Marsh & McLennan Companies, Inc.

Laatste koersupdate: 16 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
196,29 US$
Open:
197,79 US$
Vorige sluiten:
197,32 US$
Dagbereik:
196,17 US$ - 198,11 US$
Jaarbereik:
171,47 US$ - 209,20 US$
Winst per aandeel:
7,54
Koers-winstverhouding:
26,03
52 weken Prijsvork:
202,18 US$
Volume:
1.331.870,00 US$
Gemiddeld volume:
1.706.911,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Marsh & McLennan Companies, Inc.

Marsh & McLennan Companies, Inc. logo

Marsh & McLennan Companies, Inc., een professionele dienstverlener, biedt wereldwijd advies en oplossingen aan klanten op het gebied van risico, strategie en mensen. De onderneming is actief in twee segmenten, Risk and Insurance Services en Consulting. Het segment Risk and Insurance Services biedt risicobeheerdiensten aan, zoals risicoadvies, risico-overdracht en oplossingen voor risicobeheersing en -beperking, alsook verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling, catastrofe- en financiële modellering en aanverwante adviesdiensten; en beheersdiensten voor verzekeringsprogramma’s. Dit segment bedient bedrijven, overheidsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen, verenigingen, professionele dienstverleners en particuliere klanten. Het segment Consulting levert diensten en producten op het gebied van gezondheid, vermogen en loopbaanadvies; en gespecialiseerde management-, economische en merkadviesdiensten. Marsh & McLennan Companies, Inc. is opgericht in 1871 en heeft zijn hoofdkantoor in New York, New York.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Verzekering
Ticker:
MMC
CIK:
62709
ISIN:
US5717481023
Website:
https://www.mmc.com
Telefoon:
212 345 5000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
86.000

Marsh & McLennan Companies, Inc. Nieuws

Marsh & McLennan Companies, Inc. (MMC) Q4 2022 Earnings Call Transcript

Marsh & McLennan Companies, Inc. (MMC) Q4 2022 Earnings Call Transcript

Seeking Alpha

Marsh & McLennan Companies, Inc. (NYSE:MMC ) Q4 2022 Earnings Conference Call 26 januari 2023 8:30 AM ET Deelnemers van het bedrijf Sarah Dewitt - Head of Investor Relations John Doyle - President en Chief Executive Officer Mark McGivney - Chief Financial Officer Martin South - President en CEO, Marsh Dean Klisura - President en CEO, Guy Carpenter Martine Ferland - President en CEO, Mercer Nick Studer - President en CEO, Oliver Wyman Conference Call Deelnemers David Motemaden - Evercore ISI Jamminder Bhullar - J.P. Morgan Chase Elyse Greenspan - Wells Fargo Securities Michael Ward - Citi Robert Cox - Goldman Sachs Meyer Shields - KBW Andrew Kligerman - Credit Suisse Yaron Kinar - Jefferies Brian Meredith - UBS Ryan Tunis - Autonomous Research Operator Welkom bij de Earnings Conference Call van Marsh McLennan.

Marsh & McLennan (MMC) resultaten over het vierde kwartaal overtreffen ramingen

Marsh & McLennan (MMC) resultaten over het vierde kwartaal overtreffen ramingen

Zacks Investment Research

Marsh & McLennan (MMC) leverde voor het kwartaal eindigend in december 2022 een winst- en omzetverrassing van respectievelijk 5% en 4,04%. Geven de cijfers aanwijzingen voor de toekomst van het aandeel?

Marsh McLennan organiseert op 26 januari een investeringsgesprek over het vierde kwartaal.

Marsh McLennan organiseert op 26 januari een investeringsgesprek over het vierde kwartaal.

Business Wire

NEW YORK--( BUSINESS WIRE )--Marsh McLennan (NYSE: MMC), 's werelds toonaangevende professionele dienstverlener op het gebied van risico, strategie en mensen, zal op donderdag 26 januari 2023, voor opening van de markt, via een nieuwsbericht de financiële resultaten over het vierde kwartaal bekendmaken. Het nieuwsbericht zal beschikbaar zijn op marshmclennan.com.

Marsh & McLennan: Beleggen in aandelen versus het kopen van staatsobligaties

Marsh & McLennan: Beleggen in aandelen versus het kopen van staatsobligaties

Seeking Alpha

In de afgelopen tien jaar heeft het aandeel Marsh & McLennan sterke rendementen opgeleverd, met een gemiddeld jaarlijks rendement van 19%. Het bedrijf is een echte dividendcompensator, met een gemiddelde stijging van het dividend per aandeel van 8,8% per jaar.

Marsh & McLennan Companies, Inc. Persberichten

Marsh MC lennan meldt resultaten vierde kwartaal en volledig jaar 2022

New york ( business wire ) marsh MC lennan ( nyse mmc), ' s werelds toonaangevende professionele dienstverlener op het gebied van risico, strategie en mensen, heeft vandaag de financiële resultaten bekendgemaakt voor het vierde kwartaal en het jaar eindigend op 31 DEC ember 2022.

Marsh MC lennan kondigt driemaandelijks dividend in contanten aan

New york ( business wire ) de raad van bestuur van marsh MC lennan ( nyse mmc) heeft vandaag een kwartaaldividend vastgesteld van 0,590 per aandeel op uitstaande gewone aandelen, betaalbaar op 15 februari 2023, aan aandeelhouders met een record op 26 januari 2023.

Marsh MC lennan agency neemt hms insurance associates over

White plains, n. y. ( business wire ) marsh MC lennan agency ( mma), een dochteronderneming van marsh, kondigde vandaag de overname aan van het in hunt valley, maryland gevestigde hms insurance associates, inc., een van de grootste onafhankelijke agentschappen van het LAN d. de voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Salary. com kondigt mercer reseller overeenkomst aan, waarmee de beschikbaarheid van betrouwbare compensatiegegevens wordt uitgebreid

Relatie biedt uitgebreide mogelijkheden voor benchmarking van salarissen in turbulente arbeidsmarkt waltham, mass., dec. 14, 2022 prnewswire salary. com , de marktleider in cloud based beloningssoftware en data oplossingen, kondigt vandaag een reseller overeenkomst aan met mercer, een toonaangevende wereldwijde hr consulting en asset management firma.

Kosten ziektekostenverzekering in 2022 met 3,2% gestegen, maar werkgevers zien grotere stijgingen in het verschiet, blijkt uit onderzoek van mercer

New york ( business wire ) de gemiddelde kosten per werknemer van een door de werkgever gesponsorde ziektekostenverzekering stegen in 2022 met 3,2%, volgens het NAT ionale onderzoek 2022 van mercer naar door de werkgever gesponsorde ziektekostenregelingen, dat vandaag is gepubliceerd ( fig. 1). vorig jaar was er een piek in de kostengroei ( tot 6,3%) doordat mensen hun zorgbehoeften inhaalden die waren uitgesteld als gevolg van de pandemie. hoewel de stijging van dit jaar een terugkeer naar de normale trend lijkt, ligt deze ver onder de algemene inflatie, die voor 2022 gemiddeld ongeveer 8% bedraagt. doorgaans is de groei van de kosten voor gezondheidszorg hoger dan de algemene inflatie. volgens sunit PAT el, chief health actuary bij mercer, is 2022 een anomalie omdat de sponsors van gezondheidsplannen van werkgevers de volledige impact van de inflatie nog niet hebben gevoeld.

Chief risk officers van banken steeds meer onder druk door dreigende recessie

Onderzoek van de risk management association en oliver wyman toont groeiende eisen van financiële, niet financiële en strategische risico' s philadelphia en new york , dec. 1, 2022 prnewswire chief risk officers balanceren met een breed scala aan eisen richting 2023 een jaar waarin veel opkomende risico' s gerealiseerd kunnen worden, zo blijkt uit de cro outlook 2023 studie van de risk management association en global management consultancy oliver wyman. bovendien zeggen noord amerikaanse bank crossen die instellingen vertegenwoordigen met activa variërend van 25 miljard tot meer dan 1 biljoen dat economische zorgen en de noodzaak om zich voor te bereiden op een mogelijke recessie zich opstapelen bovenop niet financiële risico' s zoals naleving van de consumentenwetgeving, cyberdreigingen en klimaatrisico' s.

Lattice zorgt met mercer alliance voor effectievere beloningspraktijken en salaristransparantie voor bedrijven

Lattice compensation benchmarking powered by mercer biedt bedrijven de mogelijkheid om toegang te krijgen tot wereldwijde, gecureerde gegevens op basis van hun specifieke parameters. san francisco , nov. 30, 2022 prnewswire lattice, de toonaangevende leverancier van people success SOF tware die bedrijfsleiders in staat stelt betrokken en goed presterende teams te bouwen en winnende culturen te inspireren, heeft vandaag aangekondigd dat mercer compensatie benchmark gegevens nu beschikbaar zijn via lattice' s nieuwe compensatie product.

Marsh MC lennan werkt samen met un CLI mate change highlevel champions en arsht rock om de race naar veerkracht te ondersteunen en actie van de verzekeringssector op het gebied van klimaatadaptatie te bevorderen.

New york ( business wire) marsh MC lennan ( nyse mmc), ' s werelds grootste professionele dienstverlener op het gebied van risico' s, strategie en mensen, zal in samenwerking met het arsht rockefeller foundation resilience center ( arsht rock) van de atlantic council de verzekeringssector helpen mobiliseren ter ondersteuning van de race naar veerkracht van de vn, door te pleiten voor innovatieve initiatieven voor risicobeperking bij RAM pen waardoor gemeenschappen niet LAN ger afhankelijk zijn van herstel, maar zich richten op veerkracht.

Marsh MC lennan' s oliver wyman rondt overname avascent af

New york , nov. 1, 2022 prnewswire oliver wyman, een wereldwijd managementadviesbureau en een onderdeel van marsh MC lennan [ nyse mmc], kondigde vandaag de afronding aan van de overname van avascent, een managementadviesbureau op het gebied van lucht en ruimtevaart en defensie ( a& d) dat zich richt op de corporate en private equity sector. avascent is een aanvulling op de sterke positie en reputatie van oliver wyman in de luchtvaart , ruimtevaart en defensie industrie wereldwijd.