Maximus, Inc.

Laatste koersupdate: 12 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
87,72 US$
Open:
88,14 US$
Vorige sluiten:
87,30 US$
Dagbereik:
87,67 US$ - 88,68 US$
Jaarbereik:
72,39 US$ - 90,65 US$
Winst per aandeel:
3,81
Koers-winstverhouding:
23,02
52 weken Prijsvork:
85,61 US$
Volume:
247.703,00 US$
Gemiddeld volume:
329.837,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Maximus, Inc.

Maximus, Inc. logo

Maximus, Inc. is een toonaangevende leverancier van bedrijfsprocesdiensten (BPS) aan overheidsprogramma’s voor gezondheidszorg en menselijke dienstverlening. De onderneming werd opgericht in 1975 en is uitgegroeid tot een Fortune 500-bedrijf met meer dan 30.000 werknemers wereldwijd. Maximus is actief via drie segmenten: Amerikaanse diensten, Amerikaanse federale diensten en buiten de VS.

Het segment U.S. Services biedt een breed scala aan BPS-oplossingen, van programma-administratie tot beroepen en beoordelingen, en aanverwant advieswerk voor Amerikaanse staats- en lokale overheidsprogramma’s. Dit omvat diensten voor de Affordable Federal Services, en buiten de VS. Dit omvat diensten voor de Affordable Care Act, Medicaid, het Children’s Health Insurance Program, Temporary Assistance to Needy Families, kinderondersteuningsprogramma’s, Preadmission Screening en Resident Reviews, en onafhankelijke beoordelingen van ontwikkelingsstoornissen. Andere diensten zijn: ondersteuning en inschrijving van programma’s, meertalige contactcentra, multikanaals- en digitale zelfbedieningsopties voor inschrijving, hulp bij de aanvraag, advies bij de keuze van een onafhankelijk gezondheidsplan, voorlichting aan begunstigden, voorlichting, geschiktheid, inschrijving en herbepaling, persoonsgerichte onafhankelijke beoordelingen van handicaps, langdurig zieken en andere gezondheidsproblemen, en gespecialiseerde adviesdiensten.

Het segment U.S. Federal Services biedt gecentraliseerde burgerbetrokkenheidscentra en ondersteunende diensten, document- en dossierbeheer, case management, burgerondersteuning en consumenteneducatie, onafhankelijke medische beoordelingen en beroepen tegen werknemerscompensatie, beroepen tegen Medicare en Medicaid en beroepen tegen de federale markt. Daarnaast bieden zij modernisering van systemen en informatietechnologie-infrastructuur, infrastructuurwerkzaamheden en ondersteunende diensten, softwareontwikkeling, -werkzaamheden en -beheer, en gegevensanalysediensten.

Het segment Buiten de VS biedt BPS-oplossingen voor overheden en commerciële klanten buiten de Verenigde Staten, waaronder gezondheids- en invaliditeitsbeoordelingen, programmaadministratie voor arbeidsbemiddeling en andere diensten voor werkzoekenden.

Maximus is een toonaangevende leverancier van overheidsdiensten in de Verenigde Staten en de rest van de wereld en is door het Ethisphere Institute al elf jaar op rij erkend als een van ’s werelds meest ethische bedrijven. Het bedrijf heeft talrijke prijzen ontvangen voor hun inzet om kwaliteitsdiensten te leveren, waaronder de 2018 Excellence in Quality Award voor het Medicare Part D-programma van de Centers for Medicare & Medicaid Services. Maximus is ook gerangschikt in de Top 20 van de Fortune 500-lijst voor 2020.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Speciale zakelijke diensten
Ticker:
MMS
CIK:
0001032220
ISIN:
US5779331041
Website:
https://www.maximus.com
Telefoon:
17032518500
Herkomst:
United States
Medewerkers:
39.500