op mems gebaseerde solid state automotive lidar en adas oplossingen, is verheugd aan te kondigen dat het bedrijf is geselecteerd om te worden toegevoegd aan de russell microcap index na opening van de amerikaanse aandelenmarkt op 27 juni 2022, als onderdeel van de 2022 russell u. s. indexen jaarlijkse reconstructie. microvision blijft opgenomen in de russell 2000 index en de russell 3000 index.

Microvision onthult nieuwe mavin( tm) lidar productlijn om hoge snelheidswegen te beveiligen

Introduceert een nieuw tijdperk van sensoren ontwikkeld om snelle veiligheidsfuncties op de snelweg mogelijk te maken in een oem vriendelijk ontwerp redmond, wa accesswire 20 juni 2022 microvision, inc. ( nasdaq mvis), een leider in op mems gebaseerde solid state automotive lidar en adas oplossingen, onthulde zijn nieuwe dynamische zichtbare lidarsysteem, microvision mavin dr, een systeem dat nieuwe adas veiligheidsfuncties mogelijk maakt die inspelen op de noodzaak om verder te zien, met een grotere helderheid, en sneller te reageren op opkomende situaties. mavin dr is de vierde lidar hardwarevariant van microvision en de eerste met een dynamisch bereik, waarbij detectie en gezichtsvelden op korte, middellange en LAN ge afstand worden gecombineerd in één vormfactor.

Microvision presenteert zijn automotive lidar sensor op de adas & automotive technology expo in stuttgart, duitsland.

Redmond, wa accesswire 14 juni 2022 microvision, inc. ( nasdaq mvis), een leider in op mems gebaseerde solid state automotive lidar en adas oplossingen, kondigde vandaag haar plannen aan om haar automotive lidar sensor tentoon te stellen op de adas & automotive vehicle technology expo in stuttgart, duitsland op 21 23 juni 2022. " we kijken ernaar uit om de long range lidar sensor van microvision tentoon te stellen op deze beurs", aldus sumit sharma, chief executive officer van microvision.

Microvision geeft video' s vrij van tracktests voor ground truth gegevens

Redmond, wa accesswire 26 april 2022 microvision, inc. ( nasdaq mvis), een leider in op mems gebaseerde solid state automotive lidar en adas oplossingen, kondigde de publicatie aan van een reeks video' s die tracktests van zijn automotive lidar sensor en perceptiesoftware documenteren. " we zijn blij met de vooruitgang die ons team boekt bij de ontwikkeling van onze geïntegreerde hardware en SOF twareoplossing, zoals blijkt uit de recente tests met onze demo auto op een testbaan in michigan", aldus sumit sharma, chief executive officer van microvision.