MetLife, Inc.

Laatste koersupdate: 17 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
69,38 US$
Open:
68,78 US$
Vorige sluiten:
68,55 US$
Dagbereik:
68,17 US$ - 69,43 US$
Jaarbereik:
52,97 US$ - 74,68 US$
Winst per aandeel:
2,89
Koers-winstverhouding:
24,01
52 weken Prijsvork:
71,35 US$
Volume:
2.531.068,00 US$
Gemiddeld volume:
2.879.087,00 US$

Bedrijfsprofiel voor MetLife, Inc.

MetLife, Inc. logo

MetLife, Inc. is opgericht in 1863 en gevestigd in New York City. Het is een van de grootste levensverzekeraars ter wereld en biedt verzekeringen, levensverzekeringen, werknemersvoordelen en asset managementdiensten aan klanten in meer dan 50 landen en jurisdicties. Het bedrijf opereert via vijf bedrijfssectoren: de VS, Azië, Latijns-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en MetLife Holdings.

MetLife biedt een scala aan levensverzekeringsproducten, waaronder termijnverzekeringen, gehele levensverzekeringen, levensverzekeringen, universele en variabele levensverzekeringen en groepsverzekeringen. Het biedt ook huisdierenverzekeringen, tandheelkundige verzekeringen, verzekeringen voor gezichtsvermogen en ongevallen- en gezondheidsdekkingen. Bovendien biedt MetLife prepaid juridische diensten, financieringsovereenkomsten voor na-pensioenvoordelen, werknemersvoordelen en bescherming tegen langdurige gezondheidszorg. Zijn aanbod aan levensverzekeringsproducten omvat vaste, gekoppelde en variabele levensverzekeringen.

Het bedrijf biedt ook pensioenrisicotransfers, institutionele inkomstenlevensverzekeringen, gestructureerde regelingen en investeringsproducten voor kapitaalmarkten. Het heeft een netwerk van meer dan 90 miljoen klanten en bedient meer dan 2.000 grote bedrijfsklanten wereldwijd. In 2019 werd MetLife volgens het jaarlijkse Brand Finance Global 500-rapport als de meest waardevolle wereldwijde levensverzekeringsmerk gerangschikt, met een ruime voorsprong op de nummers twee.

MetLife heeft een aanwezigheid in meer dan 50 landen en gebieden, met belangrijke operaties in de VS, Japan, Korea, het Verenigd Koninkrijk en Mexico. Naast zijn consumentgerichte operaties bedient MetLife ook bedrijfsklanten, met zijn institutionele bedrijf dat werkgevers pensioenplanadministratie en risicobeheer biedt. Het heeft onlangs zijn aanwezigheid in Azië uitgebreid door in maart 2020 zijn regionale hoofdkantoor in Singapore te lanceren.

MetLife is toegewijd aan het bieden van financiële zekerheid en bescherming aan zijn klanten, of het nu individuen, gezinnen of bedrijven betreft. Het heeft een sterke focus op verantwoord beleggen en richt zich op de wereldwijde duurzaamheidsuitdagingen van klimaatverandering, economische ongelijkheid en sociale rechtvaardigheid. Met zijn filantropie ondersteunt het bedrijf organisaties en initiatieven op het gebied van onderwijs, diversiteit, inclusie en gezondheidszorg. MetLife heeft ook verschillende initiatieven gelanceerd om aan de groeiende behoefte aan financiële literatuur te voldoen en zijn medewerkers zijn actief betrokken bij gemeenschapsprojecten en goede doelen wereldwijd.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Verzekering
Ticker:
MET
CIK:
1099219
ISIN:
US59156R1086
Website:
https://www.metlife.com
Telefoon:
212 578 9500
Herkomst:
United States
Medewerkers:
49.000