MDxHealth SA

Laatste koersupdate: 20 feb. 24 23:00 GMT

Koers:
3,48 US$
Open:
3,50 US$
Vorige sluiten:
3,59 US$
Dagbereik:
3,45 US$ - 3,53 US$
Jaarbereik:
0,35 US$ - 4,64 US$
Winst per aandeel:
-2,10
Koers-winstverhouding:
-1,66
52 weken Prijsvork:
3,75 US$
Volume:
17.590,00 US$
Gemiddeld volume:
61.043,00 US$

Bedrijfsprofiel voor MDxHealth SA

MDxHealth SA logo

MDxHealth SA is een commercieel bedrijf gespecialiseerd in precisiediagnostiek dat urologische oplossingen biedt in de Verenigde Staten, Nederland, België, Spanje, Polen, Italië en de rest van de Europese Unie. Het bedrijf werd opgericht in 2003 en veranderde zijn naam van OncoMethylome Sciences SA naar MDxHealth SA in oktober 2010. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Herstal, België.

MDxHealth SA biedt nieuwe genoomtestoplossingen voor prostaatkanker, zoals SelectMDx en ConfirmMDx. SelectMDx is een niet-invasieve urinetest die artsen helpt prostaatkanker nauwkeurig te diagnosticeren terwijl het gebruik van invasieve procedures wordt geminimaliseerd. ConfirmMDx is een epigenetische test die verder inzicht geeft in de diagnose van prostaatkanker.

MDxHealth SA heeft een portfolio van producten en diensten ontwikkeld die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van urologen en hun patiënten. De producten zijn ontworpen om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de diagnose van prostaatkanker te verbeteren en om het gebruik van onnodige biopsieën te verminderen. Het bedrijf biedt ook diensten aan zoals laboratoriumtests, bio-informatica en klinisch datamanagement.

MDxHealth SA zet zich in om de meest geavanceerde en nauwkeurige oplossingen te bieden aan de urologische gemeenschap. Het heeft samenwerkingen opgezet met een aantal toonaangevende universiteiten en ziekenhuizen, waaronder de Universiteit van Californië, Los Angeles, de Universiteit van Zuid-Californië en het University of Texas Southwestern Medical Center. Het bedrijf heeft ook talrijke subsidies ontvangen van de Europese Commissie, de National Institutes of Health en andere organisaties.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Gezondheidszorg
Industrieën:
Diagnostiek & onderzoek
Ticker:
MDXH
CIK:
1872529
ISIN:
US58286E1029
Website:
https://mdxhealth.com
Telefoon:
32 4 257 70 21
Herkomst:
Belgium
Medewerkers:
252