MELI Kaszek Pioneer Corp

Laatste koersupdate: 15 jun. 23 22:53 GMT

Koers:
10,32 US$
Open:
10,32 US$
Vorige sluiten:
10,32 US$
Dagbereik:
10,31 US$ - 10,34 US$
Jaarbereik:
9,82 US$ - 10,60 US$
Winst per aandeel:
1,74
Koers-winstverhouding:
5,93
52 weken Prijsvork:
10,28 US$
Volume:
3.422,00 US$
Gemiddeld volume:
58.259,00 US$

Bedrijfsprofiel voor MELI Kaszek Pioneer Corp

MELI Kaszek Pioneer Corp logo

MELI Kaszek Pioneer Corp is een nieuw opgerichte onderneming, opgericht in 2021 en gevestigd in Miami, Florida. Het bedrijf is opgericht met de bedoeling een fusie, aandelenruil, overname van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie tot stand te brengen. Het bedrijf heeft nog geen noemenswaardige activiteiten ontplooid, maar onderzoekt actief potentiële mogelijkheden op de markt.

De oprichters van MELI Kaszek Pioneer Corp hebben uitgebreide ervaring op het gebied van bedrijfsfinanciering en fusies en overnames. De oprichters van het bedrijf hebben gezamenlijk tientallen jaren ervaring in private equity, durfkapitaal en investment banking. Zij hebben een diepgaande kennis van de markten en zijn betrokken geweest bij tientallen succesvolle transacties.

Het bedrijf wordt gesteund door een aantal vooraanstaande durfkapitalisten en participatiemaatschappijen. Hierdoor beschikt het bedrijf over het nodige kapitaal en de nodige middelen om potentiële kansen na te streven. Daarnaast heeft het bedrijf relaties opgebouwd met toonaangevende investeringsbanken en bedrijfsadviseurs. Hierdoor heeft het bedrijf toegang tot kwaliteitsadvies en middelen om het beste uit zijn transacties te halen.

MELI Kaszek Pioneer Corp is goed gepositioneerd om te profiteren van het huidige economische klimaat. Het bedrijf is actief op zoek naar potentiële fusie- en overnamemogelijkheden en is goed uitgerust om aantrekkelijke transacties te identificeren en uit te voeren. Het bedrijf onderzoekt ook actief nieuwe mogelijkheden op het gebied van risicokapitaal. De oprichters van het bedrijf hebben een bewezen staat van dienst van succes op dit gebied en zijn ervan overtuigd dat zij aantrekkelijke investeringsmogelijkheden kunnen identificeren en benutten.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Financiële diensten
Industrieën:
Shell Bedrijven
Ticker:
MEKA
CIK:
1870258
ISIN:
KYG5S74L1067
Website:
https://www.melikaszek.com
Telefoon:
598 292 7277 0
Herkomst:
United States
Medewerkers:
0