Mawson Infrastructure Group, Inc.

Laatste koersupdate: 12 jul. 24 23:00 GMT

Koers:
1,38 US$
Open:
1,31 US$
Vorige sluiten:
1,30 US$
Dagbereik:
1,28 US$ - 1,40 US$
Jaarbereik:
0,43 US$ - 4,40 US$
Winst per aandeel:
-4,25
Koers-winstverhouding:
-0,32
52 weken Prijsvork:
1,35 US$
Volume:
185.107,00 US$
Gemiddeld volume:
313.832,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Mawson Infrastructure Group, Inc.

Mawson Infrastructure Group, Inc. logo

Mawson Infrastructure Group Inc. is een gevestigde digitale infrastructuurprovider met een focus op cryptocurrency-mijnbouw. Met het hoofdkantoor in North Sydney, Australië, exploiteert het bedrijf mijnbouwoperaties in de Verenigde Staten en Australië. Ze bezitten en exploiteren een gediversifieerd portfolio aan modulaire datacenters op sleutelgebieden, waarmee ze klanten in de industrie kosteneffectieve oplossingen bieden.

Het bedrijf heeft significante investeringen gedaan in de ontwikkeling van zijn modulaire datacenters, waardoor de efficiëntie en schaalbaarheid van zijn datacenteroplossingen toenemen. Hun datacenters hebben hoge dichtheid, hoogwaardige servers, hoogwaardige opslagnetwerken en innovatieve koelsystemen. De datacenters van het bedrijf zijn ontworpen om een ​​lage energieverbruik en lage bedrijfskosten te bieden aan klanten, waardoor ze kostenefficiënt kunnen blijven in een snel veranderende industrie.

Naast zijn mijnbouwoperaties is Mawson Infrastructure Group Inc. ook betrokken bij de ontwikkeling van blockchaintechnologie, softwareontwikkeling en projectmanagement. Ze verkennen actief nieuwe kansen om hun activiteiten uit te breiden in de bloeiende cryptocurrencymijnbouwindustrie. Met hun innovatieve benaderingen en kennis van de industrie zijn ze snel een leider in de industrie geworden en willen ze dat ook in de toekomst blijven.

Mawson Infrastructure Group Inc. heeft de bedoeling om in 2021 zijn activiteiten en datacenterportfolio uit te breiden. Hun lange-termijndoel is om de toonaangevende leverancier van digitale infrastructuurdiensten ter wereld te worden. Om die doelen te bereiken, werken ze actief aan het ontwikkelen van partnerschappen en samenwerkingen met andere spelers in de industrie. Het bedrijf heeft al strategische partnerschappen met andere marktleiders gesloten, zoals Samsung en Microsoft, waarmee nieuwe groeikansen worden gecreëerd.

Het bedrijf is ook toegewijd aan het creëren van waarde voor hun aandeelhouders. Hun unieke bedrijfsmodel biedt beleggers een lage risico’s en hoge rendementen. Ze bieden ook een verscheidenheid aan diensten aan hun klanten, zoals energiebeheer en databescherming, waardoor ze een aantrekkelijke partner zijn voor klanten in de industrie.

Mawson Infrastructure Group Inc. richt zich op het bieden van innovatieve en kosteneffectieve oplossingen aan klanten in de cryptocurrencymijnbouwindustrie. Met hun sterke focus op het ontwikkelen van partnerschappen en het verder uitbreiden van hun activiteiten, wordt verwacht dat ze een leider in de industrie blijven en ook in de toekomst waarde blijven bieden aan hun beleggers.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Kapitaalmarkt
Ticker:
MIGI
CIK:
1218683
ISIN:
US57778N2080
Website:
https://www.mawsoninc.com
Telefoon:
61 2 8624 6130
Herkomst:
Australia
Medewerkers:
40