Medalist Diversified REIT, Inc.

Laatste koersupdate: 18 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
24,54 US$
Open:
24,54 US$
Vorige sluiten:
24,77 US$
Dagbereik:
24,54 US$ - 24,54 US$
Jaarbereik:
9,60 US$ - 28,49 US$
Winst per aandeel:
-0,20
Koers-winstverhouding:
-124,57
52 weken Prijsvork:
24,39 US$
Volume:
162,00 US$
Gemiddeld volume:
319,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Medalist Diversified REIT, Inc.

Medalist Diversified REIT, Inc. logo

Medalist Diversified REIT Inc. is een in Maryland gevestigde beleggingsmaatschappij (REIT) die in 2015 is opgericht. Het bedrijf fungeert als algemeen partner van Medalist Diversified Holdings, LP, een Delaware-beperkte commanditaire vennootschap, en is gericht op het verwerven, herpositioneren, renoveren, verhuren en beheren van inkomstengevende onroerendgoed. De primaire focusgebieden zijn commerciële panden, waaronder flex-industriële en detailhandelspanden, meergezinswoningen en beperkte servicehotelaccommodaties gelegen in het zuidoosten van de Verenigde Staten, met een verwachte concentratie in Virginia, North Carolina, South Carolina, Georgia, Florida en Alabama.

Het bedrijf wordt geleid door een team van ervaren onroerendgoedprofessionals met ervaring in verhuur, ontwikkeling, projectmanagement en beheer van activa en portefeuilles. Het team bestaat uit bestuurders met uitgebreide ervaring in de onroerendgoedsector en uitgebreide kennis van meergezinswoningen en commercieel onroerendgoed.

Medalist Diversified REIT Inc. heeft een portefeuille met een bruto verhuurbaar oppervlak van meer dan drie miljoen vierkante meter, met meer dan 500 miljoen dollar aan activa onder beheer. Het portfolio van het bedrijf omvat industriële, detailhandels-, kantoor- en flex-industriële activa en ongeveer 250 multifamily-eenheden. Het portfolio is gediversifieerd, met activa gelegen in negen verschillende staten, waaronder Virginia, North Carolina, South Carolina, Georgia, Florida, Alabama, Tennessee, Maryland en Pennsylvania.

Het visie van het bedrijf is om een innovatief en klantgericht bedrijf voor commercieel onroerend goed te zijn dat een gedisciplineerde beleggingsstrategie volgt. De missie van het bedrijf is om waarde te creëren voor onze aandeelhouders door rendementen op investeringen te realiseren door optimale beheersing van onze activa. Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit aan onze klanten met integriteit en op een verantwoorde en duurzame manier.

Het bedrijf heeft een sterke focus op technologie en maakt gebruik van innovatieve strategieën zoals realtime-rapportage, datanalyse en geautomatiseerde processen om de klantenservice te optimaliseren en rendementen te maximaliseren. Het bedrijf implementeert ook verschillende marketing-, verhuur- en beheerstrategieën, waaronder tenantconsolidatie, huuruitstel van huurders en herpositionering van onroerend goed, om waarde te creëren en te behouden. Het bedrijf investeert ook in technologie en infrastructuur om een efficiëntere, geautomatiseerde en betrouwbare processen te bevorderen. Bovendien is Medalist Diversified REIT Inc. toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen van corporate governance en heeft een hoge beoordeling van GovernanceMetrics International behaald.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Vastgoed
Industrieën:
REIT
Ticker:
MDRRP
CIK:
1654595
ISIN:
US58403P2048
Website:
https://www.medalistreit.com
Telefoon:
804-344-4435
Herkomst:
United States
Medewerkers:
0