Minority Equality Opportunities Acquisition Inc.

Laatste koersupdate: 15 jun. 23 16:43 GMT

Koers:
26,54 US$
Open:
12,42 US$
Vorige sluiten:
26,54 US$
Dagbereik:
10,82 US$ - 43,50 US$
Jaarbereik:
10,08 US$ - 43,50 US$
Winst per aandeel:
0,93
Koers-winstverhouding:
28,54
52 weken Prijsvork:
15,63 US$
Volume:
1.250.318,00 US$
Gemiddeld volume:
21.744,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Minority Equality Opportunities Acquisition Inc.

Minority Equality Opportunities Acquisition Inc. logo

Minority Equality Opportunities Acquisition Inc. (MEOA) is een bedrijf dat in 2021 is opgericht met als doel gelijke kansen te bieden aan minderheden. MEOA is gevestigd in Waxahachie, Texas, en zet zich in voor het creëren van een diverse en inclusieve omgeving voor iedereen. Het bedrijf heeft momenteel geen significante activiteiten, maar is op zoek naar een overname of fusie met een of meer bedrijven om haar aanwezigheid op de markt te vergroten.

MEOA zet zich in om een omgeving te creëren waarin iedereen met respect en waardigheid wordt behandeld. De missie van het bedrijf is het bieden van gelijke kansen voor minderheden en het creëren van een omgeving waarin iedereen kan gedijen. MEOA werkt samen met verschillende partners om ervoor te zorgen dat alle personen toegang hebben tot dezelfde kansen, ongeacht hun ras, geslacht of andere identiteiten.

Het bedrijf wordt geleid door een team van ervaren professionals met een passie voor het creëren van een diverse en inclusieve omgeving. Het team zet zich in om een bedrijf op te bouwen dat inclusief en rechtvaardig is voor iedereen. MEOA werkt actief aan een werkplek waar iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd.

Naast haar inzet voor het creëren van een diverse en inclusieve omgeving, is MEOA ook toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten aan haar klanten. Het bedrijf zet zich in om een breed scala aan producten en diensten te leveren die zijn afgestemd op de behoeften van haar klanten. MEOA werkt samen met verschillende partners om ervoor te zorgen dat haar klanten toegang hebben tot de beste producten en diensten die beschikbaar zijn.

MEOA streeft ernaar een leider te zijn in de industrie en gelijke kansen te bieden aan minderheden. Het bedrijf werkt actief aan het creëren van een omgeving waarin iedereen kan gedijen en aan het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten aan haar klanten. MEOA is toegewijd aan het creëren van een diverse en inclusieve omgeving waar iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Shell Bedrijven
Ticker:
MEOA
CIK:
1859310
ISIN:
US60436Q1004
Website:
https://www.meoaus.com
Telefoon:
214 444 7321
Herkomst:
United States
Medewerkers:
0