Montrose Environmental Group, Inc.

Laatste koersupdate: 16 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
41,95 US$
Open:
42,35 US$
Vorige sluiten:
42,65 US$
Dagbereik:
41,56 US$ - 42,63 US$
Jaarbereik:
21,96 US$ - 45,96 US$
Winst per aandeel:
-1,57
Koers-winstverhouding:
-26,72
52 weken Prijsvork:
37,56 US$
Volume:
78.255,00 US$
Gemiddeld volume:
208.990,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Montrose Environmental Group, Inc.

Montrose Environmental Group, Inc. logo

Montrose Environmental Group, Inc. is een milieudienstenbedrijf dat wetenschappelijk advies, advies, testen, analyses en ingenieursdiensten levert aan klanten in de Verenigde Staten en internationaal. Het bedrijf is opgericht in 2012 en opereert in drie segmenten: Assessment, Permitting and Response; Measurement and Analysis; en Remediation and Reuse.

Het segment Assessment, Permitting and Response levert diensten ter ondersteuning van milieubeoordelingen, milieunoodhulp en -herstel, toxicologisch advies en milieuaudits en -vergunningen voor huidige activiteiten, upgrades van faciliteiten, nieuwe projecten, ontmantelingsprojecten en ontwikkelingsprojecten. Het biedt ook ondersteuning bij de naleving van regelgeving en planning, milieu-, ecosysteem- en toxicologische beoordelingen en ondersteuning bij reacties op milieuverstoringen.

Het segment Meting en Analyse levert test- en analysediensten voor lucht, water en bodem om concentraties van verontreinigende stoffen te bepalen, evenals de toxicologische impact van verontreinigende stoffen op flora, fauna en de menselijke gezondheid. De diensten omvatten bron- en omgevingsluchtonderzoek en -bewaking, lekdetectie en geavanceerde analytische laboratoriumdiensten, zoals analyse van lucht, stormwater, afvalwater en drinkwater.

Het segment Sanering en Hergebruik levert engineering, ontwerp, implementatie en operationele en onderhoudsdiensten, voornamelijk voor de behandeling van verontreinigd water, de verwijdering van verontreinigende stoffen uit de bodem of de productie van biogas uit afval. Het bedient technologie, media, chemie, energie, elektriciteit en nutsvoorzieningen, industrie en productie, financiële en technische industrieën, evenals lokale, provinciale en federale overheidsinstanties.

Montrose Environmental Group, Inc. is sinds de oprichting in 2012 snel gegroeid en bedient klanten in meer dan 30 staten en 5 landen. Het bedrijf heeft meer dan 1000 werknemers en meer dan 50 kantoren in de Verenigde Staten en Canada. Tot hun klanten behoren Fortune 500-bedrijven, staats- en lokale overheden en diverse industriële en commerciële bedrijven. Montrose Environmental Group, Inc. is toegewijd aan het leveren van innovatieve, kosteneffectieve oplossingen voor de milieu-uitdagingen van hun klanten. Zij streven ernaar de toonaangevende leverancier van milieudiensten te zijn, die hun klanten helpt te voldoen aan hun milieueisen en het milieu te beschermen.

Beurzen:
NYSE
Sector:
Industrie
Industrieën:
Afvalverwerking
Ticker:
MEG
CIK:
0001643615
ISIN:
US6151111019
Website:
https://www.montrose-env.com
Telefoon:
501 900 6400
Herkomst:
United States
Medewerkers:
2.800