Maxeon Solar Technologies, Ltd.

Laatste koersupdate: 17 jun. 24 23:00 GMT

Koers:
1,15 US$
Open:
1,46 US$
Vorige sluiten:
1,35 US$
Dagbereik:
1,13 US$ - 1,47 US$
Jaarbereik:
1,13 US$ - 29,41 US$
Winst per aandeel:
-8,03
Koers-winstverhouding:
-0,14
52 weken Prijsvork:
2,24 US$
Volume:
13.561.690,00 US$
Gemiddeld volume:
3.778.749,00 US$

Bedrijfsprofiel voor Maxeon Solar Technologies, Ltd.

Maxeon Solar Technologies, Ltd. logo

Maxeon Solar Technologies, Ltd. is een wereldwijde technologieleider op het gebied van hernieuwbare energie, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, vermarkten en verkopen van zonneproducten en gerelateerde zonnestelselcomponenten wereldwijd. Het bedrijf, dat in 2019 is opgericht, heeft zijn hoofdkantoor in Singapore en dochterondernemingen in Europa, de VS, Zuid-Amerika, China en het Azië-Pacifisch gebied.

Maxeon Solar Technologies, Ltd. is een dochteronderneming van SunPower Corporation en biedt haar producten aan een gevarieerd aantal klanten, waaronder dealers, projectontwikkelaars, systeemintegratoren, distributeurs, resellers en particuliere en kleine commerciële klanten. Het bedrijf staat bekend om zijn geavanceerde interdigitated back contact- en shingled-zonnecellen en -panelen, die het verkoopt onder het merk SunPower.

Maxeon Solar Technologies, Ltd. is toegewijd aan het creëren van kwaliteitsproducten met de nieuwste technologische vooruitgang. Het bedrijf heeft belangrijke mijlpalen bereikt, zoals het creëren van het eerste 400W-residentiële zonnepaneel ter wereld, de eerste driebusbar-zonnecel in de industrie en het ontwikkelen van een gepatenteerde interdigitated back contact-zonneceltechnologie.

Maxeon Solar Technologies, Ltd. is betrokken bij verschillende initiatieven om duurzaamheid en milieubescherming te bevorderen. Met het SunPower by Maxeon-corporate social responsibility-programma werkt het bedrijf samen met organisaties over de hele wereld om de toepassing van hernieuwbare energie in residentiële en commerciële omgevingen te bevorderen, waardoor de uitstoot van koolstofdioxide wordt verminderd en grondstoffen worden bespaard.

Maxeon Solar Technologies, Ltd. is een leider in de branche voor hernieuwbare energie en is toegewijd aan het creëren van geavanceerde zonneproducten die niet alleen efficiënt en betrouwbaar zijn, maar ook milieuvriendelijk. Door dit te doen, helpt het bedrijf een positieve invloed te hebben op de planeet en een duurzame toekomst te garanderen voor toekomstige generaties.

Beurzen:
NASDAQ
Sector:
Technologie
Industrieën:
Zonne energie
Ticker:
MAXN
CIK:
1796898
ISIN:
SGXZ25336314
Website:
https://www.maxeon.com
Telefoon:
65 6338 1888
Herkomst:
Singapore
Medewerkers:
4.202