Monster Beverage Corporation

Laatste koersupdate: 23 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
55,29 US$
Open:
55,11 US$
Vorige sluiten:
55,11 US$
Dagbereik:
54,97 US$ - 55,69 US$
Jaarbereik:
47,13 US$ - 60,47 US$
Winst per aandeel:
1,47
Koers-winstverhouding:
37,61
52 weken Prijsvork:
56,36 US$
Volume:
3.135.298,00 US$
Gemiddeld volume:
5.394.445,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Monster Beverage Corporation

Monster Beverage Corporation logo

Monster Beverage Corporation is een van de grootste energiedrankbedrijven ter wereld. Het werd in 1985 opgericht door Hansen Natural Corporation in Corona, Californië, en veranderde zijn naam in Monster Beverage Corporation in 2012. Het bedrijf opereert via drie segmenten: Monster Energy Drinks, Strategische Merken en Overige. Het biedt een breed scala aan energiedranken, niet-koolzuurhoudende, kant-en-klare ijsthee, limonades, sapcocktails, éénpersoons sappen en vruchtendranken, kant-en-klare zuivel- en koffiedranken, energiedranken, sportdranken, éénpersoons waters met melk en frisdranken.

De producten van Monster Beverage Corporation worden verkocht aan bottelaars, full-service drankendistributeurs, kruideniers- en speciaalzaakketens, groothandelaren, clubwinkels, grootwinkelbedrijven, gemaksketens, drogisterijen, foodserviceklanten, value stores, e-commerce retailers en het leger. De onderneming verkoopt ook concentraten en/of drankbasissen aan erkende bottelarijen en conservenfabrieken. Haar producten worden verkocht onder de merknamen Monster Energy, Monster Energy Ultra, Monster Rehab, Monster Energy Nitro, Java Monster, Muscle Monster, Espresso Monster, Punch Monster, Juice Monster, Monster Hydro Energy Water, Monster Hydro Super Sport, Monster HydroSport Super Fuel, Monster Super Fuel, Monster Dragon Tea, Reign Total Body Fuel, en Reign Inferno Thermogenic Fuel, evenals NOS, Full Throttle, Burn, Mother, Nalu, Ultra Energy, Play en Power Play (gestileerd), Relentless, BPM, BU, Gladiator, Samurai, Live+, Predator, Fury, en True North merken.

Monster Beverage Corporation is een beursgenoteerde onderneming die genoteerd staat aan de Nasdaq Global Select Market onder het symbool MNST. Het is een van de meest aangehouden aandelen in de VS, met meer dan 5 miljoen aandelen in handen van institutionele beleggers. Het bedrijf heeft een marktkapitalisatie van meer dan $27 miljard en is een van de meest waardevolle bedrijven in de drankenindustrie. Monster Beverage Corporation is sterk vertegenwoordigd in de VS en op talrijke internationale markten. Haar producten worden verkocht in meer dan 80 landen wereldwijd, waaronder de VS, Canada, Mexico, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Australië, China, Zuid-Korea en Japan. Het bedrijf is sterk vertegenwoordigd op de internationale markt, met name in Azië, waar de vraag naar zijn producten is toegenomen.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Consumenten defensief
Industrieën:
Dranken
Ticker:
MNST
CIK:
865752
ISIN:
US61174X1090
Website:
https://www.monsterbevcorp.com
Telefoon:
951 739 6200
Herkomst:
United States
Medewerkers:
3.458