Mullen Automotive, Inc.

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
7,20 US$
Open:
7,38 US$
Vorige sluiten:
7,40 US$
Dagbereik:
7,10 US$ - 7,47 US$
Jaarbereik:
6,36 US$ - 5.625,00 US$
Winst per aandeel:
-9.523,79
Koers-winstverhouding:
0,00
52 weken Prijsvork:
9,83 US$
Volume:
463.123,00 US$
Gemiddeld volume:
1.521.656,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Mullen Automotive, Inc.

Mullen Automotive, Inc. logo

Mullen Automotive Inc. is een in Californië gevestigd bedrijf voor elektrische voertuigen (EV), opgericht in 2014. Het bedrijf produceert en distribueert elektrische voertuigen, variërend van 2-zitters tot volwaardige zespersoonsbusjes. Het exploiteert ook CarHub, een digitaal platform dat gebruik maakt van AI om een interactieve oplossing te bieden voor het kopen, verkopen en bezitten van een auto. Daarnaast levert Mullen Automotive Inc. accutechnologie en oplossingen voor noodgevallen.

Mullen Automotive Inc. is aanwezig in verschillende landen over de hele wereld, waaronder de VS, Mexico, Canada, Europa, China, Japan en Zuid-Korea. De missie van het bedrijf is zijn klanten een betrouwbare, betaalbare en emissievrije rijervaring te bieden. Om deze missie te volbrengen, werkt het bedrijf samen met meer dan 500 externe leveranciers en partners, waaronder deskundigen op het gebied van batterijtechnologie, automobielingenieurs en toonaangevende fabrikanten van lithium-ionbatterijen.

Bij het nastreven van haar missie heeft Mullen Automotive Inc. meerdere prijzen en onderscheidingen gewonnen, waaronder de 2018 Automotive News PACE Award, de 2018 Global EV100 Leadership Award en de 2018 Automotive X-Prize. Het bedrijf is ook vermeld in belangrijke publicaties zoals Forbes en TechCrunch.

Mullen Automotive Inc. zet zich in om duurzaamheid te bevorderen via zijn EV’s. Haar voertuigen worden aangedreven door 100 procent hernieuwbare energie, dankzij haar partnerschap met Tesla en andere energieleveranciers. Om de milieuvervuiling te verminderen, recycleert het bedrijf 95 procent van zijn gebruikte EV’s en verscheept het al zijn voertuigen met behulp van koolstofneutrale verzendmethoden.

Om de levensduur van zijn voertuigen te garanderen, heeft het bedrijf een reeks eigen softwaretechnologieën geïmplementeerd, waaronder zijn augmented reality onderhoudsplatform AiM, een predictive analytics platform en een intelligent customer service platform. Dankzij deze technologieën kan Mullen Automotive Inc. de levensduur van zijn voertuigen verlengen, de servicekosten verlagen en de klanttevredenheid maximaliseren.

Naast haar kernactiviteiten heeft Mullen Automotive Inc. ook een nieuw concept van elektrische racebanen geïntroduceerd. Deze circuits zijn ontworpen om het gebruik van elektrische voertuigen te bevorderen en een duurzamere en veiligere rijomgeving te creëren. Het bedrijf is ook van plan zijn activiteiten uit te breiden en de komende jaren te investeren in nieuwe EV-projecten en faciliteiten.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Autofabrikanten
Ticker:
MULN
CIK:
1499961
ISIN:
US62526P1093
Website:
https://mullenusa.com
Telefoon:
714 613 1900
Herkomst:
United States
Medewerkers:
118