Magna International Inc.

Laatste koersupdate: 21 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
54,40 US$
Open:
54,26 US$
Vorige sluiten:
54,28 US$
Dagbereik:
53,79 US$ - 54,62 US$
Jaarbereik:
46,71 US$ - 65,27 US$
Winst per aandeel:
4,23
Koers-winstverhouding:
12,86
52 weken Prijsvork:
56,47 US$
Volume:
3.841.125,00 US$
Gemiddeld volume:
1.063.555,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Magna International Inc.

Magna International Inc. logo

Magna International Inc. is een toonaangevende wereldwijde leverancier van auto-onderdelen met vestigingen in 29 landen en meer dan 166.000 werknemers. Het is een van ’s werelds grootste fabrikanten van auto-onderdelen, gespecialiseerd in het ontwerp, de engineering en de productie van onderdelen, assemblages, systemen, subsystemen en modules voor original equipment manufacturers van voertuigen en lichte vrachtwagens. Magna International Inc. is actief via vier segmenten: Body Exteriors & Structures, Power & Vision, Seating Systems en Complete Vehicles.

Het segment Body Exteriors & Structures levert carrosserie- en chassissystemen, exterieur- en daksystemen, alsook batterijbehuizingen en engineering- en testdiensten, met inbegrip van dashboard en sierlijsten, front-end modules, frontintegratiepanelen, liftgate modules, actieve aerodynamica, ontworpen glas, treeplanken, producten voor toegang tot de vrachtwagenvloer en zijdeuren. Het segment Power & Vision biedt hybride en elektrische aandrijfsystemen, motoren, omvormers, boordladers en e-koppeling; specifieke hybride, dubbele en hybride en handgeschakelde transmissies; AWD/4WD-producten en modules voor achteraandrijving; transmissie-, motor- en aandrijflijnonderdelen, motoraandrijfplaten en accessoires; engineeringdiensten; geavanceerde rijhulpsystemen en sensoren, en elektronische regeleenheden; binnen- en buitenspiegels, camera- en bestuurdersbewakingssystemen en elektronica, actuators, deurgrepen, en hoofdconsoles; voorste, achterste en hulpverlichtingsproducten; vergrendeling, deurmodules, ramen, elektrische sluiting, en scharnieren en draadvormingssystemen; en modulaire en textiele vouwdaken, en harde en zachte tops. Het segment Seating Systems levert zetelstructuren, mechanisme- en hardwareoplossingen, en schuim- en bekledingsproducten. Het segment Complete Voertuigen biedt voertuigtechniek en productiediensten. Het bedrijf ontwerpt, ontwerpt en produceert ook gereedschapsproducten.

Magna International Inc. is een Fortune 500-bedrijf met een lange geschiedenis van innovatie, opgericht in 1957. Het is een beursgenoteerd bedrijf met een marktkapitalisatie van meer dan 30 miljard dollar en staat sinds 1986 genoteerd aan de Toronto Stock Exchange. Het is een van ’s werelds grootste leveranciers van auto’s, met een omzet van meer dan 40 miljard dollar in 2019. Tot de klanten van Magna behoren enkele van ’s werelds grootste en meest gerespecteerde autofabrikanten zoals BMW, Ford, General Motors, Honda en Toyota. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in de VS, Europa en Azië en is goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende vraag naar elektrische en hybride voertuigen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Cyclische consument
Industrieën:
Auto Onderdelen
Ticker:
MGA
CIK:
749098
ISIN:
CA5592224011
Website:
https://www.magna.com
Telefoon:
19057262462
Herkomst:
Canada
Medewerkers:
170.000