MFS Intermediate Income Trust

Laatste koersupdate: 12 jul. 24 22:59 GMT

Koers:
2,71 US$
Open:
2,71 US$
Vorige sluiten:
2,70 US$
Dagbereik:
2,70 US$ - 2,72 US$
Jaarbereik:
2,52 US$ - 2,85 US$
Winst per aandeel:
0,02
Koers-winstverhouding:
135,75
52 weken Prijsvork:
2,64 US$
Volume:
184.207,00 US$
Gemiddeld volume:
201.070,00 US$

Bedrijfsprofiel voor MFS Intermediate Income Trust

MFS Intermediate Income Trust logo

MFS Intermediate Income Trust is een gesloten vastrentend beleggingsfonds dat is gelanceerd en beheerd door Massachusetts Financial Services Company (MFS). Het bedrijf is een Amerikaans financieel dienstverlenend bedrijf dat in 1924 is opgericht en is gevestigd in Boston, Massachusetts. Het biedt vermogensbeheerdiensten aan individuen, instellingen en overheidsinstanties.

Het fonds streeft ernaar te investeren in vastrentende markten over de hele wereld, voornamelijk in schuldinstrumenten. Het wil de prestaties van zijn portefeuille benchmarken tegen de Barclays Intermediate U.S. Government/Credit en MFS Intermediate Income Trust Blended Index. Het fonds is opgericht op 17 maart 1988 en is gevestigd in de Verenigde Staten.

Het fonds wordt beheerd door een team van ervaren professionals die zich inzetten voor het leveren van superieure beleggingsprestaties en klantenservice. Het team gebruikt een gedisciplineerde, bottom-up benadering van beleggen, gericht op fundamenteel onderzoek, analyse en portefeuilleconstructie om aantrekkelijke kansen te identificeren.

Het fonds biedt ook een verscheidenheid aan diensten, zoals portefeuillebeheer, vermogensverdeling en risicobeheer. Het biedt ook op maat gemaakte oplossingen voor zijn klanten, zoals op maat gemaakte portefeuilles, op maat gemaakte strategieën en aangepaste rapportage.

MFS Intermediate Income Trust heeft een lange geschiedenis van succesvol beleggen en is al meer dan drie decennia een leider in de vastrentende markt. Het fonds heeft een track record van het leveren van sterke rendementen, terwijl het ook risico’s beheert en kapitaal behoudt. Het heeft consequent zijn benchmark op de lange termijn overtroffen en blijft een toppresteerder op de vastrentende markt.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Vermogensbeheer
Ticker:
MIN
CIK:
826735
ISIN:
US55273C1071
Website:
https://www.mfs.com/en-us/individual-investor/product-strategies/closed-end-funds/MIN-mfs-intermediate-income-trust.html
Telefoon:
617 954 5000
Herkomst:
United States
Medewerkers:
0