Marchex, Inc.

Laatste koersupdate: 17 apr. 24 23:00 GMT

Koers:
1,25 US$
Open:
1,22 US$
Vorige sluiten:
1,27 US$
Dagbereik:
1,22 US$ - 1,29 US$
Jaarbereik:
1,11 US$ - 2,20 US$
Winst per aandeel:
-0,23
Koers-winstverhouding:
-5,43
52 weken Prijsvork:
1,35 US$
Volume:
32.258,00 US$
Gemiddeld volume:
75.083,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Marchex, Inc.

Marchex, Inc. logo

Marchex, Inc. is een analyse- en oplossingenbedrijf dat bedrijven helpt om bellers in de Verenigde Staten en Canada met elkaar in contact te brengen, aan te sturen, te meten en om te zetten in klanten. Het in 2003 opgerichte bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Seattle, Washington, en kantoren in San Francisco, New York, Toronto en Londen. Marchex biedt een reeks producten en diensten aan haar klanten, waaronder Marchex Call Analytics, Marchex Call Analytics Conversation Edition, Text Analytics and Communications, Call Monitoring en Marchex Marketing Edge.

Marchex Call Analytics platform biedt bruikbare inzichten voor grote, middelgrote en kleine bedrijven, die afhankelijk zijn van inkomende telefoongesprekken om verkoop, afspraken en reserveringen te stimuleren. Marchex Call Analytics Conversation Edition stelt bedrijven in staat om klantgesprekken te begrijpen en actie te ondernemen om de klantervaring te verbeteren. Text Analytics and Communications stelt verkoop-, marketing- en operationele teams in bedrijven in staat om in twee richtingen te communiceren met buitendienstmedewerkers, prospects en klanten via tekst/SMS-berichten. Call Monitoring biedt diensten voor gespreksopname. Marchex Marketing Edge is een analytische oplossing voor marketeers in grote, middelgrote en kleine bedrijven.

Marchex Sales Engagement producten omvatten Marchex Engage, dat kunstmatige intelligentie en machine learning van Marchex combineert met call monitoring en scoring diensten; Marchex Spotlight, een product voor corporate en regionale managers; Marchex Engage voor Automotive; en Marchex Platform Services. Met Marchex Platform Services kunnen bedrijven Marchex conversation intelligence toevoegen aan hun bestaande workflows en hen in staat stellen te decoderen wat er in hun gesprekken met klanten gebeurt.

Marchex biedt ook een reeks professionele diensten, zoals adviesdiensten, beheerde diensten, integratiediensten en klantondersteuningsdiensten. Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten te helpen hun rendement op investering te maximaliseren en bedrijfsgroei te stimuleren. Het heeft een team van deskundigen en professionals die met klanten samenwerken om oplossingen op maat te maken die voldoen aan hun specifieke behoeften. Marchex biedt ook opleidings- en trainingsdiensten aan haar klanten om ervoor te zorgen dat zij haar producten en diensten effectief kunnen gebruiken.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Communicatiediensten
Industrieën:
Advertentiebureaus
Ticker:
MCHX
CIK:
0001224133
ISIN:
US56624R1086
Website:
https://www.marchex.com
Telefoon:
206 331 3300
Herkomst:
United States
Medewerkers:
187